• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

اینا که چیزی نیس ما خود معلممون جوابارو بهمون میگفت (حتی امتحانای آخرترم) B-) B-)

ما اکثر امتحانامونو تو سالن می دادیم. ردیفای جلو نفس نمی کشیدند اما ردیفای عقب قشین بحث می کردن... B-)

یکی از دوستامون چند روزی رفته بود مکه.خلاصه از درس و مشق عقب بود.اولین روزی که بعد سفر مکه اش اومد مدرسه از شانس بدش امتحان ریاضی داشتیم.
دبیرمون گفت نمیخواد امتحان بدی.دختره جو گرفتش گفت بلدم!
خلاصه سوالا رو که دید فهمید هیچی بلد نیست.از من خواست سوالا رو بش بگم .منم یکی به یکی بش میگفتمشون.دبیرمون اصلا نگا این دوستمون نمیکرد(به خیالش چون این از مکه اومده دیگه تقلب نمیکنه!)
یهو اونو دید که با خیال راحت داره تقلب میکنه .بهش گفت :کارت خیلی زشته از تو بعیده.
بچها همه میگفتن این که حاجیه اینجور میکنه ما باید چکار کنیم؟!

تقلب!!!!!!!!!!!!!!!
واااااااااااای این کارا از من بعیده!!
.
.
.
.شوخی کردم !منم تقلب می کنم اما.....از نوع خفنش!! B-)

اصن چرا میگن تقلب بده درحالیکه همیشه سوالایی روکه تقلب میکنیم یامیدیم توی ذهنمون میمونه!!خب به این میگن یه نوع یادگیری درس!من که همیشه از این راه درسامو یاد میگیرم(البته بادادن) ;) :))

اولین بار که تو عمرم تقلب کردم :
سال اول ابتدایی ؛ امتحان ریاضی :
پیس پیس (خطاب به جلویم) :
گردی عدد ۹ سمت چپشه یا راستش ؟
جلوییم : چپ !!!
من : چپ کدوم طرفه ؟
جفتمون : :-"

ما یه تقلب خیلی شاخ کردیم که من سر دسته بودم ینی همه کلاس(تاکید میکنم همه کلاس)داشتن از روی من مینوشتن.البته چن تا از بچه ها افتاده بودن یه کلاس دیگه
چون معلم ریاضیمون خوب نبود و اگه تقلب نمیکردیم همه میوفتادیم معاونو یکی از مراقبا باهامون بودن که حواس بقیه مراقبارو پرت میکردن تا نبینن داریم تقلب میکنیم.

بعد من یه سوالو اشتباه ج داده بودم آخر امتحان فهمیدم.بعضیا رفته بودن.اومدن جوابشونو عوض کردن رفتن

آخرا من رفته بودم جای بخاری.
مراقب:برگت کو؟دادیش؟
من:دست آلاس :)
مراقب:اها :)پس برو بشین کسی نیاد بهمون شک کنه ;D

ینی تا این حد!آخرشم همه بیست شدیم.ولی بچه های اون کلاس همه 9 13.معلمه ام فهمید ولی کاریش نمیشد کرد

• لایک
امتیازات: ALA73

تقلب کار بدیست
.
.
هر چند ما بدکاره ایم!
.
تقلب میکنیم ولی نه در حد مرگ طبیعی...راستش..در حد زجر کش کردن!!!

تقلب خیلی حال میده ;D
من که امتحانای عربی رو کلا از روی دوستام کپ میزنم ;D
که یه بار دبیر سال سوم راهنمایم مچمو گرفت :-"
البته تقلب رو فقط برای درسایی مثل عربی و قرآن و اینجور چیزا
نه این که بشینی یه مسئله ی فیزیک رو از بقیه بگیری......
من که درسای سنگین رو نه تقلب میدم نه میگیرم به جز سوالای کوتاه
---------------------------------------------------------------------------------------
خدا وکیلی همین دبیرای گرامی که به ما بابت تقلب گیر میدن خودشون تا حالا از این کارا نکردن؟ ;Dنه جون من نکردن؟ ;D

يادمه اول دبيرستان امتحان ادبيات شعر حفظي داشت. امتحان دو برگه اي بود كه به هم منگنه شده بود.جاي منم خيلي خوب بود( پشت يكي از بچه هاي هيكلي :)))
خلاصه كتابو وا كردمو شعرو نوشتم. بعدم برگه رو كندم و دادم به كناري و جلوييم و همينطور چرخيد بين بچه ها !!اين برگه ما گم شد و من مجبور شدم تا اخر بشينم. :-?? هي يارو ميگف خب پاشو برگتو بده برو ديگه !!! اخر خسته شدم بلند شدم گفتم برگه من دست كيه؟ ميخوام برم =)) =))
خيلي خوش گذشت

Back
بالا