تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

من هم مثل مهسا.
اما خب تقلب خیلی خوبه ها!
من از اول امتحانای ترم تقلب نکردم.

مرحبا!

خب نشد دیگه.
اگه میشد چرا که نه؟

آهان!فرصت پیش نیومده!؟من فکر کردم تو ترکی!(داری ترک میکنی!)
یعنی اگه فرصتش بود این کارو میکردی!؟

اگه لازم بود، که لازم بود. آره دیگه.

به به!!! من امروز به کناریم کلی تقلب دادم! تازه یکی رو هم اشتباه دادم! ;D خدا کنه دبیره نفهمه!

يادمه يه معلمي اينقدر به من احترام مي ذاشت يه دفعه كه من داشتم تقلب مي كردم(چون هيچي نخونده بودم)خودشو سرگرم ورقه تصحيح كردنكرد كه من بتونم تقلب كنم(البته بگم اين معلم در تقلب گرفتن شهرت داشت)

من تا حالا تو عمرم تقلب نکردم
پاک ترین بچه مدرسه شناخته می شم

یه بار سوم راهنمایی بودیم یه امتحان امتیازیم داشتیم که اصا نمرش مهم نبود بعد من تو یه چیزی مونده بودم سر امتحان تموم دست و پام داش می لرزید نمی دونم چرا؟
بعد دوستمم که می دونست من کدوم بیت شعرو یادم رفته اومد بم گفت منم نوشتم
تا برگمو دادم زدم زیر گریه حالا مگه بند می اومد همه دورم جمع شده بودن چی شده چه اتفاقی افتاده...؟
بعد من گفتم ...
همه زدن زیر خنده! :(
از اون روز به بعد همه دستم می انداختن
معلمم دوباره از کل اونایی که نمرش ونو کامل نشده بودن امتحان گرفت از منم گرفت.

منو اغفال کردن! من بچه ی مثبتی بیش نبودم! از راهنمایی مرکز تقلب بودم! همه از رو من تقلب میکردن ول یمن از کسی نمیگرفتم!
اومدیم دبیرستان دیدم بدون امدادهای غیبی نمیشه درسها رو پاس کرد در نتیجه ما هم به شبکه جهانی تقلب پیوستیم! ولی در حد سوالای بیست و پنج صدمی!

من تو راهنمائی نمیدونستم تقلب چی هست!(چرا میدونستم!آخه یه بار تو امتحان ریاضی چهارم ابتدائی 0.5 نمره رد و بدل کردم!)اول دبیرستانم که درسا رو 0 و 1 بودم!یا بلد بلد(که در اون صورت نیازی به تقلب نبود)یا صفر صفر(که تقلب کفاف نمیداد!)سال دوم رفقای ناباب ما رو به این راه کشیدن ولی سر امتحان های ترم دوم توبه نمودیم و ترک کردیم!تا الان هم جز تک و توک کوارد بی ارزش که خود دبیر هم میگه،دیگه به این عمل زشت اجتناب ننمودیم!

پارسال که تقلب میکردم به خیال خودم خیلی موفق تر از زمانی میشدم که تقلب نمیکردم اما همه چیز تو کارنامه معلوم می شد :(
ولی امسال که توبه کردم(با این که یه تقلب کاره حرفه ای بودم)الحمد ل.. معدلم خیلی بهتر شد
با تقلب ادم به هیچ جا نمیرسه

تا حالا تقلب كرديد؟
بله - 32 (100%)
خير - 0 (0%)

یعنی یه آدم مومن پیدا نشده که تقلب نکرده باشه؟
جالبه
چه تیز هوش هایی داریم . از الان تقلب می کنن وای به حال موقعی که برن توی جامعه

من تا حالا تقلب نکردم
مگه نخوندید

منم تا الان از اول تحصیلم 2 بار تقلب کردم ناقابل!نه 3 بار ;D

اینو راست گفتی پارسال که پیش هم می نشستیم فقط یه بار تقلب کردی اونم یادم نمیاد سر چه امتحانی...
باور کن یادم نیست که از روی تو تقلب کردم یا نه ولی حلالم کن. ;D
ولی امسال دختر خوبی شدم وتقلب نمیکنم ;D

ولی خب نمره ای که خودم ادم میگیره یه حسه دیگه داره! من نمیتونم تقلب کنم چون عذاب وجدان میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمره ای که آدم از تقلب میگیره مثل مال حرام میمونه!تو کارنامه برکت نداره!

به نقل از فاطمه ق :
نمره ای که آدم از تقلب میگیره مثل مال حرام میمونه!تو کارنامه برکت نداره!
کاملآ موافقم ;D

وا خوب اگه تقلب نبود چی کار می کردیم ؟؟ بالاخره یه جا به درد آدم می خوره , اون مال حرومشم از صاحبش اجازه می گیریم ;D

Back
بالا