دانش آموز مهم تره یا معلم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anooshe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانش آموز مهم تره یا معلم؟!

بچه های یک مدرسه هستن که سطحش رو تعیین میکنند و معلم هرچقدرم خوب باشه به سطح بچه ها نگاه میکنه مثلا مدرسه ی یکی از دوستان من بهتریم معلم های منطقه در مدرسه تدریس میکنند اما سطح بچه ها فوق العاده پایینه ومعلم تلاش زیادی نمیکنه >:p

قطعا هردو به یه اندازه
اما تو مدارس ما جا افتاده که معلم بهتره و هر کاری بخواد میتونه بکنه و دانش آموز باید خفه بشه
اما این غلطه باید هر دو طرف احترام همو داشته باشن

خوب این چه سوالیه معلومه که دانش اموزان بهترند :))

معلم خيلي مهم تر از دانش آموزاس البته بستگي داره به تاثير پذيري ااون دانش آموز
مثلا يكي مثل من كه روزي يه ساعت درس نميخونه همه ي هم كلاسي هام شبا دوساعت ميخوابن ولي من هيچ تاثيري ازشون نميگيرم. ;D
الآن سطح دانش آموزا بد باشه يا خوب واسه من فرقي نداره.

سوال از بیخ مشکل داره.
خب مسلما دانش آموز اهمیت داره چون تمام این دم ودستگاه ها برای پرورش دانش آموزاست.
اما اگه معلماهم نبودن بازم این دستگاه عظیم آموزش و پرورش و اینهمه دانش آموز به اهدافشون نمیرسیدن.
جواب این سوالو هر کسی میدونه که مطلق نیست.

به نظر من دانش آموز مهم تره....
معلم هرچقدر بد باشه،دانش آموزا اگه خوب باشن و در خون....حتما رتبه ي سمپاد ميره بالا!!

به نظرم دانش آموزا بهتره.
چون اگه دانش آموزا درس خون باشن باعث میشه که همه بخونن و یه رقابت بین بچه ها ایجاد میشه.
و اون فرد سعی میکنه تاپ کلاس باشه و خیلی بیشتر میخونن.

40% معلم 60% دانش آموز

چون هرچی هم معلم خوب باشه اگه دانش آموز نخواد نمیخونه البته این با علاقه دانش آموز به معلم فرق داره!!!

مهم دانش اموزه معلم نقشی نداره یعنی نقش کمی داره!!

همه میگن معلم 20 درصد تاثیر داره دانش آموز 80 درصد . ولی به نظر من اگه 20 درصد معلمو نباشه همون 80 درصدم صفر میشه. ولی در کل هرجا دانش آموزاش بهتر باشه و رقابت بیشتر بهتره

به نظرم بهتره آدم با دانش آموز های خوب باشه چون اگه معلم خوب باشه دانش آموزا بد معلم اصلا تلاش نمیکنه سطخ بالا درس بده چون فکر میکنه دانش آموزا نمیکشن ولی اگه دانش آموزا خوب باشن معلم سعی میکنه تا سطحش رو بالا تر ببره که حداقل جلوی دانش آمورا ضایع نشه

خب معلومه!ما!!! B-)
معلممون با چنـــــــــــد سال تجربه داره شعر عرفانی میخونه ازش غلط میگیریم! اصلا اگه ما نباشیم که ... ;D :-"

به نظرمن معلم بهتره دانش اموزمیتونه خودش درس بخونه خودشوکنترل کنه که دوستاش روش تاثیرنذارن ولی معلم چیزیه که اگه خوب نباشه دانش اموزچیزی ازش برنمیاد

اگه دانش اموز پرتلاشی بشاشه 70 دانش اموز معلم 30 در غیر این صورت نصف نصف

خب منطقیش اینه بگیم هر دو تاثیر گذارن ولی تجربه ی شخصی خودم میگه معلم خیلی مهم تره...
توی دو تا درس وقتی معلمم عوض شد،درسایی که نقطه ضعفم بود و همیشه ازش مینالیدم شدن بهترین درسام!

تو فیزیک و شیمی و زیست کلا معلمه :|
ولی تو درسای ریاضی من بدون معلم هم میتونم بخونم :|

البته درس با درس خیلی فرق میکنه.
بعضی از دروس دبیر توی پیشرفت درسی، نقش 70 درصدی داره. یعنی حتی اگر از هوش سرشاری هم برخوردار باشی، احتیاج داری کسی محتوارو بهت یاد بده بعد شروع به تلاش برای تثبیت و تمرینش کنی، به خصوص دروسی که متن کتاب و محتوای درس جوریه که به راحتی نمیشه خودخوان پیش رفت اما بعضی از دروس نبود استاد یا خوب نبودنش رو با تلاش بیشتر میشه جبران کرد. مثل دین و زندگی و ادبیات و زبان فارسی و تاریخ جعرافیا و...

+این نکته روهم باید اضافه کرد که اگه استاد، خوب بود و خودشم به درسش علاقه داشت، میتونه علاقه و فهم شما رو از اون درس چندبرابر کنه،به طوری که بهترین نتیجه رو ازش بگیرین...

قطعا معلم مهم تره وقتی معلم دانش آموز را به علاوه آموزش ،پرورش هم بدهد دانش آموزان نیز پیشرفت کرده.

Back
بالا