جنگ جهاني 2

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : جنگ جهاني 2

بذار برم یک سرکی به کتابام بکشم با دلیل و منطق بیام پیشت!
منم یک زمان کوتاهی جو هیتلری گرفتم ولی بسیار راحت ولش کردم
چون به این رسیدم ارزشش رو نداشت
اگر میخوای واقعا بحث روی اصول داشته باشیم باید یک فرجه کوتاه زمانی حدود دو سه روز بدی
الان سر صبحی کلم داغه نمیفهمم چی میگم هیچی هم از اسم های عجیب غریبی که خوندم یادم نیست
برمیگردمممممممممممممممممممممممم
HEIL HITLER(درست شد؟!)

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از HHH :
بذار برم یک سرکی به کتابام بکشم با دلیل و منطق بیام پیشت!
منم یک زمان کوتاهی جو هیتلری گرفتم ولی بسیار راحت ولش کردم
چون به این رسیدم ارزشش رو نداشت
اگر میخوای واقعا بحث روی اصول داشته باشیم باید یک فرجه کوتاه زمانی حدود دو سه روز بدی
الان سر صبحی کلم داغه نمیفهمم چی میگم هیچی هم از اسم های عجیب غریبی که خوندم یادم نیست
برمیگردمممممممممممممممممممممممم
HEIL HITLER(درست شد؟!)

آخه فاز هيتلر فاز بديه نميشه ولش كرد

تو الان ببيني حق يكي رو خوردن و ناجور هم خوردن ميگي به منچه ؟؟؟؟
وظيفه من كه ادعاي نژادم ميشه اينه كه اسم پيشوامو زنده نگه دارم و بزنم تو دهن كسايي كه بدخواهشن
مطمئن باش اون زماني كه فكر ميكردي تو فاز هيتلري نبودي چون اگه واقعا ميبودي نميشد ولش كني آخه انسانيت نميذاره ولش كني و خورده شدن حق مظلومو ببيني
بي صبرانه منتظر بحثاي مفيد و با مدركم
اگه ميشه تو هلوكاست ادامش بده
خيييييييلي ازت ممنونم
HEIL HITLER

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نقل از Dr.Eniac :
دقیقا همینی که تو میگی !
یه اصطلاحی هست میگه: مارو باش با کی رفتیم سیزده بدر!
حالا هولوکاست و همه اینا به کنار
شما واقعا به کسی اعتقاد(به قول خودت تعصب) داری که با اون جنگ مسخره ای که شروع کرد ملیونها آدم کشته شدن
و عواقبش حتی دامنگیر کشور خودمون هم شد؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

به نقل از sjazayeri :
یه اصطلاحی هست میگه: مارو باش با کی رفتیم سیزده بدر!
حالا هولوکاست و همه اینا به کنار

ببین چون بحث سر اینی که میگی اینجا جالب نیست بهت چندتا تاپیک معرفی میکنم که اگه با حرفغ الانم یا با توضیحاتی که قبلا دادم موافق نبودی بحثو همونجا ادامه بدی
تحلیل هیتلر ، جنگ جهانی 2
البته اگه مسئله ای پیش اومد دوباره مطرحش کن ، شاید توضیحات جدیدی داشته باشم و یا شاید نظر جدیدی جایگزین قبلی شده باشه

به نقل از sjazayeri :
شما واقعا به کسی اعتقاد(به قول خودت تعصب) داری که با اون جنگ مسخره ای که شروع کرد ملیونها آدم کشته شدن
و عواقبش حتی دامنگیر کشور خودمون هم شد؟

حرفات همش تناقضه !!!

اول به جنگ لقب مسخره میدی ، جنگی که برای عقیده و هدف والا باشه مسخره نیست !

بعد میگی جنگو پیشوا شروع کرد که اینم غلطه ! چیزی به اسم جنگ جهانی رو انگلیس و فرانسه شروع کردن نه آلمان ! آلمان بعد از آنشلوس با بستن پیمان جنگی با روسیه متحد میشه و دوتایی به لهستان که قسمتیش جزو جدایی ناپذیر آلمانه ، برای دفاع از آلمانی هایی که اونجان حمله میکنه و لهستان 24 ساعته تسخیر میشه و بین روسیه و آلمان تقسیم میشه ! انگلیس و فرانسه که میبینن گند خورده به حالشون و زحماتشون توی جنگ جهانی اول به باد رفته دست به کار میشن ، چیکار کنیم چیکار نکنیم تصمیم میگیرن به آلمان اعلان جنگ کنن نه روسیه ! چون روسیه قوی بود ، ولی آلمان به نظر اونا نمیتونست قوی باشه ! برای همین حمله میکنن و پیشوا هم جوابشونو میده !

عواقب جنگ دوم جهانی همش هم بد نبود ! پیشرفت های هسته ای ، موشک های v2 که مقدمه ای برای فتح فضا بودن و پیشرفت فوق العاده از نظر ادوات نظامی در سطح چهان هم از عواقب این جنگ بودن !
ایران مگه با آلمان همراه شد که میگی عواقبش دامنگیر ایران هم شد ؟
اگر ایران با آلمان همراه میشد سرنوشت جنگ عوض میشد ! وقتی ما دلمون میخواد با آلمان باشیم ولی در عمل نیستیم صدتا بلا بدتر از اون هم روس و انگلیس سرمون بیارن کمه !

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر
پاسخ : پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟

حرفات همش تناقضه !!!

اول به جنگ لقب مسخره میدی ، جنگی که برای عقیده و هدف والا باشه مسخره نیست !
کجاش تناقضه؟ از نظر من تقریبا همه جنگ ها مسخرن
+ کدوم هدف والا؟ کشتار دگر اندیشان؟ اصلاح نژاد آدما؟ نژاد پرستی؟

بعد میگی جنگو پیشوا شروع کرد که اینم غلطه ! چیزی به اسم جنگ جهانی رو انگلیس و فرانسه شروع کردن نه آلمان ! آلمان بعد از آنشلوس با بستن پیمان جنگی با روسیه متحد میشه و دوتایی به لهستان که قسمتیش جزو جدایی ناپذیر آلمانه ، برای دفاع از آلمانی هایی که اونجان حمله میکنه و لهستان 24 ساعته تسخیر میشه و بین روسیه و آلمان تقسیم میشه ! انگلیس و فرانسه که میبینن گند خورده به حالشون و زحماتشون توی جنگ جهانی اول به باد رفته دست به کار میشن ، چیکار کنیم چیکار نکنیم تصمیم میگیرن به آلمان اعلان جنگ کنن نه روسیه ! چون روسیه قوی بود ، ولی آلمان به نظر اونا نمیتونست قوی باشه ! برای همین حمله میکنن و پیشوا هم جوابشونو میده !
منبع؟
عواقب جنگ دوم جهانی همش هم بد نبود ! پیشرفت های هسته ای ، موشک های v2 که مقدمه ای برای فتح فضا بودن و پیشرفت فوق العاده از نظر ادوات نظامی در سطح چهان هم از عواقب این جنگ بودن !
اون پیشرفت های هسته ای تقریبا همش به ساخت بمب مربوط میشد
پیشرفت ادوات نظامی کجاش خوبه؟
حالا اصلا ارزش جون ملیونها انسانو داشت؟

ایران مگه با آلمان همراه شد که میگی عواقبش دامنگیر ایران هم شد ؟
مگه باید همراه میشد.
نمیخوای بگی اشغال ایران توسط روسیه و انگلیس ربطی به جنگ نداشت؟

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از sjazayeri :
کجاش تناقضه؟ از نظر من تقریبا همه جنگ ها مسخرن
+ کدوم هدف والا؟ کشتار دگر اندیشان؟ اصلاح نژاد آدما؟ نژاد پرستی؟

خب خوشبختانه این نظر شماست ! اما به نظر پیشوا ، من و امثال من برای صلح جاودان جنگ بزرگ لازمه !!!

هدف والا ، سروری نژاد آریا در جهانی سرشار از صلح بود .

به نقل از sjazayeri :

هر جایی که درباره جنگ جهانی نوشتن ، چه به نفع آلمان چه بر علیهش ! ویکی پدیا که نازی ستیزیش مشخصه ولی با این وجود به این قضیه معترفه ! خلاصه هر کتابی که درباره جنگ خوندی اینو نوشته !

به نقل از sjazayeri :
اون پیشرفت های هسته ای تقریبا همش به ساخت بمب مربوط میشد
پیشرفت ادوات نظامی کجاش خوبه؟
حالا اصلا ارزش جون ملیونها انسانو داشت؟
الان تو دنیا فقط از انرژی هسته ای واسه بمب استفاده میکنن ؟؟؟
ادوات نظامی وسیله دفاعن ،علاوه بر اون فناوری های نظامی هوایی و دریایی آلمان و انگلیس توی جنگ باعث پیشرفت علوم هوایی و دریایی توی قرن حاضر شد ! خب جنگه ! توی جنگ قاقالیلی میدن ؟ خاک خون میخواد تا سیر شه ! من از جنگی که پیشوای من شروعش نکرد حمایت نمیکنم نمیگم کار خوبی بوده ...

به نقل از sjazayeri :
مگه باید همراه میشد.
نمیخوای بگی اشغال ایران توسط روسیه و انگلیس ربطی به جنگ نداشت؟

من جواب حرف شمارو دادم ! شما میگی ایران آسیب دید میگم ایران از آلمان آسیب ندید و چوب سیاست نادرستشو خورد ، چه بسا اگه با آلمان متحد میشد الان وضعمون ازین بهتر بود ....
اشغال ایران هرچی بود به آلمان ربطی نداشت !

یه نکته رو قبلا هم اشاره کردم ، بحثی که درباره هلوکاست نباشه اینجا نمیتونه شکل بگیره ! بهتره بحثو ببری توی تاپیکایی که لینک دادم و الا متاسفانه نمیشه بحثو ادامه بدیم

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

هدف والا ، سروری نژاد آریا در جهانی سرشار از صلح بود .
من چی بگم آخه؟

ویکی پدیا که نازی ستیزیش مشخصه ولی با این وجود به این قضیه معترفه !
اولا شما مثل اینکه با سیستم ویکی پدیا آشنایی نداری ثانیا:
کد:
The war is generally accepted to have begun on 1 September 1939, with the invasion of Poland by Germany and Slovakia, and subsequent declarations of war on Germany by France and most of the countries of the British Empire and Commonwealth.

الان تو دنیا فقط از انرژی هسته ای واسه بمب استفاده میکنن ؟؟؟
من منظورم این بود که اون پیشرفتها به ساخت بمب مربوط میشد نه تولید انرژی و ...

ادوات نظامی وسیله دفاعن
عزیز اگه وجود نداشته باشن که بهتره چون وسیله جنگ هم هستن
و هرچی وسایل جنگ ابتدایی تر تلافات کمتر

میگم ایران از آلمان آسیب ندی
من میگم چون جنگو شروع کرد تا حدودی هم تقصیر اون بوده

یه نکته رو قبلا هم اشاره کردم ، بحثی که درباره هلوکاست نباشه اینجا نمیتونه شکل بگیره ! بهتره بحثو ببری توی تاپیکایی که لینک دادم و الا متاسفانه نمیشه بحثو ادامه بدی
ok

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

شما که گوش ندادی خب مجبور شدم خودم یحثو بیارم تو این تاپیک :D

الان از کجا به این نتیجه رسیدی که من با سیستم ویکی پدیا آشنایی ندارم ؟ چیزی شده ؟ میشه توضیخ بدی ؟

امروزه از جنبه صلح آمیز انرژی هسته ای استفاده فراگیر میشه و ما داریم درباره تاثیرات کنونیش حرف میزنیم نه تو اون دوره خاص ! اون زمان از موشک v2 هم برای جنگ استفاده میکردن که بعدها شد مدلی برای رفتن به فضا !

اما با وسایل ابتدایی طول جنگ بیشتر میشه و جامعه مدت بیشتری عقب میفته !!!

ولی من میگم جنگو شروع نکرد این یک ، بعدش هم به ایران پیشنهاد اتحاد داد ، ایران چرا قبول نکرد ؟؟؟

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

الان از کجا به این نتیجه رسیدی که من با سیستم ویکی پدیا آشنایی ندارم ؟ چیزی شده ؟ میشه توضیخ بدی ؟
چون گفتی نازی ستیزیش مشخصه

امروزه از جنبه صلح آمیز انرژی هسته ای استفاده فراگیر میشه
منم میگم اون پیشرفت هایی که در زمان جنگ حاصل شد ربطی به استفاده های خوبش نداره.

ولی من میگم جنگو شروع نکرد
مدرک؟

ایران چرا قبول نکرد ؟
شما بری یه جا ببینی دعواس میگی اخ جون دعوا منم را بدین؟

اما با وسایل ابتدایی طول جنگ بیشتر میشه و جامعه مدت بیشتری عقب میفته !!!
در مقابل انگیزه واسه جنگ کمتر میشه و تلافات هم کمترن

• شروع کننده موضوع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از sjazayeri :
چون گفتی نازی ستیزیش مشخصه

میتونی قسمت هایی که درباره هلوکاسته بخونی ! لهن توضیحاش اینکه چجوری بیان میکنه یه اتفاقو و...

به نقل از sjazayeri :
منم میگم اون پیشرفت هایی که در زمان جنگ حاصل شد ربطی به استفاده های خوبش نداره.
پس استفاده خوبش از زیر بته به عمل اومده ؟ تا زمانی که اون پیشرفت ها انجام نمیشد آیا میشد امروز ازش استفاده صلح آمیز کرد ؟

به نقل از sjazayeri :
شما کدوم کتاب رو وندین که این توش نبوده ؟ میشه بگی کجا چیز دیگه ای جز این نوشته ؟

ببین پیمان صلح عدم تجاوز آلمان و روسیه ، آلمان و ایتالیا بیانگر این بود که تا مدت ها جنگ بزرگی تو اروپا شکل نمیگیره !
لهستان بین آلمان و روسیه تقسیم میشه ، انگلیس به آلمان اعلان جنگ میکنه ولی حمله ای صورت نمیده ، آلمان که میبینه اروپا بر علیهش متحد شده شروع به پیشروی میکنه ، اروپا به دست آلمان فتح میشه و با اون موش دوونی های روسیه مجبور میشن به روس حمله کنن که اون اتفاق میفته ....

شما چیز دیگه ای خوندین ؟

به نقل از sjazayeri :
شما بری یه جا ببینی دعواس میگی اخ جون دعوا منم را بدین؟
نه ! ولی وقتی ببینم همه دارن همو میزنن و کسایی که فقط نگاه میکنن هم کتک میخورن تصمیم میگیرم نشینم منتظر اینکه هرطرف پیروز شد بیاد منو بزنه ! میرم جلو طرف یکی از طرفین دعوارو میگیرم ، حداقل احتمالش نصف میشه که کتک بخورم !!!!

به نقل از sjazayeri :
در مقابل انگیزه واسه جنگ کمتر میشه و تلافات هم کمترن

چرا اینقدر گیر دادی به تلفات انسانی ؟ بابا نفر مهم نیست ! این همه آدم میان برای اینکه یه چیز به دنیا اضافه کنن و بعد برن ! وقتی جنگ طولانی بشه 6 میلیارد بشن 16 میلیارد بازم نمیشه پیشرفت آنچنانی کرد چون جنگ طولانی فرسایشیه ! همین جنگهای فرسایشی باعث شد ایران از اعراب توی اون دوره تاریخی شکست بخوره !!!

بالا