پاسخ : تقلب
یه سالی میشد تقلبو ترک کرده بودم برا کنکور و اینا(کلا تو امتحانایی که نمره ش رو بقیه تاثیر داره تقلب نمیکنم),ولی مث اینکه بازم لازمه...
این روش خیلی به درد من خورده تا حالا:
پاک کن!
ترجیحا یه پاک کن سفید و نسبتا بزرگِ دارای روکش میخرید مخصوص تقلب+چند تا تیکه کاغذ کوچیک,
اگه تشریحی باشه تو یه تیکه کاغذ کوچولو چیزایی که میخواین رو می نویسید,میذارید بین پاک کن و روکشش,میدید به اونی که قراره ازش بپرسید(البته از قبل باهاش هماهنگ کنید که گیج بازی در نیاره...
) اگرم سوالا تستی باشه که روی خود پاک کن میتونید بنویسیدش... :
با در لاک غلط گیر هم میشه همینکارو کرد که سوالاتونو بذارید توش و بفرستید به اونی که میخواین...
تقلب از پیش نوشته شده هم فقط یه کم لازمه چشمتونو تمرین بدید,کاغذ نوشته شده رو میذارید زیر زانوتون و در مواقع مناسب یه کمی زانو رو بلند میکنید,از اون تمرینای چشم که گفتم استفاده میکنین و میخونیدش...
بقیه روش ها رو در نوبت های بعدی میگیم ایشالا...
تقلب که زیاد کردم,یه بار یکی از مراقبا دید,منم خداروشکر کارم تموم شده بود همون موقع پاشدم برگه مو دادم به خیر گذشت B-)
یه بارم معلم زبانمون خیلی رو تقلب حساس بود(اول سال بود و اینو نمیدونستم وگرنه بیشتر احتیاط میکردم) خلاصه این دید ,بعد هر چی تو دهنش بود به من و بغل دستیم گفت و تا آخر سال پدرمونو درآورد...
به جز این دوتا بقیه ی عملیات ها موفقیت آمیز بودن...