• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام زبان برتر است؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع eqsan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام زبان برتر است؟

• رای‌دهندگان
    202
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کدام زبان برتر است؟

برتری زبان رو نشنیده بودیم که اونم شنیدیم :-"...
یکی از دوستان گفت فارسی روانترین زبان دنیاست...
اینو شما میگی خو...یه خارجی بخواد فارسی یاد بگیره به ملکوت اعلا می پیونده...دقت کردی نوشتاری و گفتاریش فرق داره دیگه...
ا

به نقل از بانــــــــــوشــــــاک :
الان معلم قرآن ما بود میگفت عربی ...
ولی خو انگلیسی بالاخره زبان اوله جهانه ابهتی داره واس خودش...
کلا قابل مقایسه نیستن ...
ولی یه چیزایی رو می‌شه حسی گفت. مثلا چینی رو دوستان آشنایی دارن که چه وضعیه! مسلما در قعر جدوله..

هرکدوم تو زمینه ی خاصی برتری دارن - مثلا پارسی ، زبان عرفانی اسلام ولی به نظرم چندان به درد زبان علمی نمیخوره. حداقل فعلا!

در ضمن دقت کردید بیان یک مفهوم تو زبان عربی خیلی کوتاه تر میشه تا بیان همون مفهوم در فارسی و انگلیسی ؟

کلا قابل مقایسه نیستن ...

فکر می کنم میشه مقایسه کرد ... کار لینگوییست ها اینه که بدون اینکه زبان خاصی رو در نظر داشته باشن ، معیارهایی رو برای یک زبان خوب معرفی کنن ، مثلا علایم نگارشی که برای هر زبان لازمه!

زبانى را نميتوان برتر از زبان ديگر دانست، همانطور كه فرهنگ را نميتوان...

اما ميتوان از جهات منفرد و خاصى بررسى كرد:
مثلا انگليسى را به خاطر سادگى آن و با قاعدگى آن ميتوان برتر دانست، عربى را از روى اين كه با سخن كمتر مفهوم بزرگتر ميرساند، چينى و فارسى به خاطر هنرى تر بودن...

به نقل از maatomaat :
اما ميتوان از جهات منفرد و خاصى بررسى كرد:
مثلا انگليسى را به خاطر سادگى آن و با قاعدگى آن ميتوان برتر دانست، عربى را از روى اين كه با سخن كمتر مفهوم بزرگتر ميرساند، چينى و فارسى به خاطر هنرى تر بودن...

من نمیدونم شما چجوری میگین انگلیسی با قاعده س؟!اون همه فعل بی قاعده داره که معلوم نیس چجوری بدست اومده!مثلا
go چجوری میشه went چجوری میشه gone ؟!

زبان مادری هر فرد واسش برترین زبانه... :x

به نقل از Ilqarli :
من نمیدونم شما چجوری میگین انگلیسی با قاعده س؟!اون همه فعل بی قاعده داره که معلوم نیس چجوری بدست اومده!مثلا
go چجوری میشه went چجوری میشه gone ؟!

ببينيد... هيچ زبانى كاملا عارى از بى قاعدگى نيست... بى قاعدگى هم جزو زيبايى هاى اون هست، البته اين نظر شخصى بنده هست ولى شما همين فارسى خودمون رو ببين
كلمه "گويا" با يك لفظ يك معنى (مخالف گنگ) و يك بار به معنى ديگر (اينطور به نظر ميرسد كه خالت شبه جمله دارد) بكار ميرود...
خوب، اين نشان ميدهد چه قدر زبان ما سخت و پيچيده است وهمينطور در مورد افعال سر گشاده و بى قاعده عربى و ...

پس(از نقطه نظر من) انگليسى ساده و با قاعده ترين زبان براى زبان آموزان است و به همين دليل است كه تعداد افرادى كه زبان دومشان انگليسى است ، بسيار بيشتر از افرادى اند كه زبان مادريشان است.

پس(از نقطه نظر من) انگليسى ساده و با قاعده ترين زبان براى زبان آموزان است و به همين دليل است كه تعداد افرادى كه زبان دومشان انگليسى است ، بسيار بيشتر از افرادى اند كه زبان مادريشان است.

بیشتر نظراتت با من همسوست! اما این آخری رو قبول ندارم، خیلی دلایل دیگه ای جز سادگی میتونه باعث بین المللی شدن یه زبان بشه...

به نقل از maatomaat :
ببينيد... هيچ زبانى كاملا عارى از بى قاعدگى نيست... بى قاعدگى هم جزو زيبايى هاى اون هست، البته اين نظر شخصى بنده هست ولى شما همين فارسى خودمون رو ببين
كلمه "گويا" با يك لفظ يك معنى (مخالف گنگ) و يك بار به معنى ديگر (اينطور به نظر ميرسد كه خالت شبه جمله دارد) بكار ميرود...
خوب، اين نشان ميدهد چه قدر زبان ما سخت و پيچيده است وهمينطور در مورد افعال سر گشاده و بى قاعده عربى و ...

من زبان شناس نیستم.اون چیزایی که میبینمو میگم
انگلستان حدود 500 سال(نمیدونم شاید کمتر)تحت سلطه فرانسه بوده.بیشتر لغات فرانسه(شاید نصفش شایدم بیشتر)فرانسوی هستن
و
زبان انگلیسی ساده س ولی باقاعده نیس(منظور من این نیس که قاعده نداره منظور اینه که در مقایسه با اون یکی زبانا بی قاعده س)
من یکی از اون بیقاعدگی های زبان انگلیسیو نمیدونم.اگه از معمتون بپرسین بیشتر بهتون میگه(سال اول معلممون چند مورد دیگه هم گفته بود که یاد نیس)

شاید زبان انگلیسی به خاطر اینه که مناطق زیادی در دنیا در این دو قرن اخیر تحت سلطه اش بودن...

زبان فارسی الانم باقاعده نیس(به خاطر اینکه عربا چیزش کردن!)

قبول دارم که انگلیسی زبان شیرینیه و خیلی راحتتر میشه یاد گرفتش(منم دوسش دارم ;D)

به نقل از Ilqarli :
زبان شناسا(نظر من نیس!) میگن که این سه زبان با قاعده ترین زبان های دنیا هستن:
1.فرانسه
2.عربی
3.تورکی

ميشه لطف كنيد منبعتون رو ذكر كنيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا