• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقات آنلاین شطرنج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tiberium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مسابقات آنلاین شطرنج

به نقل از prabd.chess :
اقا من پلی چسم خرابه و مسنجر هم برام باز نمیشه.
چی کار کنم؟؟میتونم تسلیم شم؟اخه کار دیگه ای نمیتونم بکنم!
مشکله Playchess تون چیه ؟

به نقل از SiXaXiS :
من که اسمم با کسی نیفتاده حالا باید چیکار کنم؟
وقتی باکسی بازی ندارید وارد مرحله بعد مسابقه میشید و تاوقتی که جدول بازی های بعدی مشخص نشده ,شما باکسی بازی نمیکنید

• لایک
امتیازات: Karo

رنگ مهره رو کی تعیین میکنه؟!
به نظر من بهتره به جای 60، 5+25 یا 5+20 باشه عوضش دو دور بازی کنیم.
راجعبه جدول دو حذفی هم میشه یه اطلاعاتی بدین؟

به نقل از ROzhiN :
رنگ مهره رو کی تعیین میکنه؟!
به نظر من بهتره به جای 60، 5+25 یا 5+20 باشه عوضش دو دور بازی کنیم.
راجعبه جدول دو حذفی هم میشه یه اطلاعاتی بدین؟
در مورد رنگ مهره ها اگه به توافق رسیدین دو طرف مشکلی نیست اگه هر دو نفر 1 رنگ رو میخواستن گذینه انتخواب خودکار رنگ مهره هارو بزنید (کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه)
60 دقیقه رو بخاطر این گفتم که وقت برای فکر کردن باشه با توجه به اینکه بعضی از بازیکنا بازیشون زیاد خوب نیست (مثل خودم ;D) وقت برا فکر کردن داشته باشن
25 دقیقه و 10 ثانیه به اضای هر حرکت هم بد نیست

در مورد بازی دو حذفی هم هر بازیکنی که 2 بار بازی رو ببازه حذف میشه بازنده ها به جدول سمت چپ میرن و برنده هام به جدول سمت راست
در سمت رایست بازی دو نفر که روی خونه های همرنگ هستن برگزار میشه بازنده اونها به خانه همون رنگ دز سمت چپ میره و برنده اونا هم بالا میره

در مورد 2 بار بازی کردن فک نکنم بشه چون اینجوری احتمال داره یکی از بازی هارو شما ببرید و بازی بعدیشو حریفتون اونوقت مجبور میشی یه بازی دیگه برگزار کنین

زمان مسابقات از کی شروع شده؟
یعنی تا کی وقت داریم؟

من یه سوالی داشتم.
اگریکی از بچه ها نتونه توی اون 4روز بازی کنه,درصورتی که طرف مقابل بتونه ویا موقعیتی که دونفر زمان بازی رو مشخص کنن اما یکیشون دراون زمان حاضر نشه بی انصافی نیست اگه یکیشون برنده و اون یکی بازنده محسوب بشه؟چون برنده میتونه فردی باشه که در زمان تعیین شده بازی نکرده.
منظورم اینه که بهترنیست مثل همه ی مسابقات شطرنج دیگه اون فردی که حاضر شده به عنوان برنده تعیین بشه؟ :-/

به نقل از happymoon :
من یه سوالی داشتم.
اگریکی از بچه ها نتونه توی اون 4روز بازی کنه,درصورتی که طرف مقابل بتونه ویا موقعیتی که دونفر زمان بازی رو مشخص کنن اما یکیشون دراون زمان حاضر نشه بی انصافی نیست اگه یکیشون برنده و اون یکی بازنده محسوب بشه؟چون برنده میتونه فردی باشه که در زمان تعیین شده بازی نکرده.
منظورم اینه که بهترنیست مثل همه ی مسابقات شطرنج دیگه اون فردی که حاضر شده به عنوان برنده تعیین بشه؟ :-/
من که گفتم تو قوانین همینو
5.در صورتی که یکی از بازیکنان در مدت مشخص شده حاضر به بازی نشه بازنده اعلام میشه و درصورتی که هر دو نفر هیچ نتیجه ای رو اعلام نکنن بصورت قرعه یکی از افراد رو بازنده و یکی ر برنده اعلام میکنیم
یعنی اگه یکیشون حاضر نشه بازنده اعلام میشه
بازیکنی که حاضره باید اعلام بکنه که حریفش حاضر به بازی نشده و حریفش باید تایید کنه و اگر حریفش انلاین نشد که تایید یا تکذیب کنه بازنده اعلام میشه

به نقل از سیم سیم :
امکانش هست که الان کسی اعلام آمادگی کنه؟ :-/
prabd.chess فک نکنم بتونه بازی کنه و بهشون پ.خ. بدین و اگه نتونستن ببینید جاشونو به شما میدن که شما بجاشون بازی کنید

این سایت هم هست ، خیلی سایته خوبیه ، تنها مشکلی که من دیدم ، زاویه ای که نشون میده بود ، خیلی بد صفحه رو نشون میده به نظرم ، البته فقط 5 دقیقه بازی کردم

به نقل از Amir - Eblis :
این سایت هم هست ، خیلی سایته خوبیه ، تنها مشکلی که من دیدم ، زاویه ای که نشون میده بود ، خیلی بد صفحه رو نشون میده به نظرم ، البته فقط 5 دقیقه بازی کردم
ولی به نظرمن برای مسابقه مناسب نیست :-s مدت زمان کمی برای فکر کردن بهت میده و اگه تو اون زمان حرکت نکنی بازی رو تموم میکنه.
درحالی که در تمامی مسابقات به شرکت کننده ها این امکان داده میشه که که حتی مدت طولانی(در محدوده 60 دقیقه) فکر کنن. :-?

نمیدونم به زمانش دقتی نکردم ، نمیشه زمانشو برد بالا ؟

Back
بالا