پاسخ : تقلب
خب همه موارد رو کامل و بی عیب و نقص نوشتن ! از همه تشکر می کنم فقط چند نکته رو یادآور شم : وقتی شما تقلب می کنید نه تنها باعث میشوید که نمره ی خودتون بره بالا بلکه نمره ی اون کسی که دارید ازش تقلب می کنید هم میره بالا ! حالا چجوری ؟! مثلا همین 2-3 روز پیش سر امتحان فیزیک من تو یه فرمول به مشکل خوردم هر چی عدد میذاشتم جواب منفی در میومد در حالی که نباس منفی میشد ! اینجا ندای الهی اومد که به بقل دستی رجوع کن من هم که حرف خدا رو زمین ننداختمو گفتم چشم ! چشم بطور کاملا" مرموزانه جند درجه چرخید دست به صورت محافظ اومد جلو و صحنه رو کاور داد بعد عملبات دید انجام شد در طی عملیات من متوجه شدم که یادم رفته منفی خود فرمول رو بذارم ! و کاملا" خوشحال و مشعوف شدم از این اتفاق ! بعد وقتی جواب همکار گرامی رو تا آخر چک کردم که ببینم ایشون هم جواب رو مثل من بدست آوردن متحیر شدم ! چرا که 3 برابر کمتر از من بدست آورده بودن ! ( یعنی یک سوم ! ) برگشتیم به برگه ی خود ! کمی مطالعه کردیم دیدم نه , اعداد درسته ! در فرمول نگریدیم , دیدیم نه , درسته ! در صورت سوال جستجو کردیم , چیزی نیافتیم. با خود گفتیم عجــــــــب ! پس که اینطور ! سر صحبت رو با بقل دستی باز کردیم که داش ! تو چرا جوابت می فرقه ؟! اندکی تأمل کرد فرمود بیخود کردی کاملا" درسته ! در آنه واحد گفتم خاموش شو ! تو چرا B ( یکی از متغیرها ) رو به جای 3 نوشتی 1 ؟! نگرید ! از گفته ی خو اضحار (؟) پشیمانی کرد . عذرش را پذیرفتم ! و اینگونه من 1.5 نمره به ایشان کمک کردم ! و ایشان هم متقابلا" به من کمک فرمودند !
نکته ی نهفته ی دیگر در تقلب اینه که معدل درس کلاس و معدل کل کلاس بالا میره که این هم به نفع دبیره هم به نفع آموزشگاه !
نکته ی بعدی که در تقلب گنجونده شده اینه که در حین این عمل خوب و شایسته گردن شما به حرکت در میاد از حالت یکنواختی خارج میشید گردن درد نمی گیرید ! ( نکته ی پزشکی بود )
و ما اصلا" حدیث داریم در این باره از دبیر معصوم دین و زندگی سال اولمون ( واقعا" دو3ش داشتم ) که می فرمایند : " امتحان ناموس ادارس ( منظور آموزش و پرورش ) باید به بادش داد ! " تکبیر !
و این که دوستمون هم فرمودند آیه هم داریم که : " اتقلب و من الایمان ! " سوره ی تقلب , آیه ی 8 ! ( البته سر آیه بحث های زیادیس اما 8 معتبر تره )
و نکته ی آخر اینکه تقلب از نظر شرعی کاملا" بجا و درست بوده و به انجام آن هم تاکید فراوان شده ! این فریضه ی الهی , جزء واجبات میباشد و هر مسلمانی که انجام ندهد مسلمانیش ناقص است ! ( فتوا دادم رفت !
)
ختم کلام : در تقلب کردن در سر جلسه امتحان , لحظه ای درنگ نکنید و همواره با پشت کار فراوان این کار رو انجام دهید و از همینجا برای همه ی متقلبان شریف (!) آرزوی موفقیت داریم .
پایدار و سربلند باشید !