تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

همون طور که گفتم سر امتحانای کلاسی زیاد تقلب میکنم کسی نمیفهمه ولی یه بار از شانس بدم همون لحظه تقلب مدیر مدرسه منو دید که دارم تقلب میکنم یه نگاه چپ چپی کرد و رفت (چون سریع برگشتم فقط شک کرد)معلممون بیرون بود بهش گفت معلمه اومد برگه جلوییمو گرفت (مدیر اشتباهی آدرس داده بود) ولی معلوم شد جلوییم هم تقلب کرده بوده چون بعد از امتحان گفت موندم از کجا فهمید من تقلب کردم ولی تو رو ندید(البته شایدم مدیر منو ندید و اونو دید) :-/

• لایک
امتیازات: tezar

با نرگــس سرِ امتحانِ نمی دونم چی ، هی یارو تذکر داد ، هی ما گفتیم آره ! آره! حق با شماست ، بعد گوش نکردیم ! :-"
دیگه دفعه آخر که یه کم بلند از نرگس یه چی ُ پرسیدم ، برگه یِ من ُ از زیرِ دستم کشید ، گـُف اگه می خوای اجازه دم که ادامه ـش ُ بنویسی ، باید بری نیمکتِ آخر که خالیِ تا شعاعِ 10 کیلومتر ! :-L
خلاصه من ـم رفتم ُ از شانس سوالِ آخر ُ بلد بودم ، بعد نوشتم زود ، دادم برگه رو ، کلّی ـم چش غره ُ اینا رفتم به یارو ! :-"
+ امتحانِ ریاضی بوده گویا ! ;D

مگه بدونه تقلبنم میشه زندگی کردو امتحان داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-"
فک نکنم :-?اگه بشه هم که .....ولش کن اصلا نمیشه

ما که هر امتحاني داريم به معلمه ميگيم زنگ شيمي بگيرن
آخه خيلي حواسش هست همه مون کلاسي حل ميکنيم

آخ آخ....
من به اندازه ي تمام دوران مدرسه تقلب كردم :-"
خيلي چيز به درد بخوريه 8-^

نه خدارا شکر تا حالا ازمون نگرفتن ;Dولی اگه بگیرن معلمای ما که مثه سگ پاچمونو میگیرن :-"

• لایک

من یه دفعه دینی هیچی نخونده بودم دوستم روی یه ورقه نوشت داد به من ور داشتم ببینم چی نوشته انقدر بد خط نوشته بود که اصلا نفهمیدم چی نوشته بعد اصلا حواسم به معلمه نبود بعد یه دفعه دیدم معلمه داره میگه اون ورقه رو بده عزیزم من اصلا اینجوری :(
بعد هم من اون برگه رو ندادم :))
اما آخرش ازم گرفت برگه ی امتحانو ولی خب نمی گرفت بهتر بود چون تغریبا سفید دادم برگه رو

• لایک

امروز یکی از بچه ها 12 تا درس ِ زبان فارسی رو روی برگه هایی به ابعاد ِ 10*20 کپی زده بود !
موفق هم عمل کرده بود ، اما آخر ِ امتحان گرفته بودن ازش !!!

من باید یه تاپیک بزنم بهتون تقلب یاد بدم
هر امتحانی که دارم(به خصوص درس های حفظ کردنی)خلاصه ی درهارو تو wordتایپ میکنم تو ابعاد کوچیک پرینت می گیرم جوری که تو کف ست جا شه ولی معلم نبینه.من این اختراع رو اسمشو گذاشتم کف دستی
هر دفع درس هارو تقسیم میکنیم هر کی یه قسمت رو درست می کنه برای بقیه میاره
البته بعضی وقت ها اینقدر امتحانا سخته که با تقلبو ، جزوه باز کردنو و کتاب باز کردن بازم بیست نمی گیری

نه خوشبختانه یا متاسفانه
چون من با شیوه ی نوین تقلب کار می کنم هیچ کی هیچی نمی فهمه

• لایک

چهارشنبه امتحان ترم آمادگی دفاعی داشتیم بعد من یهو چشمم به برگه دوستم افتاد :-wاصلا تو فکر تقلب نبودما... :o
بعد معلم دید گفت:حواست به برگه خودت باشه... :-ss
خیییییییییلی ترسیدم گفتم اگه برگمو بگیره صفر میزاره... X_X

خو براي چي الكي حرف ميزني ؟
آقا من از اين به بعد دروغاي اينو افشا ميكنم اين يه اختراع كلاسي بوده مرد حسابي؟ [-(

اين جمله اخرشو موافقم مخصوصا رياضي ;D

مردم برا اختراع هاي كلاسي اسمم ميذارن
تازه اختراع كلاسيم نيست

کف دستی؟ =))

دوم دبیرستان که بودیم رو ورق a4 تقلب مینوشتیم اسکن میکردیم کوچیک میکردیم رو ورق گلاسه پرینت میگرفتیم روش چسب میزدیم که جوهر ندوئه!

حالا شده اختراع؟ :))

امتحان نهایی ئم که فقط سر ادبیات شعر حفظی بردم :d

بقیه چیزا رو میپرسیدیم از هم :-"

تازه کف دستی یکی از اون10000000000شیوه است

یه دفه سوم راهنمایی بودیم، 4،5 نفر سر امتحان عربی فرار کرده بودن، بعد معلم هم هفته ی بعد ازشون امتحان گرفت ، گفت برن توی سالن بشینن، بعد اومد تو کلاس به ما درس داد، اونا هم مشغول امتحان بودن ، یهو معلم درس رو قطع کرد، رفت از سالن یه نفر رو آورد کلاس و کتکش زد ! اصلا جن بود یارو ! بعد از اونی که کتک خورده بود پرسیدیم، گفت آره، تقلب میکردم ولی از رو کتاب، نمیدونم یارو چجوری فهمید ! (در کلاس هم بسته بود)

یه بار اول راهنماییبودم (هنوز تازه کا بودم)تو امتحان ادبیات از پشت سریم رو کاغذ تقلب گرفتم ولی خیلی بد خط بود زیر میزم تاریک بود.منم بعد چند دقیقه اعصابم خورد شد کاغذ کوبوندم رو میز یه اه هم بعدش گفتم.انقدر ضاییه بود که معلمه اولش شک کرد تقلبه... ولی بعد از اون دیگه هیچ وقت نذاشتم تقلبم لو بره(دوران پر افتخاری بود فط 4تا تامتحان تقلب نکردم)

• لایک

من نه تقلب میدم نه می گیرم

به نقل از eliya :
من نه تقلب میدم نه می گیرم
بچه ها تقلب غیر انسانیه
با تقلب حق خیلیا ضایه میشه
بلاخره باید بین کسیکه درسو خونده با اونیکه نخونده فرق باشه

شاعر در این زمینه میفرماید: