dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : تحلیل هیتلر
پيشوا كه براي منافع شخصي قيام نكرد براي نجات آريا بود
من هم نبرد من رو خوندم (3 بار)
هم نبوغ هيتلر
هم آدولف هيتلر موسس اسرائيل
چیزی را که امروزه یهود ار هنر و صنعت ارائه می دهد چیزی غیر از دزدی و تقلید و چپاول نیست . آنها نمی توانند برای دیگران زحمت بکشند بنابراین همیشه مانند انگل هایی هستند که میحتاج زندگی خودشان را از دیگران تامیین می کنند . ص ۱۸۹
یهودیان را باید نقطه ی مقابل نژاد آریا دانست شاید در این جهان هیچ ملتی مانند یهود وجود نداشته باشد که اساس زندگی آن ها حفظ جان و منافع خود باشد . دلیل اینکه یهودیان از هزاران سال پیش بدون هیچ تغییری هنوز بین ما زندگی می کنند این است که همیشه در حفظ جان و منافع خود کوشیده اند و هیچگاه منافع دیگران را به خود ترجیح نداده اند , مگر زمانی که طعمه ی مشترکی را هدف قرار داده باشند . ص ۱۸۶
عزيز منبه نقل از Backstreetboy :اصلا هم چرت و بی معنی نیست!.....
شما چند تا کتاب ازش خوندی؟.....من و یکی دیگه اینجا (تو شهر خودمون!) خیلی به هیتلر علاقه داریم.....فکر نمیکنم کسی تو دنیا به اندازه ی دوستم کتاب خونده باشه!....
هم اون خونده هم من......تو تمام کتابای تاریخی مربوط به هیتلر اینارو نوشته!
اسم کتابم برات میارم....راستش اونقدر ازش کتاب خوندم که اسمشون یادم نیست!(البته دال بر ریا نباشه یا از خود تعریف کردن!)
دلیل اصلی قیامش هم همونی بود که گفتم نه به خاطر وام و سودش!!....(خودت یکمی به این چیزی که گفتی فکر کن!...ببین خندت نمیگیره؟)
پيشوا كه براي منافع شخصي قيام نكرد براي نجات آريا بود
من هم نبرد من رو خوندم (3 بار)
هم نبوغ هيتلر
هم آدولف هيتلر موسس اسرائيل
چیزی را که امروزه یهود ار هنر و صنعت ارائه می دهد چیزی غیر از دزدی و تقلید و چپاول نیست . آنها نمی توانند برای دیگران زحمت بکشند بنابراین همیشه مانند انگل هایی هستند که میحتاج زندگی خودشان را از دیگران تامیین می کنند . ص ۱۸۹
یهودیان را باید نقطه ی مقابل نژاد آریا دانست شاید در این جهان هیچ ملتی مانند یهود وجود نداشته باشد که اساس زندگی آن ها حفظ جان و منافع خود باشد . دلیل اینکه یهودیان از هزاران سال پیش بدون هیچ تغییری هنوز بین ما زندگی می کنند این است که همیشه در حفظ جان و منافع خود کوشیده اند و هیچگاه منافع دیگران را به خود ترجیح نداده اند , مگر زمانی که طعمه ی مشترکی را هدف قرار داده باشند . ص ۱۸۶