من تازه World at War 2 رو تموم کردم و خب به نظرم افتضاحترین نسخهی CoD بود که بازی کردم

جدی نمیفهمم که چرا تو این چند نسخهی آخر، سازندهها انقدر اصرار دارن همهی عناصر رو نادیده بگیرن و
صرفاً با یه «گرافیکِ خوب» بازیشون رو واردِ بازار کنن! این نسخه از بازی، واقعاً ضعیف بود. یکی از مزیتهایی که نسخهی اولِ World at War داشت، تصویرِ واقعی و جذابی بود که از مفهومِ «جنگ جهانی» نشون میداد. هر مرگ و کشتاری که تو روایتِ بازی اتفاق میفتاد، به شدت حسابشده و قابلِ درک بود و حتی برای مرگِ فرعیترین کاراکترها هم میشد صدها لعنت به جنگ فرستاد. چرا؟ به دلایلِ زیاد! تو تصویری که World at War از جنگ نشون میداد، و به نظرم نزدیکترین تصویر به واقعیت بود، سربازها برخلافِ میلشون مجبور بودن تو جنگ شرکت کنن و آدمها رو بُکُشن و برای بقا بجنگن. میتونستیم خشونتِ جنگ و ترسِ سربازها و اندوهی که تو دنیا وجود داشت رو حس کنیم. همهی دیالوگها از درونِ ترس و خشونت بیرون میومد و حقیقی بود. انگار World at War موفق شده بود واقعاً گیمر رو ببره تو دلِ جنگ جهانی دوم! ولی WW2 چطور؟ خالی از هر عنصرِ واقعی و قابلِ درک! کاراکترِ Daniels که ما باشیم، انگار رفته اردوی راهیانِ نور

قبل و بعد از هر ماموریت واسه برادرِ بزرگترش میشینه «خاطراتِ جنگ» مینویسه و جوک میگه و از دوستاش تعریف میکنه. نهایتِ دغدغهش اینه که "خدا کنه فرمانده از من خوشش بیاد!". سربازهایی که تو WW2 میبینیم، اصلاً انگار نه انگار که وسطِ جنگ جهانی دوم هستن. تمامِ تصویری که WW2 از جنگ به ما نشون میده، پیشنمایشِ ابتداییِ بازیه که رو صفحه مینویسه "جنگ جهانی دوم فلان قدر کُشته داشت و مرگبارترین درگیری تاریخ بشریت بود" و تمام! در طولِ بازی، همه چیز بر این مبناست که "آهای سربازانِ شجاع، سرنوشتِ این شهر در دستِ ماست، ما خیلی پرافتخاریم، از ما به عنوانِ قهرمان یاد خواهد شد،...". خب یه سوال پیش میاد: پس خشونت و کشتار و غم و ترسِ اون "مرگبارترین جنگ تاریخ" کجای کاره؟ جواب: هیچجا. در واقع WW2، فقط دنبالِ این بوده که یه سری درگیریِ خفن با کلی جلوههای اکشن رو به گیمر ارائه بده بدونِ اینکه هیچ محتوا و درونمایهای پشتش داشته باشه! یادمه تو یکی از صحنههای بازی، بالای یه برج هستیم که یهو میبینیم بالاتنهی دوستمون قطع شده و دو تا پا دارن حرکت میکنن. چند دقیقه بعد که از اونجا خارج میشیم و کنارِ بقیه جمع میشیم، کلِ دیالوگها به این ختم میشه که ما بگیم oh shit و فرمانده بگه از اونی که فکرشو میکردم قویتری! خب این مسخره نیست واقعاً؟

بازیای که اسمش World at War هست و قراره روی بازیای سوار بشه که موفق شده بود اونطور جنگ جهانیِ دوم رو به تصویر بکشه، اصلاً حق نداره انقدر ضعیف عمل کنه! به علاوه، WW2 حتی در زمینهی ظاهرسازی و برونمایه هم به نظرم شکست خورده. این یکی رو نمیشه توضیح داد و باید خودتون تجربهش کنید تا متوجهِ منظورم بشید. در واقع تقریباً همهی عناصرِ گیمپلی، از سلاحها گرفته تا تعامل با محیط و actionها، تقریباً با Call of Duty 1 قابلِ مقایسهست در بهترین حالت

فکر کنم تنها چیزی که میتونه نشون بده این بازی یکی از نسخههای جدیدِ CoD هست، فقط همون گرافیکِ بصریش میتونه باشه. چون تو همهی مسائلِ دیگه اُفت کرده!
در کل به نظرم CoD WW2، بیروحترین نسخهی بازی تا به اینجاست. هیچ ارتباطی نمیشه با کاراکترها برقرار کرد و همهی گیمپلی خلاصه میشه تو یه پروسهی shoot and run ساده و ابتدایی! کجاست اون کاپتان پرایسِ Modern Warfare که بیاد این گندی که CoD زده رو جمع کنه؟
+البته این نسخه 3 سال پیش عرضه شده. ولی متاسفانه من تازه وقت کردم بازی کنم