mahrud
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- [...]
پاسخ : adsl یا وایرلس؟چه شرکتی؟چرا؟
این لیست کل isp های ثبت شده ی ایران هست، از بزرگ به کوچیک! بعضی هاشون هم خصوصی هستن:
http://ripe.net/membership/indices/IR.html
بهتره از بالایی ها سرویس بگیرین ...
نکته ی دیگه ی که هست اینکه که ترجیحا خصوصی باشه و با دولت یا سپاه یا ... هم رابطه نداشته باشه! چون بعد از یه مدت مثل [...] گندش در میاد که داشته به کاربر هاش حمله ی mitm (همون man in the middle) میکرده که gmail رو شنود کنه!
قیمتش در حده adsl هست، ولی عوض قابلیت جابه جایی داره!
حتا میتونی از استان های دیگه هم استفاده کنی!
=================================
اینو یادم رفت بگم:
شرکت MTN Irancell متشکل از ۲ شرکت هست:
۱- شرکت MTN آفریقای جنوبی ۴۹%
۲- شرکت گسترش الکترونیک ایران ۵۱%
حالا نکته ی جالب اینجاست که سیستم شرکت های ایران خیلی باحاله، مثلا همین شرکت گسترش الکترونیک ایران ۲ تا سهام دار بزرگ داره:
۱- صاایران (شرکت صنایع الکترونیک ایران)
۲- بنیاد مستضعفان!
و ارتباط صاایران با وزارت دفاع هم که بر همگان مبرهن است ...
ولی همون ۴۹% خارجی موجب شده که بهش اعتماد کنم ...
البته انکار نمیکنم که یه سری واقعیت های پشت پرده در مورد وارد کردن فناوری wimax از یه شرکت چینی به نام huawei و به واسطه ی یک شرکت پاکستانی (!) به نام Mobilink Infinity خیلی مشکوک هست و خیلی خیلی خطرناک!
چون خود شرکت huawei بار ها به شنود و ... متهم شده!
علاوه بر این کسی که wimax رو در ایران پیاده سازی کرد هم یک پاکستانی بود که اسمش یادم نیست ...
این لیست کل isp های ثبت شده ی ایران هست، از بزرگ به کوچیک! بعضی هاشون هم خصوصی هستن:
http://ripe.net/membership/indices/IR.html
بهتره از بالایی ها سرویس بگیرین ...
نکته ی دیگه ی که هست اینکه که ترجیحا خصوصی باشه و با دولت یا سپاه یا ... هم رابطه نداشته باشه! چون بعد از یه مدت مثل [...] گندش در میاد که داشته به کاربر هاش حمله ی mitm (همون man in the middle) میکرده که gmail رو شنود کنه!
معتبره؟ دولتیه؟ اسمشو تو اون لیسته ندیدم!به نقل از پارسا :آره ! خودم اول که دیدم باورم نمی شد !
اسمش هست : نوین پرداز قائم
wimax!به نقل از ibtkm :اخرش الان به نظرتون من چی بگیرم؟
که هم از نظر قیمت خوب باشه و هم از نظر سرعت
قیمتش در حده adsl هست، ولی عوض قابلیت جابه جایی داره!
حتا میتونی از استان های دیگه هم استفاده کنی!
=================================
اینو یادم رفت بگم:
شرکت MTN Irancell متشکل از ۲ شرکت هست:
۱- شرکت MTN آفریقای جنوبی ۴۹%
۲- شرکت گسترش الکترونیک ایران ۵۱%
حالا نکته ی جالب اینجاست که سیستم شرکت های ایران خیلی باحاله، مثلا همین شرکت گسترش الکترونیک ایران ۲ تا سهام دار بزرگ داره:
۱- صاایران (شرکت صنایع الکترونیک ایران)
۲- بنیاد مستضعفان!
و ارتباط صاایران با وزارت دفاع هم که بر همگان مبرهن است ...
ولی همون ۴۹% خارجی موجب شده که بهش اعتماد کنم ...
البته انکار نمیکنم که یه سری واقعیت های پشت پرده در مورد وارد کردن فناوری wimax از یه شرکت چینی به نام huawei و به واسطه ی یک شرکت پاکستانی (!) به نام Mobilink Infinity خیلی مشکوک هست و خیلی خیلی خطرناک!
چون خود شرکت huawei بار ها به شنود و ... متهم شده!
علاوه بر این کسی که wimax رو در ایران پیاده سازی کرد هم یک پاکستانی بود که اسمش یادم نیست ...