ADSL یا وایرلس؟ چه شرکتی؟ چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : ADSL یا وایرلس؟ چه شرکتی؟ چرا؟

من تا الان صبا نت و اراکس و آسیا تک و لیوار فارس رو امتحان کردم
هم adslداشتم هم wireless به نظرم از لین شرکت ها ، آسیاتک و لیوار بهترن ..وایر لس خیلی بهتره چون محدودیت زمانی نداره ، و فقط پول یه اکانت میدی واسه شارژ هم هر گیگ 8 تومنه ..

به نقل از سکو تـ ـــ. :
من تا الان صبا نت و اراکس و آسیا تک و لیوار فارس رو امتحان کردم
هم adslداشتم هم wireless به نظرم از لین شرکت ها ، آسیاتک و لیوار بهترن ..وایر لس خیلی بهتره چون محدودیت زمانی نداره ، و فقط پول یه اکانت میدی واسه شارژ هم هر گیگ 8 تومنه ..

گیگش گرونه ! هر 1 گیگ شارژ اضافه از 5 تا 5.300 متغیره ! ولی نه دیگه 8 تومن ! ;D

من وایمکس ایرانسل وای فای دارم با ای دی ام سرعتم بین 66تا 90 متغیره

:-< دوره سرعت منم تموم شد ولی به جاش نامحدودم سرعت دانلود ۴۰ ولی یه هفته ای هس تموم شده بعد شماره خونه عموم رو توی تنظیمات مودم زدم کانکت شد مال اونام تموم شد الان شماره خونه عمه امو زدم فک کنم طرح طلایی ۱۲۸ کیلوبایت دارن
پ.ن: از فامیلای ما کسی تو سایت نیس که انشالله؟ :-ss

من از دیده باننت دارم سرعتم بعضی وقتا میاد پایین

مبین نت ، به نظرتون خوب هست که بگیرم ؟

ببخشید اما آیا واقعا بحث سر وایرلس یا adsl مربوط به سخت افزار میشه که تاپیکش رو اینجا زدید؟!فکر کنم باید منتقل بشه..... :-"
واسه اینکه پستم اسپم نباشه:
من از سرویس adsl 128 شاتل استفاده میکنم،سرعت دانلودم 280 تاست ;D
3 ماهش 28 تومنه....خیلی خوبه!ترافیکتو انتقال میده،کلی هم بهت ترافیک هدیه واینجور چیزا میده!

• لایک
امتیازات: JB
منتقل شده: ADSL یا وایرلس؟ چه شرکتی؟ چرا؟

تا اونجایی که من میدونم بیشتر به شبکه و اینترنت مربوط میشه تا نرم افزار ! به علاوه این که یه تاپیک مشابه با عنوان بهترین ارائه دهنده ADSL ؟ تو همون انجمن وجود داره که اگه مدیرش صلاح دید میتونه ترکیب کنه .

لازم به ترکیب نیست , بحث های اینجا ( اعم از قیمت سرویس ها , مقایسه و ... ) یکم قدیمیه و بهتره بحث رو تو تاپیک بهترین ارائه دهنده ADSL ؟ ادامه بدید . با تشکر :دی

× قفل .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا