neda.m
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید رجائی تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : تعویض مدیران دبیرستان فرزانگان و حلی 1 تهرا&#
تو مركزمون همچين چيزي نديدم تا حالا! افراد با بضاعت خيلي كم هم ديدم كه ثبت نام كردن و هيچ مشكلي هم نداشتن!
اونجا از افراد توانمند حدوداً چه قدر شهريه مي گيرن؟
البته اين رو هم در نظر داشته باش كه اين كاري كه گفتي، به خاطر اين هست كه دولت و آموزش پرورش حمايت نمي كنه. اگه حمايت مي كرد، چنين مشكلاتي پيش نمي اومد.
(1 چرا ديگه اسمش سمپاد نبود؟
2) سمپاد از ابتداش به صورت خودگردان بوده، به مرور زمان رفته زير نظر آموزش و پرورش. يه چيزي وقتي خودگردان هست، نبايد يهو نسبت بهش ادعاي مالكيت بشه. با اين حساب مدارس غيرانتفاعي هم يهو بايد يه صاحب ديگه واسه شون پيدا بشه!
ببين، اگه غير انتفاعي بود، از همه مقدار كلاني شهريه (و مساوي) مي گرفت و هيچ كس ديگه اي جز اون افراد توانمند كه ميگي، ثبت نام نمي كرد. اين همه درگير مسائل آموزش پرورش هم نبود! اختيار مدير عوض كردنش هم با خودش بود...
3) حرف گنده اي نيست! پس مدارس نمونه دولتي سابق واسه چي بودن؟ واسه اونايي كه نمي تونستن شهريه بدن و ضمناً مي خواستن امكانات كافي داشته باشن. اما اون ها رو هم جمع كردن و همه شون شد دولتي!
واقعاً اخراج؟!!به نقل از مُحسن...! :به نظرت سازمان و مراکز همچین کاری دارند می کنند؟ چیزی که من دیدم چزوندنه! و چیزی که من دیدم اخراج این افراده تا حمایت، تو مراکز شما کمتر، تو مراکز ما بیشتر!
تو مركزمون همچين چيزي نديدم تا حالا! افراد با بضاعت خيلي كم هم ديدم كه ثبت نام كردن و هيچ مشكلي هم نداشتن!
اونجا از افراد توانمند حدوداً چه قدر شهريه مي گيرن؟
البته اين رو هم در نظر داشته باش كه اين كاري كه گفتي، به خاطر اين هست كه دولت و آموزش پرورش حمايت نمي كنه. اگه حمايت مي كرد، چنين مشكلاتي پيش نمي اومد.
به نقل از مُحسن...! :خوب حقیقت اینجا هست که اگه سمپاد خودگردان بود دیگه نباید اسمش سمپاد می بود، سمپاد نباید خودگردان میشد که روزی ادعای مالکیت نسبت بهش میشد. (1)
مدرسه مستضعفان؟ یه عده باهوش که توانمندی نداشتن حقشون نیست که از امکانات برخودار بشن تا بروز کنند؟تا بتونند خودشون رو به جامعه برسونند..نه..شما داری میگی سمپاد برای ماست، من دارم میگم سمپاد برای عده ای هست که حقشونه!حالا اینکه چه کسانی حقشونه مسئله مهمه، از دیدگاه من وقتی یه نفر میتونه برای خودش غذا درست کنه، نیازی نداره که هر روز از رستوران غذا بگیره.
اگه اینطور فکر میکنی که سمپاد جای هرکس بود باید بگم نه! سمپاد جای هرکس نبود، چون هدف سمپاد فقط نخبه پروری نبود، هدف سمپاد چیز دیگه ای بود!
کاری هم به این مسئله ندارم که این مدرسه خودگردان شده و الان ماله شماها و یه سری پدر مادر توانمنده، این هم از توفیقات پسرفت و بیماری سازمان در گذشته بود که به اولیا تکیه کرده تا یه روزی یکی ادعای مالکیتش رو بکنه. اگه میگی فرزانگان تهران سمپاده بدون که موازی با اهداف بوده وگرنه الان سمپاد نیست و بیشتر به مدرسه غیر انتفاعی با اسم دزدی میخوره! (2)
اینکه میگی سطح اینجا رو پایین نیارند برن یه جای دیگه یا یه ارگان دیگه رو برای این منظور بسازند حرف گنده ای هست! این ارگان بوده! اما عده ای خرابش کردند، فکر کردند برای امثال خودشونه..اما اینطور نیست! سمپاد فقط برای کسایی هست که به امکانات نیاز دارند، برای کسانی که موفقیتشون در گرو این مراکزه. هدف سازمان این بوده که عدالت استعدادی برقرار بشه نه اینکه عده ی خاصی طرقی کنند و بقیه جا بمونند..هدف این بوده که کل سیستم پرورش استعداد های درخشان بشه..عدالت مهم هست، پرورش رو فقط برای خودت نبین. (3)
(1 چرا ديگه اسمش سمپاد نبود؟
2) سمپاد از ابتداش به صورت خودگردان بوده، به مرور زمان رفته زير نظر آموزش و پرورش. يه چيزي وقتي خودگردان هست، نبايد يهو نسبت بهش ادعاي مالكيت بشه. با اين حساب مدارس غيرانتفاعي هم يهو بايد يه صاحب ديگه واسه شون پيدا بشه!
ببين، اگه غير انتفاعي بود، از همه مقدار كلاني شهريه (و مساوي) مي گرفت و هيچ كس ديگه اي جز اون افراد توانمند كه ميگي، ثبت نام نمي كرد. اين همه درگير مسائل آموزش پرورش هم نبود! اختيار مدير عوض كردنش هم با خودش بود...
3) حرف گنده اي نيست! پس مدارس نمونه دولتي سابق واسه چي بودن؟ واسه اونايي كه نمي تونستن شهريه بدن و ضمناً مي خواستن امكانات كافي داشته باشن. اما اون ها رو هم جمع كردن و همه شون شد دولتي!