منظورتو نميفهمم بيشتر توضيح بدهبه نقل از poorya.a :اول از همه لطفا دقیقا توضیح بدین که میهن پرستی چه ربطی به فلسفه ی وجود داره ؟
من برای خودم زنده ام و فکر نمی کنم میهن پرست نبودن دلیل بر مرده بودن باشه .به نقل از dr.eniac :ميهن پرستي غلطه !!!!!!!!!!!!!!!
پس شما براي چي زنده ايد ؟
كشور گشايي هيتلر مسالنت آميز بود انگليس و فرانسه اعلان جنگ كردن بياين تو تاريخ و فرهنگ تو ج.ج.2 بحث كنيم(الان ميرم درست كنم)
فقط آلمان به لهستان حمله كرد ؟به نقل از TnT :من برای خودم زنده ام و فکر نمی کنم میهن پرست نبودن دلیل بر مرده بودن باشه .
بعله ؛ مسالمت آمیز بود که تقریباً تمام کارخانه ی های آلمان شده بودن کارخونه های جنگی .
اول آلمان به لهستان حمله کرد بعد انگلیس و فرانسه اعلان جنگ کردند .
منظورتون از همپیمانش کیه ؟؟ شوروی ؟به نقل از dr.eniac :فقط آلمان به لهستان حمله كرد ؟
چرا همپيمانش سرزنش نميشه ؟
چرا هيشكي از جنايت درسن حرفي نميزنه ؟
چرا هيشكي لهستانو به خاطر آغاز جنگ سرزنش نميكنه ؟
اصلا چرا هيشكي دنبال حقايق نميره و به شنيده ها اكتفا ميكنن؟
به نقل از dr.eniac :اين فقط نظر منه
شما ميتوني متفاوت باشي
من يه نظر دارمبه نقل از poorya.a :این نشون میده که شما آدم با شعوری هستین . اما چون انجمن محل تبادل نظره ،از دید خودم عرض میکنم :
انسان زنده است تا رشد و تعالی داشته باشه و استعداد هاشو شکوفا کنه .(و البته از نظر بعضی ها انسان زنده است تا عشق بورزه که اون یک بحث جداگانه است) حالا اگه تو یک محیط شرایط برای رشد انسان فراهم نباشه یا محیطی باشه که برای تعالی شرایط بهتری داشته باشه ،جا به جحا شدن یک حق و حتی شاید یک وظیفه است . برای شکوفایی یک نخبه سه چیز اساسی هستن : انگیزه ، تمرکز و آرامش .
شما قضاوت کنید که این محیط میتونه دوم و سومی رو فراهم کنه ؟ شاید اگه خودمون رو جای نخبه ها بذاریم اینقدر راحت به خودمون اجازه نمی دیم که بگیم اشتباه کردن.
آره منظورم همون سگاي كثيفه كه خيانت كردنبه نقل از TnT :منظورتون از همپیمانش کیه ؟؟ شوروی ؟
جنایت درسدن درست تره . آخه فعلاً بحث سر اون بمباران نبود .
لهستان جنگ رو آغاز کرد ؟!!! آلمان به لهستان حمله کرد ، اونوقت لهستان جنگ رو آغاز کرده ؟!!
بنده دقیقاً به دنبال حقایق می رم و اتفاقاً اصلاً به شنیده ها اعتقاد ندارم .
خب مگه هيتلر هم همچين كاري رو كرد ؟؟؟ پيشوا فقط براي نجات مردم آلماني به لهستان لشگر كشيد و ديديم كه مناطق غير آلماني رو روسيه تصاحب كرد .به نقل از sasuke uchiha_1372 :خوب این دلیل نمیشه!
اگه تو هم همون کارو کنی میشی مثل اونا.
پس باید به یهودیا الآن حق بدی برن آلمانیارو بکشن دیگه؟!
یا ایرانیا اعراب رو!
یا اعراب اسپانیایی ها رو!
یا ...
اینطوری میتونی دو روزه جمعیت زمین رو کم کنی.
آفرين !به نقل از HHH :من فقط میدونم هیتلر یک فاشیست به تمام معنا بود
هیچ نظر دیگه ای هم ندارم
لطفا کسی هم این پست منو آتو نگیره بیاد یک کتاب مقاله بیاره تا منو قانع کنه که نیست
آفرين براي تحسينت بودبه نقل از HHH :آفرینش چی بود دیگه؟
ببین دکتر جوون به هیتلر نمیشد گفت ناسیونالیست
ناسیونالیست وا3 همه مردم ملت خودش ارزش قائله
ولی هیتلر....
خودت میدونی نژاد پرست بود جوری که مردم یهودی ملت خودشم نابود میکرد
پس ناسیونالیست رو نچسبون بهش که اصلا نمیاد بهش
و اینکه به این راحتی کلمه فاشیست رو به خودت نچسبون که اونم به شما نمیاد،فاشیست یک چیزی خیلی بدتر و بلانسبت شما وحشی تر از دیکتاتوره
یعنی تو فاشیستی؟
فکر نکنم باشی!!!!!!!!!!!!!!!!
به نقل از HHH :از دست رفتی دکتر!
ببین من از ترس جونمم شده دیگه پامو تو این تاپیک نمیذارم
ولی بذار قبلش یک چی بگم بعد قول میدم برم
کسی که به هر دلیلی حاضر بشه افراد زیادی رو بکشه ،بسوزونه،نابود کنه،اونم گاهی با وحشیانه ترین روش ها هیچ توجیهی نمیشه برای کاراش آورد
و همه خوبی هاش یکجا زیر سوال میره
دوست داشتی جواب این پست آخرمو هر جور دلت خواست بده!
اصلا یجوری بده که پیشوا بشه فرشته
ولی من هرگز اینو قبول نمیکنم
و به جای درود فرستادن بر یکی از بزرگ ترین فاشیست ها خونخوار های جهان به روح پاک همه انسان های پاک دیگه درود میفرستم
ولی اینم آخر کاری به افتخار شما میگم:
HI HITLER