تقلب

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537

mahta.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یـکـ١
شهر
تـــهــرانــــ
پاسخ : تقلب

یه بار یه امتحانی ازمون گرفتن که من به شخصه حتی یه بار هم سرِ کلاس نبودم . حتی نمیدونستم سر فصلا چین..
کلن هم وضعِ کلاس شبیهِ من بود در نتیجه قرار شد یکی که همیشه تو کلاس بوده و خونده بگه ما ها بنویسیم..
اونم برگه رُ نوشت، بعد یه عکس گرفت، گوشیشُ فرستاد عقب..
دیگه معلم فهمید.. برگشت گفت :

حالا همه سراتون تو برگه ی "حسن زاده".. X_X

× حسن زاده همون دانش آموزِ فعال و خوبِ کلاس میباشد!×

iman95

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
بيرجينيا
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
ماوراي درك شماست نمي گم دلت

سلام فك كنم برگ ترين تقلب در طول اين سالا رو بچه هاي پر تلاش مدرسه ي ما به ثمر رسوندن . ما 14 15 تااز بچه هامون توي آزموناي گاج شركت مي كنن (نكه رايگانه :دي) يه بار تمام بچه ها با كمك همديگه يه دفترچه پاسخ برگ رو برمي دارن همه تستا رو مثل مــــــرد درست جواب مي دان البته بعضي درسا رو يكي دو تا تستش رو نمي زنن . بعد كه نتايج اومد از نفر اول تا 7 واسه ما بود ( بعضي ها مشترك 2 3 و ... )
ولي بعدش همه ي بچه ها رو يه جلس از شركت تو آزمونا محروم كردن در ضمن تيتر مجلشونم هفته ي بعدش اين بود " [size=10pt]متقلب ها به بهشت نمي روند "[/size]

h_h1234

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی
دانشگاه
اگه خدا ب خواد تهران!!!!!!!!!!!!!!
رشته دانشگاه
بيوتكنولوژي/دندان پزشكي

اره دو بار هر دوهم زنگ زبان یک وقت فکرنکنین زبانم بده ها سر امتحان اولی چون معنی کلمه از اینگلیسی به اینگلیسی بود 4_5 تارو میخواستم تقلب کنم که معلمه گرفت معلم زبان ما نبود ها مال اولیا بود ولی چون معلممون مریض بود اون اومده بود سر کلاسمون بعدهم معلمم گفت مهم نیست!

دفعه دوم هم سر امتحان مستمر زبان بودیم مراقبمون معلم فارسیم بود بعد من یک برگه روزمین دیدم فکر کردم از اون برگه هایی که سر کلاس باهم چت میکنیمه بعد برداشتم تودستم مچالش کردم بعد معلم فارسیم فهمید گفت مشتتو بازکن منم گفتم بیاین خانم برگه الکی بعد از شانس بسیار خوبم برگه چت نبود برگه تقلب زبان بود بعدهم دیگه تودفتر و........................................................

violet sampadi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اصفهان
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دارم شیمی میخونم...

تاااا دلتون بخواد تقلبیدم!!!
برگه عوض کردیم
کتاب باز کردیم
جواب رو داد زدیم!!!

mishton

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان2
شهر
مشهد

آره یه بار یه برگرو پر خلاصه نویسی بردم سر جلسه عربی بعد یهو دیدم یه دیو داره میاد طرفم... هر کار کردم جیبمو پیدا کنم نشد! بعدم ازمگرفت و منم گفتم نمی دونستم نمی تونیم برگه بیاریم!!! ^#^ بعدم همه چی تموم شد <D= یه بار دیگه هم غز با خیال راحت کتاب برده بود داشت تو جامیز می خوند بهد یه دیو بدتر از اون قبلی ظاهر شد و اونم گفت نمی دونستم نباید کتاب بیاریم!!! :-"

SAMPAD GIRL

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
مشهد
دانشگاه
هاروارد(اگه خدا بخواد)
رشته دانشگاه
پزشكي

سال اول راهنمايي امتحان هاي ترم اول بود. من هم خيلي راحت كتابمو برده بودم سرجلسه امتحان. ازشانس زيادمن مراقبمون دبير رياضي بود.خلاصه اين فهميد و قضيه روبه معاونمون گفت.معاونمون هم منو صدازدوگفت:چرا كتاب برده بودي سركلاس ؟ من هم خيلي خجالت زده گفتم:ببخشيد . نمي دونستم نبايدكتاب ببريم سر كلاس !!! معاونمون هم گفت: خوب ديگه ازاين به بعد كتاب سركلاس نبر!!!!!! ^#^ ^#^ ^#^
------------
تقلب كه ديگه من و مينو جون استادشيم البته به طوركاملا غيرضايع!!! سرامتحان هاي لغت زبان برگه ي معني هارو قشنگ درمياريم ازروش كپي مي كنيم. درمواقع نياز قشنگ اون ورشو مي آوريم ودوباره كپي مي زنيم درمرحله آخرهم قشنگ باهم چك مي كنيموبعدهم خيلي قشنگ عين بچه هاي زرنگ برگمونو مي ديم به معلممون. x:

×دو پست متوالی تون ادغام شدن...ممنون میشم پست متوالی ارسال نکنین

hani7517

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز

امروز یکی از بچه های ....رفته بود گفته بود این ایکیپه ینی ما رو میزامون پر تقلب و الکی نمره امون بالا میشه جاتون خالی 6ساعت تو دفتر مخمونو خوردن ~X(

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

من که تا حالا یه بارم ازم تقلب نگرفتن.حتی بغل دستیمم متوجه نمیشه داشتم تقلب میکردم. :D

ولی خدایی امتحانای ترم اصلا" تقلب نمیکنم.نه این که نمیتونم.میتونم.اما نمدونم چرا وجدانم راضی نی. :)

Behnoosh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
Mashhad
مدال المپیاد
fizik. nesfe vel krdm
دانشگاه
University of Tehran
رشته دانشگاه
Material science and Metallurgy engineering

به نقل از محمد :
یه روش تقلب برای سوالات تستی:
مثلا سوال 10 رو بلد نیستی؛بلند می گی که"آقا!سوال 10 مشکل نداره" در این هنگام یه کی از دوستان که جواب را می داند (با فرض اینکه مثلا جواب گزینه ی 2 شود)می گوید"بابا!2 بار بهت گفتم که سوال مشکل نداره"
بابا این راه کارا مال عهد فسیله! :)) برای امتحانای تستی همه ی جواب ها رو مینویسی بعد میدی بقلیت میگی بقلی بگیر بعد اون میگه چی رو بگیرم؟ بعد تو میگی جواب تست هارو -چی کارش کنم؟ -بده بقلی -بقلی بگیر... تا اینکه یکی جوابا رو بدونه و کنارش گزینه های خودشو مینویسه میده به بقلیش البته بقلیش چیزی نمیگه چون میدونه جواباس وبعد دست به دست میشه تا به خودت برسه و به خیر خوشی تموم می شه!
هه هه چه با مزه!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

اوووووووف
امروز امتحان دینی جای همه خالی بود
معلمه هرکاری میکرد نمیتونست جلوی تقلب بچه هارو بگیره
اصلا یک وضی
ولی من موقعیتم خیلی غیر استراتژیک بود متاسفانه اما بازم بد نبود
منافی نخونده بود بهش کتابمو دادم
بعد دوتا کتاب زیر میز داشت
اول امتحان معلمه کتابو گفت بده بهشو اونم یکیرو داد و بعد با اون یکی تونست تقلب کنه
فردام امتحان ریاضی داریمو باید یک فکری براش بکنم

AGHA ALEX

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان ماندگار فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمیوکامپیوترتادم مرحله دوم رفتموبرگشتم!!!
رشته دانشگاه
پرستاری

امروز سر امتحان فيزيكمون يه هو پاك كن بغل دستيم افتاد زمين همون موقع هم بغليم كه خيلي خجالتي و مثبته و فكر كنم بار اولش بود مي خواست تقلب كنه زد به پام از شما چه پنهون نباشه طفلك يه مدت عليل شده بود نمي تونست تكون بخوره من توكاراش بهش كمك مي كردم فكر كردم اين دفعه هم منظورش اينه كه براش پاك كنشو بيارم حالا هي دولا مي شدم پاك كنرو پيدا نمي كردم اونم هي مي زد به پام منم كم كم داشتم عصباني مي شدم آخرش معلممون ديد كلافم گفت چته گفتم خانم پاك كنمون افتاده زير ميز پيداش نمي كنم آقا كل رديفمونو به خاطر يه پاك كن وسط امتحان بلند كردم پاك كنو پيدا كردم دادم دست طرف بعد از امتحان ميگه پاك كن نمي خواستم مي خواستم بهم برسوني!!!!

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

ما ردیفی خیلی حرفه ای تقلب می کنیم و نمره همه مون در تو یک بازه هست :D
یعنی واسه امتحان های آمادگی دفاعی من حتی کتابمو باز نمی کنم واسه خوندن، سر امتحان همه رو از رو کتاب یا دوستان می نویسم

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

از من تا حالا فقط یه بار تقلب گرفتن ! اونم معلمه اصن از اونا نبود که بخاد تقلب و اینا بگیره منم سو استفاده کردم و برگشتم از پشت سریم یه چی رو ببینم که ..... ! البته بازم هیچی نگفت ! هی بچه بودیم و جاهل الآن شدیم عاقل

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

امروز از اون کلاس امتحان گرفته بودن بعد می خواستن از ما بگیرن
یکی از بچه ها پاسخ نامش رو نداده بود
بعد همه کلاس ما از رو اون زدن
البته اونم تو اون کلاس از همه تقلب کرده بود
من نرسیدم جواب سوالارو بنویسم
با گوشی سری عکس گرفتم
هنوز 5 مین نشده بود همه تموم کرده بودن

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

امروز جالب ترین امتحان شیمی عمرمو دادم، طبق معمول گروهی تقلب کردیم همه هم 20 شدیم . سر امتحان واسه اینکه حوصله ام سر نره اس ام اس بازی میکردم :D

parimah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ن2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
معماری

تقلب که خیلی تا دلت بخاد ولی ی بار ناجور بود:
امتحان ترم دوم دینی سال اول راهنماییم بود ی سوال خیلی مهمو من حفظ نمی شدم نوشتمش رو ی کاغذ آ4 که تو مدرسه حسابی بخونمش اما صحبت با بچه ها نذاشت امتحان شروع شد و من هم برگه رو با خودم بردم اما موقعی که داشتم نگاش میکردم معلم ریاضیم دیدش و ازم گرفتش ولی اینقدر ادم بود که به کسی نگفت تا عمر دارم دعاش میکنم تمام فحش هایی رو که بهش داده بودم پس گرفتم
اما من ادم نشدم و در تمام سال های عمرم تقلب کردم و می کنم
-----------
نه نشده فقط ی بار ترم دوم سال اول راهنمایی
من اساسا با جزوه(کتاب یا دفتر) تقلب میکنم میگم خانوم میشه چرک نویس بردارم اونم میگه اره منم راحت جزومو باز میکنم و با خیال راحت تقلب میکنم
-----------
امروز امتحان دینی داشتیم منم دیشب خوشی زده بود زیر دلم هیچی درس نخوندم امروز تمام سوالا رو بلا استثنا تقلب کردم از رو کتاب که دیگه معلمم گفت بسه کتاباتونو ببندین همون لحظه خم شده بودم به دوستم برسونم که دسته صندلیم خم شد کتابم از روش افتاد ته صحنه بود :)) :)) :)) :)) :D :D (< (< (<

×پست های متوالی تون ادغام شدن...

Zr74

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

امروز امتحان زمین داشتیم منم خیلی شیک 1فصلو کامل نخونده بودم. (یعنی کلا تو عمرم نخونده بودم.) :D
رفتیم با بغل دستیم میز آخر نشستیم اون نمونه سوالارو دوره میکرد منم کل کتابو رومیز کپی پیست میکردم. بعد اون سوالارو میگفت باید نیم ساعت میگشتم تا پیدا کنم چیو کجا نوشتم. حالا پیدا میشد مگه؟ ~X(
تازه اول که اومدم بنویسم دیدم میزه خیلی کثیفه میزو عوض کردیم :D
خلاصه امتحانی بود در نوع خودش :-"

naseri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـگان يك تهران
شهر
تهران

سر امتحان عربي ورقه رو از جاميز گذاشتم رو ورقه امتحان. معاون سريع وارد شد و يه راس اومد طرف ميزم (قلبم ميزد زياد!) بعد گف ورقتو بده! بعد از لحظاتي فهميدم با ميز پشتي بوده! داشتم ميمردم!

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

دیروز زنگ اول امتحان فیزیک داشتیم. 5 دقیقه از امتحان گذشته بود که ناظممون اومد گفت:ظریف زود با لپ تاپت بیا دفتر باهات کار واجب دارن. منو از کلاس کشید بیرون. کارم نیم ساعت یا بیشتر طول کشید وقتی برگشتم دیدم معلم داره میگه: زودنر برگه هاتونو بیارید فقط 5 دقیقه دیگه وقت دارید. رفتم تو میزم دیدم برگه ام نیس. گفتم : اااااااه! برگه ام کو؟! معلم گفت :برداشتم، دیگه وقت نمیشه امتحان بدی. گفتم:نه! من میدم! گفت باشه اما اگه نتونی تا پنج دقیقه دیگه تموم کنی بهت وقت نمیدم! گفتم :باشه
نشستم مثه یه بچه خوب سریع همه سوالا رو جواب دادم، از زمین و آسمون هم امداد غیبی(تقلب) میرسید اما من اعتنا نمیکردم. مثه یه مرد همه سوالا رو جواب دادم به موقع هم برگه مو دادم کامل هم شدم! :>

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

ما تو کلاسمون همیشه دو سه تا صندلی خالی داریم :D
بعد موقع امتحان صندلیُ میذاریم بین ردیف های امتحان :D
بغدش جا مدادی هامونم میزاریم روش.
وسطش خیلی شیک و مجلسی به این حالت ;;) از معلم اجازه میگیریم
خانوم؟میشه لاک برداریم ;;)
بعد جامدادی رُ برمیداریم کاغذ تقلبُ دردرخواست تقلب و اینارُ میذاریم توش.بعد جامدادیُ برمیگردونیم سر حاش..بغل دستی عم جامدادی رُ بر میداره و شیک وُ خُشگل و تمیز بدون سوتی تقلب میکنیم. ;;) :D :-"

بالا