• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمایی و دبیرستان؛ کدام زبان؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع EhsanJ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمایی و دبیرستان؛ کدام زبان؟

.

پاسخ : راهنمایی و دبیرستان؛ کدام زبان؟

به نظر من فرانسوی یا آلمانی خوبن
عربی تو مدرسه فقط قواعد یاد میدن و مکالمه اصلا...!
برا همین خیلی ها عربی رو دوست ندارن

• لایک
امتیازات: Frost
انگلیسی که یعنی نخونی بهتره :| من تو خود کتاب غلط پیدا کردم :| یعنی فقط میتونم بگم **** :|
عربی هم که زیادی کلیشه ای هستش :| کلا مکالمه محوره که من با این سبک تدریس مخالفم

• لایک
امتیازات: panah
مشکل از زبانی که درس میدن نیست ... مشکل از نوع تدریسه!
آیا الان واقعا کسی میتونه بدون کلاس زبان و فقط با اتکا به زبان مدرسه چیز زیادی یاد بگیره؟ قطعا خیر!
عربی هم که توی مدرسه یاد میگیریم فکر کنم با محاوره فرق داشته باشه و فقط در حد فهمیدن قواعد یا قرآن و احادیث باشه.
البته یه مسئله ای هم هست ... اینکه تعداد بچه هایی که از خوندن عربی توی دبیرستان راضی باشن به شدت کمه پس شاید اگه یه نظرسنجی در این مورد میذاشتن یه کم نتیجه‌ میداد ، بالاخره برای هر کسی یاد گرفتن زبانی که دوست داره راحت تره.

تدریس عربی که لازمه.بدون فهم کافی از عربی شما قادر نخواهید بود فارسی رو هم خوب بفهمید.مسئله اینجاست که طرزی که عربی به محصلین آموزش داده میشه افتضاحه و اصلا باعث نمیشه که دانش آموز از زبان لذت ببره.من به شخصه با وجود اینکه بی اندازه به زبان عربی علاقه دارم اما اگر قرار بود با رویه مدارس اون رو یاد بگیرم یقینا ازش زده می شدم.مثال های کتاب تماما آیه و حدیث،گفت و گو ها همش در راه اربعین(!) و بقیه مسائل باعث میشه که اصلا با جذابیت های این زبان آشنا نشیم.به علاوه اینکه هیچ مکالمه ای آموزش داده نمیشه.
بنابراین تدریس عربی لازمه،اما این شکل تدریسه که باید عوض بشه.

آموزش انگلیسی هم که خب بدیهیه که لازمه و شکی در اینکه باید تدریس بشه نیست.

انگلیسیش کاربردی نیست و اکثر دانش آموزا کلاس های حدا میرن. به جای عربی من به شخصه دوست داشتم المانی یا فرانسوی تدریس بشه، ولی از اتاق فرمان اشاره میکنن که سخته و کسی نمیخواد.

Back
بالا