• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

اسپم ندید وگرنه پاک میشه

مام امروز امتحان ترم کامپیوتر داشتیم ! خودش اومد 23 تا سوال بهمون داد ، گفت از این 23 تا چند تا رو میدم بهتون ، امتحان عملی بود ، مام هر چی دفتر و برگه و ... داشتیم گذاشتیم زیر پا و کیبورد و توی جیب و این ور اون ور و تا تونستیم رو نویسی کردیم ! ;D

فکر میکردم فقط بچه های ما این همه تقلب میکنن نگو کل سمپادیا این جوریین!!! ;D
من تقلب زیاد کردم ولی زیاد حرفه ای نبوده و مطمینم واسه همه تکراریه ولی یکی از دوستام سال اول دبیرستان امتحان ادبیات داشتیم اونم نامردی نکرد همه اعلام رو ضبط کرده بود سر امتحان هنسفری گذاشت گوشش همشو نوشت!!! 8 نمره هم اعلام بود!!!!!! ;D

من كلا اهل تقلب نيستم و توي دوران راهنمايي هم شايد فكر بشه دروغ مي گم ولي اصلا تقلب نكردم ... نه اينكه نخوام ها ... حتي نيگاي دست يارو هم كه مي كنم انگار نمي فهمم چي نوشته ... قبل از اكثر امتحانا ميگن ... پايه ي تقلب هستي منم مي گم آره و ولي وقتي مي رسيم به امتحان خودم رومو مي كنم به ديوار ( هميشه هم كنار ديوار هستم ) ولي يه بار كلاس پنجم بوديم امتحان جغرافيا يادمه قرار بود رودهاي افغانستان رو بنويسيم من هيرمند رو نوشتم اون يكي رو هرچي زور زدم نيومد پس از روي دست دوستم نوشتم و دبيرم كه مواظبت از كلاس رو داده بود دست من و خودش رفته بود دفتر ... نفهميد كه نفهميد كه ... نفهمـــ ـــ ــيد!

از چه روش هایی برای تقلب استفاده می کنید؟؟! ;)

خیلی جدی گفتم! شاید یه بنده خدایی نیاز داشت که بدونه..

یه تاپیک مشابه هست!
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16343.0.html

ساده ترینش پارتی داشتن با معلمه!

یه راه دیگش اینه که چند نفری گوشی ببرین با خودتون ( البته یه دفه گوشیمو سر جلسه گرفتنو چوب کردن تو ...... ) ;D
یا این که اگه درستون حفضی اون چیزایی رو که سخترو بنویسی رو کاغذ

مانتو ی ما پایینش (لبه ی پایینش) یه سوراخ داره به خاطر دوختشه ف ما تقلبامونو کوچیک مینوشتیم میذاشتیم اونجا سر امتحان در میاوردیم، میتونیم بنویسیش با چسب نواری بچسبونی به شلوارت جایی که مانتوت میفته روش سر امتحانم با خیال راحت از روش بنویسی!!!
البته من روش اول را 2 بار امتحان کردم، اونم برای برنامه ها ی کامپیوتر که باید حفظ میکردیم!! روش دوم روش کلاس های دیگست و فکر کنم خوبه!!!!
واسه امتحانای ترم اصلا تقلب نکن!!!!!!

به نقل از yassi.a :
برگه جواب رو اروم می چسبوندی به مانتو معلم و نفر جلوییمون اونو میکند
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
ایول!!!!!!!!!!!!
چه باحال! :)) :)) :))

Back
بالا