جنبه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sona
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جنبه!

به نظرمن کسی با جنبست که درک و قضاوت خوبی از رفتار طرف مقابلش داشته باشه
و یه آدمی با جنبهس که سعی کنه با شوخی دوستش هم خودش و هم اون بخندن ولی اگه شوخی جوری باشه که خودت گریه کنی و دوستت بخنده ، میتونه با یه رفتار مناسب و بدونه مسخره بازی و کولی گری به دوستش بگه من خوشم نیومد

آدمای انتقاد پذیر معمولا ادمای با جنبه ای هستن...
بعضیا یه شوخی هایی میکنن که خیلی شوخیشون بی جاست اونوقت اگه طرفشون ناراحت شه فکر میکنن بی جنبست...تا حدودی میشه به جنبه ربطش داد ولی نه اینکه هر بلایی دلت خواست سر بیچاره بیاری اگه حرف زد بگی بی جنبس ;D...اونی که داره شوخی میکنه ام باید جنبه داشته باشه که وقتی بش رو میدن تا چه حد شوخی کنه و از حد خودش تجاوز نکنه...بنظر من تو بحث شوخی هر 2 طرف باید جنبه داشته باشن!

نمیدونم تعریف دقیقِ جنبه چی میشه !!
ولی مسلما" این نمیتونه باشه که طرف مقابلت هر چیزی گفت ، تو هم باهاش بخندی [-(

جنبه یه چیزه نسبیه
ادمای با جنبه کسایین که اگه فراتر از خط قرمزشون قدم بذاری کولی بازی در نمیارن ^-^
اما اگه دیگه خیلی زدی جاده خاکی چییییز میشه!!! ;)
من خودم جنبه رو تو این میبینم که وقتی داری با ی نفر حرف میزنی هی نگران این نباشی ک الان ناراحت میشه...خیلی ملللو باش حرف بزنیو خیالت تخت باشه B-)

به نظر شما در حالت كلي جنبه يعني چي؟
به كي ميگين آدم باجنبه؟
اصلا" شامل چيا مي شه؟
ممنون ميشم اگه جواباي منطقي بدين.
جنبه به نظر من تا ی حدی جا داره...آدم باید با جنبه باشه،ببین جنبه داشتن ینی اینکه هرکسی باهات شوخی کرد حرفی زد تو بهش نپری وبهش جواب بد بدی اگه توهین بکنه ک قضیش کلن جداس...!
آدم باید تو زندگیش کشش حرفای دیگران رو داشته باشه اگه حساس باشه زود میشکنه(مثل من)بذارید باهاتون شوخی کنن اگه حرفی زدن یا چیزی گفتن سعی کنید به دل نگیرید اینجوری جنبتون بالا میره!

ادم با جنبه به اونی میگن که از شوخیای دوستانه ی به جا الکی ناراحت نشه

جنبه خودش جنبه های مختلفی داره!! مثلا جنبه ی شوخی... جنبه ی پول و ثروت... جنبه ی جاه و مکان و مرتبه...
مثلا فرض بفرمایید کسی که شوخی میکنه! باید رعایت کنه و وقتی یک نفر رو مسخره کرد و دیگران خندیدن بهش دیگه تکرار نکنه! شاید بار اول طرف ناراحت نشه ولی دگر بار ممکنه سخت بشه اعتماد طرف رو بدست آورد...

جنبه ی پول و ثروت که اگر کسی نداشته باشه میشه تازه به دوران رسیده! فرض مثال کسی که مدام اشیا لوازم و ماشین و خونه و هر چیزی که تازه میخره رو به رخ دیگران بکشه به هر نحوی!

جنبه ی مرتبه و مقام هم که معلومه... مثلا کسی بیاد بگه که آهای! من پسر یا دختر فلانی هستم! و سعی کنه با این رفتار نشون
بده که خودش هم آدم مهمیه... که نیست!!!

اگه در مورد شوخی باشه یعنی اینکه آدم تا وقتی که باهاش شوخی های به جا میشه ناراحت نشه.
اما خوب به نظرم قسمت های دیگه ی جنبه مهم تره.
خیلی از آدما هستن که جنبه ی احترام یا دوست داشتن رو ندارن واگه بهشون احترام بذاری یا توجه کنی دست و پاشون رو گم می کنن و فک میکنن که از تو برترن.
جنبه ی ثروت یا مقامی که بهشون رسیده رو ندارن.تو این شرایط نمیدونن که باید از این 2 چیز کجا و چطور استفاده کنن و اینطوریه که هم پدر دیگران رو در میارن و هم در نهایت همش رو از دست میدن.
البته از دست دادن هر چیزی که جنبه اش رو نداشته باشیم به نظرم یه چیز قطعیه.

جنبه رو هیشکی نداره وهمه فک می کنن دارن....
واقعا جَلَب ایم ما ایرانیا..........نه؟

وقتی ماآدما حرفهای همو گوش نمیدیم هرچی ک میشنویم 1آشوب ب پامیکنیم خودخاهیمو.....اینها ینی جنبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جنبه چیزیست ک ما نداریم

جنبه رو همه ادعا می کنن دارن ولی کسی نداره بعضیا هم فک میکنن ادم با جنبه کسیه که هرچی بگی هیچی نگن در صورتی که اینطور نیست.
ادم با جنبه فرق بین شوخیو جدیو می دونه و با توجه به اینا عکس العمل نشون میده

جبیه چیزیه هرفردی به نظرمن یه مقداریشوداره چون هرکسی یه روزیه رشتشونشون میده جنبه یعنی اینکه توی شرایط وموقعیت های مختلف وشوخی های متفاوت والبته به جا،بهترین عکس العمل رونشون بدی باتوجه به خصوصیات رفتاریه فرد

پاسخ : جنبه

جنبه داشتن خیلی مهمه؛
ولی اینکه نباید فک کرد که اونی جنبه داره که "هرچی" بگن و "هرکاری" کنن ساکت باشه.
خودمو فقط میدونم رو حرفای کسایی که خیییلی دوسِشون دارم جنبه ندارم..یعنی خیلی زود ناراحت میشم..

بـه نظر من جنبه ینی داشت ظرفیت توی هر کـاری ..
اگه طرفیت هـرجی رو داشته باشی جنبه ـشم داری ..

بنظرم جنبه نوعی محدوده برای سنجش میزان نسبی پذیرش شوخی از طرف مقابه و خب این محدوده باید در حصار عقلانیش پیش بره یکسری ها هستن جلو جمع تمام شرف طرف را میبرن سرتاپاشو خر میکنن و طرف ناراحت میشه یا بهش بر میخوره بهش میگم بی جنبه!

اصولا اون کسایی ک خودشون شوخی می کنن

جنبشم دارن....

ولی هر چیزی حدی داره...

ادما باید رعایت هم بکنن....

چه مثه مامان برگا حرف زدم...:))

ولی ادمای با جنبه رو دوس داااااااااارم..... ;;)

جنبه این نیس ک توقع داشته باشیم هرچی میگیم طرف ناراحت نشه.خودمونم باس حواسمون ب رفتارمون باشه

جنبه چیزیست که همه ندارن اما همه از همه انتظار دارن داشته باشن
جنبه این نیست که به طرف توهین کنیم و اون نباید ناراحت بشه چون با جنبه هستش
جنبه در موقعیت ها و ادم های متفاوت فرق میکنه
با دوستان در حدی با خانواده در حدی در جامعه در حدی محل کار و معلما وووووو.....

جنبه یعنی توی هر رابطه ای که با هر کسی داری، توی اون چارچوبی که برای طرفین قابل پذیرش هستش انعطاف پذیر باشی.

Back
بالا