poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/5/21 #31 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ پر کاربرد ترین زبان انگلیسی سخت ترین زبان چینی زبان نیست که نقاشیه قشنگ ترین زبان و زبان مورد علاقم فارسی
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ پر کاربرد ترین زبان انگلیسی سخت ترین زبان چینی زبان نیست که نقاشیه قشنگ ترین زبان و زبان مورد علاقم فارسی
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2011/5/21 #32 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ لطف کنه یه مدیر فارسی را ویرایش کنه بنویسه پارسی چون زبانی که من بش رای دادم پارسی هست نه فارسی !
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ لطف کنه یه مدیر فارسی را ویرایش کنه بنویسه پارسی چون زبانی که من بش رای دادم پارسی هست نه فارسی !
naseri کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 1,542 نام مرکز سمپاد فرزانـگان يك تهران شهر تهران 2011/7/30 #33 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ خب درسته كه انگليسي زبان رسمي جهانه ولي فارسي يه چيز ديگس !!!!
EhsanJ کاربر فوقحرفهای ارسالها 682 امتیاز 254 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد دانشگاه دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2011/10/10 #34 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ به نقل از سیاوش : لطف کنه یه مدیر فارسی را ویرایش کنه بنویسه پارسی چون زبانی که من بش رای دادم پارسی هست نه فارسی ! کلیک کنید تا باز شود... ویرایش شد داداش
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ به نقل از سیاوش : لطف کنه یه مدیر فارسی را ویرایش کنه بنویسه پارسی چون زبانی که من بش رای دادم پارسی هست نه فارسی ! کلیک کنید تا باز شود... ویرایش شد داداش
پروین کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد iran شهر iran 2012/2/6 #35 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ http://www.wikipedia.org
əlireza کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,120 امتیاز 9,918 نام مرکز سمپاد .. شهر .. سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه --- 2012/2/6 #36 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ با قاعده ترین زبانهای دنیا 1.فرانسوی 2.عربی 3.تورکی! تورکیی هم زبان مادری و دوس داشتنی ترین زبانه(نظر بنده که محترمه !)
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ با قاعده ترین زبانهای دنیا 1.فرانسوی 2.عربی 3.تورکی! تورکیی هم زبان مادری و دوس داشتنی ترین زبانه(نظر بنده که محترمه !)
dokhtar-e-tanha کاربر نیمهحرفهای ارسالها 263 امتیاز 4,610 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد 2012/2/6 #37 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ انگلیسی همه جا کاربرد داره
The Smith کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,061 امتیاز 3,546 نام مرکز سمپاد سلام ایرانزمین 2012/2/6 #38 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ English French Spanish Sometimes German
جینی کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 121 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران دانشگاه زوده رشته دانشگاه اینم زوده 2012/2/6 #39 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ قبلن من از فارسی خیلی خوشم نمیومد و انگلیسی رو برتر میدونستم ولی الان با افتخار میگم پارسی (نه فارسی!) شیرینترین و روانترنترین زبان دنیاست ولی از لحاظ تلفظ اسپانیایی خیلی قشنگه
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ قبلن من از فارسی خیلی خوشم نمیومد و انگلیسی رو برتر میدونستم ولی الان با افتخار میگم پارسی (نه فارسی!) شیرینترین و روانترنترین زبان دنیاست ولی از لحاظ تلفظ اسپانیایی خیلی قشنگه
smart girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 839 امتیاز 2,034 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسفراین مدال المپیاد المپیاد ادبی دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/2/6 #40 پاسخ : کدام زبان برتر است؟ الان معلم قرآن ما بود میگفت عربی ... ولی خو انگلیسی بالاخره زبان اوله جهانه ابهتی داره واس خودش...
پاسخ : کدام زبان برتر است؟ الان معلم قرآن ما بود میگفت عربی ... ولی خو انگلیسی بالاخره زبان اوله جهانه ابهتی داره واس خودش...