تفنگ

• شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

pico

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد
شهر
سمنان
مدال المپیاد
المپياد فيزيك بسيج و غير بسيج
سلام رفيقاي فيلسوفه من ... يه داستان در باره آفرينش ... لطفا خوب فكر كنين بعد حرف بزنين وگرنه با من طرفين >:D<

خب .... فرض كنين : شما يه پدر هستين كه چند تا بچه دارين ... و عاشقه بچه هاتون هستيد ... ميدونيد همشون مثله هم نيستن ...

يكي از بچه هاتون وحشيه ...

يكيشون نا اميده ....

يكيشون اميدوار...

يكيشون مهربون و فدا كار ...

و شما 4 تا تفنگ دارين . آيا به همه اين بچه هاتون كه عاشقش هستين تفنگ ميدين ؟ و بهشون ميگين خودتون ميتونين انتخاب كنين ... اگه به خودتون يا بقيه صدمه بزنين با آتيشه داغ ميسوزونمتوت ...

ولي اگه از اين تفنگ براي حفاظت از خودتون و بقيه استفاده كنين بهتون كلي پول و ثروت و خانوم و .... ميدم ...

سوال اينجاست . شما عاشقشون هستين ... با احتماله اينه وحشيه بقيه رو ميكشه ... نا اميده خودشو ميكشه ... و فداكاره دفاع ميكنه و اميدواره هم همينطور ....آيا بهشون تفنگ ميدين ؟

اين چه ربطي به آفرينش انسان داره ؟

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : تفنگ

به نقل از pico :
اين چه ربطي به آفرينش انسان داره ؟
این به نظرم درباره عدالت خدا داره صحبت می کنه .
توی دنیا ، هر کسی یه توانایی ای داره ! یکی باهوش تره ، یکی مثلا تو موسیقی بهتره ، یکی تو ورزش ، یکی تو ریاضی و ... ولی خدا عدالت رو رعایت کرده در مورد همه . مطابق با شرایط هر کس ، بهش توانایی و استعداد داده و مطابق اون استعداد هم ازش توقع داره .

من اگه بودم ، سعی می کردم تا جایی که می تونم حال و اون وحشیه و نا امیده رو خوب کنم ولی اگه نمی تونستم ، به فداکاره و امیدواره تفنگ می دادم . واسه اون دو تای دیگه یه جور دیگه جبران می کردم . چون خیلی عاشقشون بودم .

baldar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
مطالعه برای المبیاد ریاضی

شاید این حکمت و نشون می ده، که به هر کسی بر اساس توانایی هاش امتیاز های خاص خودش و بدیم، به بعضی ها تفنگ و به بقیه چیزای دیگه!

اما خدا که همیشه این کار و نکرده! خیلی پول دارا از پولشون استفاده ی بدی می کنن و اگه بی پول بودن این اسلحه رو نداشتن! اگه دنیا مثل این داستان باشه پس، فقط آدمای خوب باید قوی می بودن و افراد گناهکار نباید اسلحه ی "قدرت" رو می داشتند! اما خیلی هاشون دارن! :D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

تفنگو ميدم تا هركاري ميخوان بكنن
مطمئننا قويترينشون ميمونه و ضعيفا از بين ميرن
اين به نفع آيندست (;

• شروع کننده موضوع

pico

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد
شهر
سمنان
مدال المپیاد

به نقل از نیـلوفر :
این به نظرم درباره عدالت خدا داره صحبت می کنه .
توی دنیا ، هر کسی یه توانایی ای داره ! یکی باهوش تره ، یکی مثلا تو موسیقی بهتره ، یکی تو ورزش ، یکی تو ریاضی و ... ولی خدا عدالت رو رعایت کرده در مورد همه . مطابق با شرایط هر کس ، بهش توانایی و استعداد داده و مطابق اون استعداد هم ازش توقع داره .

من اگه بودم ، سعی می کردم تا جایی که می تونم حال و اون وحشیه و نا امیده رو خوب کنم ولی اگه نمی تونستم ، به فداکاره و امیدواره تفنگ می دادم . واسه اون دو تای دیگه یه جور دیگه جبران می کردم . چون خیلی عاشقشون بودم .
ببین یه طورایی درست گفتی ...

اما تو در این شرایط خدایی ...فرض کن نمیتونی سعی کنی حالشونو خوب کنی ...

• شروع کننده موضوع

pico

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد
شهر
سمنان
مدال المپیاد

به نقل از Dr.Eniac :
تفنگو ميدم تا هركاري ميخوان بكنن
مطمئننا قويترينشون ميمونه و ضعيفا از بين ميرن
اين به نفع آيندست (;

این درسته

خوشم اومد

نادیا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
harvard medical university یاharvard law universitylهستم.
رشته دانشگاه
ive been thinking about law or psychiatry so far

من می آم یه کتاب می گم و بعد می گم من پیامبرم.خدا گفته که اگه به دیگران یا خودتون صدمه بزنید می رید جهنم.چند تا صحبتم می کنم.می ترسو نمشون از آتش.بعد تفنگو بهشون می دم.همون شیوه ای که انسان ها در طول تاریخ برا زندگی استفاده کردن.حالا اگر بدی کنید به خودتون می رسه و اگر خوبی کنید هم به خودتون که بهشت در انتظار شما است.شما اختیار دارید و مسئول اعمال خود هستید.

بالا