تو مي توني هم adsl داشته باشي هم وايرلس، وايرلس به مودمت مربوطه.....به نقل از ibtkm :بچه ها به نظرتون adsl بهتره یا وایرلس؟
مال چه شرکتی؟
چرا؟
خوب بازم حرفت اشتباس....به نقل از ibtkm :منظورم اینه که من می خواستم یا وایرلس بخرم از یه شرکتی یا adsl
هر کدوم یه سری اشکالات و یه سری مزایا دارن.منظورم از وایرلس وایلرس مثل وایرلس مدرسه نیست که.
وایرلسی که همیشه تو خونه در دسترسی باشه
از همون هایی که شرکت هایی مثل پارس انلاین ارئه می دن
خوب منم همينو دارم بت مي گم.....به نقل از ibtkm :اقا جون منظورم اینه که به صرفه تره ادم وایرلس بخره یا adsl
بدك نيستبه نقل از ibtkm :سرعتتون چه جوری fire storm؟
ماله چه شرکتیه
چه قدر طول کشید اومدن درست کردن؟
چه قدر می گیرن؟
دوستان ! عزیزان ! وقتی از چیزی اطلاع ندارید ، چیزی نگید خوب! طبیعتا منظورش WIFI نبود عزیز من ! اون چیزی که شما می گی WIFI هست ! نه wireless ! تنها نوع وایرلس موجود تو ایران هم wimax نیست ! من خودم دارم از wireless استفاده می کنم ! توجه کنید دارم می گم وایرلس ! نه وایمکس ! نه وای فای ! وایرلس ! یه آنتن گنده روی پشت بوم هست که به صورت point to point با شرکت ISP ارتباط برقرار می کنه ! پس وایرلس تو ایران وجود داره که من دارم دیگه !به نقل از علـي :خوب بازم حرفت اشتباس....
وايرلس بودن ربطي به adsl نداره عزيز به مودمي كه استفاده مي كني مربوطه.....
از چه شرکتی گرفتی؟ قیمتش خیلی خوبه!به نقل از پارسا :من الان point to point دارم دیگه ! تجهیزات اولیش گرونه (350 تومن پول آنتن) ولی بعدش شارژ ماهیانه ای که من می دم ، برای 128 بدون محدودیت ماهی 28000 تومن هست ! پس واسه مصرف خونگی هم به صرفس !
(البته بقیه شرکت ها ، ماهی 70 80 تومن می دن ! ولی اینجا که من گرفتم ماهی 28 تومنه که به صرفس ! )
به نقل از مُحسن...! :میزیت سیستمی که داری توی وایرلس بودن هست فقط، وگرنه من با همین مقدار پول و البته فقط هزینه راه اندازی مخابرات 1 مگابیت دارم نیاز به وایرلس در محدوده خودم هم داشته باشم با یه مودم شیرش میکنم..
adslبه نقل از ibtkm :اخرش الان به نظرتون من چی بگیرم؟
که هم از نظر قیمت خوب باشه و هم از نظر سرعت