• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

کدام زبان برتر است؟

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع eqsan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام زبان برتر است؟


  • رای‌دهندگان
    202
وضعیت
موضوع بسته شده است.
یه عده چنان با بغض و کینه از زبان ترکی حرف میزنن انگار ملت آذربایجان حق اونهارو پایمال کردن در حالی که برعکس این قضیه صادق‌تره، در حالی که واسه خودتون فرهنگسرا و حداد عادل و دفتر دستک راه انداختین، اصل ۱۵ قانون اساسی رو یادتون رفته، بحث برتری هم که پیش میاد یه عده بد جوری میسوزن..
در نظر بگیرید که زبان عربی من جمله قوی‌ترین زبان‌هاست و اعراب هم ذوق ادبی و حافظه بسیار قدرتمندی داشتن و این میتونه دلیل موجه و محکمی بر این باشه که زبان عربی تاثیر پذیرفته از زبان فارسی نیست بلکه این زبان فارسی هست که کاملا تحت تاثیر زبان عربیه و کاملا هم منطقیه..!
اما اینکه چرا یه عده سعی دارن با جلو کشیدن بحث های پانترک و ... (شما میگین پانترک)، و اینکه چه میدونم مدرک بیار و علمی حرف بزن و فلان و بهمان به زور چیزی غیر از حقیقت رو به ما و حتی به خودشون بقبولانند(!)
چه چیزی رو میخواید اثبات کنید؟
در ارزیابی تعداد سخنور هر زبان هم همین بس که وقتی یک نرم افزار رایانه‌ای نصب میشه، آخرین زبانی که پشتیبانی میکنه زبان فارسیه(که اون هم هموطنان عزیزمون ادیت میکنن) و گرنه هیچ جای دنیا کاربری رو با زبان فارسی به رسمیت نمیشناسن، کشورهایی هسن که خیلی کوچیکتر از ایران ما هستن و چندین زبان رسمی دارند حالا کشور پهناور ما چرا باید رو حساب یه عده پایتخت‌نشین(که بیشترشون بومی‌هایی هستن که مهاجرت کردن و مسئولین به اسم سخنور زبان فارسی ثبتشون کردن)، فقط یک زبان رسمی داشته باشه؟ حکومت که فعلا در حال تاختن هست و اصلا متوجه جبهه قومیت‌ها نیست و یک روزی از این ناحیه ضربه سختی میخوره! سوال من اینه که شما مردم کی وقت کردید انقدر عقده‌ای بار بیاید؟!
 
به نظرم عنوان تاپیک اصلا خوب نیست اولا برتری زبانی به زبان دیگه ای نسبیه
دوما هیچ کدوم از ما از زبان هایی که تو نظرسنجی هست اطلاع کافی نداره ونمیتونه در این مورد نظر درستی بده
باید بگم همون قدر اغراقی که درمورد زبان ترکی میشه در مورد زبان فارسی و بقیه ی زبان ها هم میشه و ما نمیتونیم به راحتی به مطالبی که تو کتاب ها و سایت ها نوشته میشه اعتماد کنیم و براساس اونا رای بدیم
ضمنا بهتر نیست نژاد پرستی و قوم پرستی رو کنار بذاریم و به جای تحقیر کردن زبان ها با دلیل و منطق حرف بزنیم
 
آخرین ویرایش:
ترکی واقعا بین گزینه ها نیست یا من نمیبینمش؟:)):)):)):))
مسخرس واقعا:))
 
انسانیت : )
 
جدا از این بحثا من یه سوال دارم تعداد متکلمین یک زبان و تعداد آثاری که به آن زبان نوشته شده می تونه ملاک برتری اش باشه ؟
این می تونه از لحاظ علم زبان شناسی معیار باشه ؟ یا فقط از روی قواعد بررسی می کنن ؟
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا