تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

من واسه المپیاد رو یه کاغذ لیست چند تا از نویسنده ها و کتاباشونو نوشته بودم بعد می خواستم بذارم تو گچ پام ;D ولی ترسیدم ازم بگیرم البته کار اشتباهی کردم،کاش می ذاشتم چون دور و برم هیچکس نبود به راحتی می تونستم تقلب کنم... اشتباه کردم ! [-(

------------------------------------------------------------
من تو کلاس میز اول می شینم بعد همه ی دوستای اطرافمو تا جایی که بشه ساپورت می کنم، آخر بیشتر امتحانا هم یکی از بچه میاد برگه اشو میزاره رو میز من، منم تندتند بهش جوابارو میگم ;D

چند تا از امتحاناي ترم يكمون خارج از برنامه بود واسه همين حوزه نداشتيم سر جاهاي خودمون مي شستيم و امتحان مي داديم!!!
بعد موقع امتحان جغرافي يه سوالي رو نه من بلد بودم نه بغل دستي!!!مونده بوديم چيكار كنيم كه يهو ديدم اين دوست ما دستشو تا كتف كرده تو كيف من لاي كتاب جغرافيمو باز كرده داره مي گرده دنبال جواب سوال!خدا خعلي بهمون رحم كرد اگر مراقب مي ديد......

پ.ن:انسيه جان به كلمه پررنگه توجه كن و بسوز! ;D

به نقل از ارنواز :
من واسه المپیاد رو یه کاغذ لیست چند تا از نویسنده ها و کتاباشونو نوشته بودم بعد می خواستم بذارم تو گچ پام ;D ولی ترسیدم ازم بگیرم البته کار اشتباهی کردم،کاش می ذاشتم چون دور و برم هیچکس نبود به راحتی می تونستم تقلب کنم... اشتباه کردم ! [-(

------------------------------------------------------------
من تو کلاس میز اول می شینم بعد همه ی دوستای اطرافمو تا جایی که بشه ساپورت می کنم، آخر بیشتر امتحانا هم یکی از بچه میاد برگه اشو میزاره رو میز من، منم تندتند بهش جوابارو میگم ;D
گفتی گچ یاد قدیما افتادم.
فیزیک راهنمایی فرمول زیاد داشت یه بار امتحان میان ترم داشتیم منم حفظیاتم خرااااااااااب! یکی از بچه ها پاشو گچ گرفته بود بعد جایی که مینشست پاش دقیق تو دید من بود برا همین از فرصت استفاده کردم با ماژیک هرچی فرمول بود رو گچ دستش نوشتم هیچکس هم نفهمید! تقلب جانانه ای بود! جالبیش اینه که خودش نتونست به اندازه من بهره وری کنه از اون تقلبا! ^#^

خوب بحث شیرین تقلب چیزیه که تو مدرسه ی ما کلا رواج داره و تازه حدیث قدسی هم داره :)) :)) :))
(تقلب الله) :)) :))
خوب یه تقلب جانانه /m\ /m\ /m\
امتحان ریاضی داشتیم روز شنبه زنگ آخر.جواد کلاسو پیچونده بود و جیم کرده بودو کلاس و به کتابدار مدرسه سپرده بود(جواد:بخونینjevad.معلممونه)
آقا ما که تریپ بچه خر خونی برداشته بودیم شب قبلش مثل ... خونده بودم :^o :^o.
من با این کتابداره مشکل دارم(بهم تهمت دزدی کتاب زذه بود.بگذریم)سوالارو همه رو حل کردم.اومدم یارو رو به ف (فنا ;))بدم
برگه رو با دو دست گرفتم بالا داد زدم:بدو جواب دست اول
کلاس: :)) :)) :))
یاروه: :o :o :-ss :-ss :-L :-L X-( X-(پاشو برو بیرون
من:نمیرم
یارو:پاشو وگرنه برگتو نمیگیرم.
من:کاره ای نیستی.
کلاس: :-ss :-ss :-ss :o :o :o :o =)) =)) =))
یارو: X-( X-( X-(
گفتش برگتو نمیگیرم و رفت پیش مدیر که زیر آبه مارو بزنه
تو این موقعیتم که بچه ها ترتیب امتحانو دادن و ... =)) =)) =))
زنگ خورد و وقت تموم شد و اومد که برگه هارو جم کنه،برگه ی منم گرفت و رفت.
من: =)) =)) =)) =))
کلاس اولش: :o :o :o :o :o
بعدش: =)) =)) =)) =)) =))
شما بچه ها هم تمرین کنین یه چیزی میشین.

من تا دلت بخواد تقلب کردم بهترین روش هم واسه اینکه به دوستت بفهمونی کدوم سوالو موندی اینه که از معلم بخوای واست سوالو بخونه و بعد بهش بگی : ببخشید خانوم این کجای کتاب بود ؟ :p

* پست پینگیلیش شما به فارسی برگردانده شد

امتحان بدون تقلب که نمیشه
واسه همه امتحانا تقلب میکنم
خیلی حال میده
:)) >) =D>

معمولا تو امتحانا كلاسي تقلب ميكنم....
بعضي وقتا كه با بغل دستيم ريلكس از رو هم مينويسيم...

من اول راهنمایی خیلی اهل تقلب بودم و در حد المپیک تقلب می کردم
اما بعد از اون به جز دوم راهنمایی که یادم رفته بود بن مضارع گسستن چی می شه، و تقلب کردم. دیگه هیچ وقت اون کار رو نکردم تا همین الان که دوم دبیرستانم.
و البته تا آخر عمر یادم می مونه که بن مضارعش می شه گسل.
اما خب ترجیح می دم صفر بشم تا اینکه تقلب کنم.

میشه اونایی که گفتن نه معرقی کنن خودشونُ..؟

+ تاپیکِ قدیمی.. >:D<

اوه اوه !!! تقلب که خوراکمونه ! ولی خدا وکیلی بچه های کلاسمون هم همشون پاین! اون یکی دو نفری هم که نیستن رو میفرستیم رو سکو!از اون جلو ما علامت میدیم که از معلم سوال بپرسن ما هم از این عقب یا کتاب باز میکنیم یا مشغول کار خودمون میشیم!!!! آخ مزه میده!!!!

هر سال من دو سه تا معلم داشتم که میدونستم اینا خیلی تیزن سره زنگ اونا تقلب نمی کردم
امسال ولی سره زنگ همه تقلب می کنم
نمی دونم ما دیگه حرفه ای شدیم یا معلما ...
تقلب هم به این معنی نیست که حتما بلد نیستم بعضی وقتا با اطرافیانم جوابارو چک می کنم ;D

امروز سر کلاس ادبیات امتحان حفظ شعر بود منم هیچی بلد نبودم این معلم ما همیشه امتحاناتشو تو یه نصفه برگه آچار می گیره منم کل شعر رو برگه نوشتم سر امتحان تو یه موقیت خوب جا برگه شعر خودمو و برگه اونو عوض کردم همچی عالی پیش رفت و منم 20شدم خیای حال داد

من كه هميشه چشما مو زوم مي كنم روي برگه ي بچه ها و تند تند مي نويسم

امروز شعرو تایپ کرده بودم تو یه برگ2در3
بعدش دوستم ازم گرف خودم حفظ بودم
همه کلاسای دیگه امیدشون به همون برگه بود که بعد امتحان پسره پارش کرد. :-"

به نقل از ۩ amir abbasi ۩ :
امروز شعرو تایپ کرده بودم تو یه برگ2در3
بعدش دوستم ازم گرف خودم حفظ بودم
همه کلاسای دیگه امیدشون به همون برگه بود که بعد امتحان پسره پارش کرد. :-"
این روش ماله صد سال پیش بود روش ما جدیده که متین نوشتتش باحالم هست

به نقل از adyonall :
این روش ماله صد سال پیش بود روش ما جدیده که متین نوشتتش باحالم هست

اون روش که مال زمان حضرت آدمه
سر کلاس ما برگه ها رو با ماژیک سبز علامت زد تا کسی جا به جا نکنه
در ضمن بغلیم تمام شعرو رو میز نوشته بود بعد از رو اون نوشت :-"

تقلب خودش بخشی از امتحانه و هوش عملی بچه ها رو میسنجه
بیشترم نتیجه ی فشار معلماس
اگه مارو درک میکردن هیچ وقت تقلب نمیکردیم
من تا دو سه ماه پیش نمیکردم اما الان پشیمونم که نکردم
ماو میز پشت یک گروه متحد تقلبیم
کلن تو کلاس ۴ تا گروه ۴تایی تقلب وجود داره که شاگرد اولام تو یکیش عضون
ماها با هم هماهنگ میکنیم
امتجان ادبیات فارسی منو بغلیم با هم سر سوالا بحث میکردیم،استدلال میکردیم، باز اون حرف منو رد میکرد، کتابو در میاورد میگفت اینجا رو ببین گفته فلان پس میشه این،
کلن خیلی حال
امتجان دینی مونده بود دیوار بهم تقلب برسونه، دوستم گفت من خیلی خوب خوندم نمیخواد تو اصلا حل کنی، وقتتو بذار رو امتجان زنگ بعد،اون باتو بعد من کل ورقرو از رو اون نوشتم
جالب اینجاس که میز اولم
هندسه فقط سه تا سوال حل کردم شدم ۱۷.۵ با نمره منفی
سر همین امتحان یکی ۱ سوال حل کرد شد ۲۰
یکی هم قبل کلاس تیریپ ضد تقلب ورداشته بود شد ۱۰
امتحان ادبیات ۱۳ تا سوال داشتو ما ۴ نفر دقیقا نفری ۳تاشو بلد بودیم شدیم ۱۲
.
.

من يه بار انواع فعل با toوبيtoرو تو يه دستمال کاغذي نوشتم و بردم سر جلسه،ولي ضايع شد چون هيچ سوالي نيومده بود از اونا!

من تو ازمون پیشرفت تحصیلی اکثر سوال هارو از رو جلوییم زدم
اون تو مدرسه ۵ ام شد من ۴ام ;D

Back
بالا