تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

پارسال واسه آمادگی دفاعی یه برگه داده بود توش سوال و جواب بود گفت از تو همون میاره،از قضا منم یادم نبود امتحان داریم(اونم ترم!) ;D :-"زیپ کیف جلوییو باز کرم برگه ها رو جوری گذاشتم توش که میشد کل برگه رو دید 8-^منم سوالا رو چک کردم دیگه! ;D >:D<همون سال واسه کامپیوتر هم همینکارو کردم..کسیم شک نکرد 8-} /m\ \:D/

ما هم یه معلم شیمی داشتیم که خودش بهمون تقلب میداد. ولی آواخر دیگه فهمیده بود نمیتونه تقلب نده :o به جای خودش معاونمونو میذاشت که اونم سر کلاس میخوابید :))

سره امتحان فیزیک ترم بودیم بعد من رفتم برگمو بدم یکی از بچه ها به معلممون گف جواب این سوال این میشده معلممونم گف اره منم که فهمیدم اشتباه نوشتم سریع ی صندلی پیدا کردم نشستم روش خیلی عادی جواب سوالو نوشتم رفتم برگمو دادم ;D ;D
یعنی جراتی دارم ها :)) :)) :)) :))

خواهرمن اصلااستعدادنداره وقتی مدرسه میرفته ی فرمول توکل کلاس چرخیده وقتی رسیده ب خواهرم تمام بدن میلرزیده خانم اومده ازکنارش رد بشه ازترس ازدستش افتاده جلوپای معلمشون :-" :-" :-" :-" :-"معلمشونم میفهمه ولی فقط پاشومیذاره روی برگه ردمیشه :) :) :)(تنهاتقلب خواهرم)هنوزفرموله یادشه بعدمیگن تقلب بده اگرتقلب نکرده بودفرمولرویادنمیگرفت :-" :-" :-"

سرکلاس وقتی خانم سوالارودادب دوستم گفتم ایناهمشون توی خط سفیدهستن اونم ازتوی کیفش خط سفیدواوردبیرون گفت زهراخط سفیدمیخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا
خیلی راحت جالب اینجاست کتاب خط سفیدش خالی بود :-" :-" :-" :-" :-"
من:آخه عزیزمن کتاب توک سفیده بابرگه سوال چ فرقی میکنه :-/ :-/ :-/ :-/؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! X-( X-( X-( X-(
خندیدکتابوگذاشت توی کیفش

سره امتحان جغرافياي اين ترم كلمه ي تقلب دوباره توسط بچه هاي دوم دبيرستانه شهيد بهشتي گرگان معنا شد ;D
از عكس گرفتن از كتاب و بلوتوث و عوض كردن برگه بگير تا فرستادن مراقب دنبال نخود سياه =)) =))

تقلب رو که نمیشه گفت تجربه نکردم ولی خیلی اهلش نیستم
اگرم قرار باشه تقلب کنم هیچی نمیخونم قبلش ... معمولا هم تمام برگم رو با کمک بچه ها پر میکنم
تا حالا هم یه بار چوب این کارم رو خوردم
بدجوری هم گند زدم هیچ کس دورم نبود میخواستم گریه کنم سر جلسه =))

من تا حالا سر امتحاناى ترم تقلب نكردم ;D
اخه هميشه ميز اولم :|

• لایک
امتیازات: m.f.a

تو روخدا درصد و نگاه کن :-"
من با اینکه میز اولم اما امتحان ترمم تقلب کردم :-"
اصلا نمیشه بی تقلب زندگی کرد ;D :-$
اصلا خدا تقلب و واسه دانش اموزان افریده ;D
هیچی بی دلیل خلق نشده که یه حکمتی تو کارشه :-" ;D
اصولا زیانم نداره ;D
همین دیگه :-"

سر امتحان شیمی بودیم با یکی از دوستام تو نیمکت نشسته بودیم یه کتابم زیر میز گذاشته بودیم ولی اصلا نمیتونستیم دس بهش بزنیم یه دفه یه جرقه ای توسرم زده شد به دوستم کاملا مسمم گفتم پاک کنتو بده اونم داد روی پاککن سؤالمو نوشتمو دادم بش تا آخر امتحان همینجور پیشرفتیم اما وقتی جوابا اومد اون حدود 1/5 نمره از من بیشتر شد ومن به این موضوع پی بردم که دیگه روی پاککن سیا تقلب ننویسم :(( ~X( :P

فك كنم سر امتحان شيمى بوديم كلاسى بود ولى ازين دهن مسواك كنا بعد اواسط سال بود من بعد از مدت ها تونسته بودم رو ميز يه سوراخ حفر كنم كه جاميز توش معلوم بود حدود ٦ ٧ نمره تقلب كردم بلكه بيشتر

یه نکته ازیک دوست:
هروقت تونستی باتقلب نمره خوب بگیری به خودت افتخارکن اگه نه باخرخونی همه می تونن20شن

نظر شما در این مورد چیه؟
هر وقت تونستی تقلب کنی و تقلبت رو بگیرن ولی بازم برگتو تصحیح کنن و 20 شی چیه؟
جالب نیست؟ :)) :))

روز جمعه بود
آزمون مبتکران تو مدرسه
دوستم صندلي جلوي من نشست بعد قرار شد که پاي راستش يکان باشه , چپشم دهگان !!
بعد اونم به تعداد گزينه به من ميزد
آخراش مراقب پاشد بين ميزا راه رفتن .
سوالاي رياضي بود و جنب و جوش زياد ...
در حين رد و بدل کردن جوابا مراقب رو به من :
چرا انقد وول ميخوري ؟؟ اگ دستشويى داري خب برو ... :-"

رفتم ;D

اولش باید درس رو بخونی حداقل بتونی جمله بندیش رو حفظ کنی و با اون مموال بنویسی و اگه جایی گیر کردی می تونی تقلب کنی ! ولی اگه با معلم صادق باشی می تونی به معلم بگی که بهت یه ارفاقی کنه تا نمرت زیاد پایین نشه !( ولی وقتی از معلما نمره می خوای این شکل رو در میارن : :-$ -- جز معلم دینی مون که سال دوم راهنمایی اومد ! )

تقلب یعنی سه تا امتحان مستمر شیمی تقلب کنی بشی بیست
ولی پایانی تو که معلم سخت گرفته و رو تو حساب شاگرد زرنگ باز کرده بشی سیزده

تقریبا دو ماه پیش سر آزمون پیشرفت تحصیلی....!!!
از جلو و عقب میرسوندم ;D
دیگه چیکار کنیم...! نمیتونم از کار خیر دست وردارم!
مژده:آیناز د زود باش جوابای دین وزندگی رو میخوام :-L
من:چشم چشم بذا زبان انگلیسیو بدم جلو بعد ;D
مراقب:خداقوت آینازجان :-"
من:مرسی ;D

من پارسال امتحان شیمی داشتم بعد فرمول تشکیل دهنده ی که اسید اس او چهار و...رو تو کتاب داشتیم نوشته بودیم رو یه مقوایه بزرگ و زده بودیم به برد!به سوالی که این بوده فرمول تشکیل این اسیدارو بنویسید من از روش تقلب زدم تند تند نوشتم بدش عین این بچه مثبتا گفتم خانوم رو بردمون تقلبه ;D سریع رفت برداشت بچه ها ترکیده بودن از عصبانیت ~X(

سوم راهنمایی بودیم امتحان انشا ترم داشتیم...یک کلمه یادم نمیومد...دوستم بم گفتم بنویس اشکار من نوشتم اشکال... X_X

امروز یه امتحان مزخرفی‌ دادیم...
امتحانش تستی بود و دو تا کلاس (دو تا کلاس داریم ;;)) مثل هم؛ تازه خود دبیر ـَم نیومده بود و دیگه تو این شرایط مگه میشه تقلب نکرد؟! :-"
اول اون کلاس داشتن و چون ما احتمال میدادیم نذارن از کلاس خارج شیم هماهنگ کردیم که با sms و... :-" آره دیگه! :-"
جوابا رو که گرفتم به 2-3 نفر دادم و گفتم عمدا چن تاشو غلط بزنید شک نکنن بهمون! >)
بعد یکی از بچه ها گفت شاید مثل هم نباشه و دبیر میخواسته ما رو بیازمایه‌(!) :-?
منم سریع یه اس دادم که سوال اول ـتون چی بوده که ببینیم مث هم هس یا نه!
حالا مگه جواب میداد؟!! ~X(
برگه ها رو که پخش کردن من گوشیم ـو گذاشتم تو کیفم و زیپ ـشو باز گذاشتم و هر 2-3 دقه یه نگاهی بهش مینداختم! تا اینکه این مراقب ِ ... بهم گفت کیف ـتو بذار کنار و راحت بشین! منم گفتم نه راحتم! و خودش کیفم ـو برداشت! :-s ولی خدا رو شکر نفهمید یا حداقل به روم نیاورد! ;D

Back
بالا