مملی جیگرم سوال تکراری نپرس دیگهبه نقل از قهر :راستی من نفهمیدم چرا اسم تاپیک نمیتونه حرف بزن باشه ؟ حرف بزن خیلی قشنگ بود و همه بهش عادت کرده بودن... حرف دل هم یکم ضایعست !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Shadow! :witted از این به بعد از کامنتات عکس بگیر به عنوان مدرک نگه دار !
من تاحالا از تو کامنتی پاک نکردم ! :)
یعنی اصلا برای بار اول دیدم که کامنت دادی تو تاپیک حرف دل !!!
کدوم کامنتت حذف شده که اینقدر جر و بحث راه انداختی براش ؟
عزیزم دقت کنی shadow میگه که تا حالا ازت کامنت پاک نکرده اما دلیل نمیشه منم پاک نکرده باشمبه نقل از witted :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولا من هیچ جر و بحثی راه ننداختم!
؟؟؟؟پس کامنت های من به energy تبدیل شدن؟
انگار یک چیزی هم بدهکار شدم؟
بله متوجه شدم!به نقل از میرزا قشم شم :عزیزم دقت کنی shadow میگه که تا حالا ازت کامنت پاک نکرده اما دلیل نمیشه منم پاک نکرده باشم![]()
دلیلش واضحهبه نقل از witted :بله متوجه شدم!
حالا میشه دلیلتونو هم بگید؟
دلیلتون کاملا قانع کننده بود!به نقل از میرزا قشم شم :دلیلش واضحه
انجام وظیفه و پاکسازی
مدیر انجمن های گفت و شنود یکی از وظیفه هاشون پاکسازی اون تاپیکه
پس ما هم اون کارو میکنیم :)
چرا چرت میگی مگه ما میگیم اسپم میدین؟به نقل از witted :دلیلتون کاملا قانع کننده بود!
ممنونم!
از این به بعد من دیگه هیچ پستی نمیدم تا شما کارتون سبک بشه!
تا اینجا هم ازتون واقعا متشکرم که اینقدر زحمت کشیدید و اسپم های منو پاک کردید!
خسته نباشید!
به نقل از Shadow! :یه جوری کامنتام کامنتام میکنن انگار چه خبره !
محمد جان شما هم فعلا برو هر وقت خودت فهمیدی داری چی میگی بیا اظهار نظر کن :)
من که میگم بعضی از دوستان هر چی خطور میکنه بی درنگ تایپ میکنن و دکمه ارسال میزنن ! شما باور نمی کنین
من نمی فهمم 4 خط درد دل ( اوه ببخشید طبق گفته اقا محمد +5 خط :) ) کاربرا باید تا کی بمونه ؟ خوب هر چند وقت تاپیک پاکسازی میشه ! از اول هم میشده ! این روال همیشگی تاپیک بوده ! من نمی فهمم شما اول اعتراضتون به یه چیز دیگه بود ! خودتون فهمیدین کاملا حرف بی منطق زدین واسه همین حرفتون رو عوض کردین و دوباره گیر دادین به اسم تاپیک ! اونم که گفتم برین بگردین من OK میدم واسه عوض کردن اسمش ! حالا هم چسبیدین به پاکسازی تاپیک ! تا جایی که من یادمه حرف بزن همیشه هر چند وقت پاکسازی میشده ! غیر از اینه ؟ حالا یادتون افتاده که خاطره ثبت کنین ؟ حالا یادتون افتاده اعتراض کنین ؟
عجبا !!!![]()
آره دادا شاخم ، می تونم ، می کنم ! عقده مدیریتی دارم ؟ به قول زانیار : همیییییییییینی که هست:-J
به نقل از Shadow! :من درد دل پاک نکردم تا حالا ! :) بشمر ببین چند بار این حرفو زدم تاحالا
من فقط این کامنت ها رو پاک میکنم :
1- فقط شامل شکلک باشن
2- فقط شامل اصوات باشن مثل آه و ناله کشیدن
3 - کامنت هایی گفت و گویی و چت ! مثلا دو نفر با هم قهرن ! عوض اینکه مشکلشون رو تو یاهو حل کنن واسه همدیگه کلاس میذارن و میان تو تاپیک حرف دل غیر مستقیم با هم حرف میزنن![]()
4 - و کامنت های وصف Mode : البته تو این یه مورد یکم دستم باز تره و سخت گیری نمیکنم اما مثلا یک کاربر تو یک صحفه 4 بار اعلام دل گرفتگی و خستگی میکنه :) خوب طبیعیتا باید چند تاییش پاک شه !
اگه به غیر از اینا کامنتی حذف شد برین سراغ مدیر دیگر انجمن و ناظمان و مدیران کل !
به نقل از Shadow! :آخه محمد جان داداش تند حرف میزنی
هر چی از دهنتون در میاد میگین به مدیرا
اونقوت میگین مدیرا رو ما احاطه دارن !
کامنت خودت رو بخون یه بار
عقده مدیریتی ! خیلی احمق ! دیگه چیز دیگه ای موند بگی ؟
IQ من یکی دیگه هستم از اهواز ، البته تو هم خووب منو میشناسی !به نقل از قهر :میگم بچه ها حد اقل یه اکانت جدید میسازین 2-3 تا پست بدین بعد بیاین اظهار نظر کنین چون تابلو میشه که کی هستین :)
خانوم میرزا قشم شم ! میخوای از خودت دفاع کنی با اکانت خودت دفاع کن ...فرطی رفته کانت ساخته نظرم میده
![]()