مهسا 1376
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
پاسخ : صدا و سیمای خودمون یا ماهواره؟
دقیقا باهات موافقم!به نقل از محمدحسین :خداییش چیزایی که تو ماهواره نشون میده با خون من سازگار نیست ! تلویزیون خودمون با اینکه چرت و پرته ... ولی به ماهواره ترجیهش میدم !
به نقل از Backstreetboy :من که فقط تلویزیون خودمونو میبینم......بد نیست....ولی تو ولادتها (مثل امروز!!!) و یا شهادتها.....دیگه اصلا نمیشه تلویزیون رو روشن کنی.....
هر کانالی که میگیری داره "روزه و نوحه" یا "مولودی" میده.....آخه این زندگیه؟.........باید میزاشتن یه کانال این برنامه ها رو پخش کنه بقیه هم برنامه های خودشونو پخش میکردن......اینطوری بهتر بود!......
ولی کلا تلویزیون خودمون بهتره......منم بیشتر طرفدار نتم و کمتر تلویزیون میبینم!......
(همه اینجا که موتاد نتن!! )
[/quote
دقیقا همینه! تازه روزهایی هم که ولادت یا شهادت نیس، یا نزدیکشونه یا بعدشونه که در هر حال نوحه یا مولودی قطع نمی شه!
فارسی 1 که اصلا ! تا حالا یه ربع هم ندیدمش! بعضی فیلم های gem ! پارازیت voa! گاهی ام بی سی!
کشتی کج هم پایه ام!! :)
منم بجز این دوران جام جهانی ، تو یک سال اخیر لب به تلویزیون ایران نزدم : دیبه نقل از Madmazel Fairy Tale :بهتر نیست ی ِ نظرسنجی بزارین براش...؟
شاید باورتون نشه من تقریبا یک ساله ک ِ اصلا تلویزیون ِ ایران ُ ندیدم...
واقعا بعضی وقتا آدم چندشش میشه...!
به نقل از کوروش :منم بجز این دوران جام جهانی ، تو یک سال اخیر لب به تلویزیون ایران نزدم : دی
موافقم شددیدبه نقل از آبجي مرضيه :فقط ام بي سي
با شما هم نظر هستم.البته اگه انگلیسی خوبی داشته باشی می تونی bbc worldهم نگاه کنی.برنامه هاش متنوع ترهبه نقل از violet :من کلا تلویزیون نمیبینم, کار های خیلی مهم تری برای انجام دادن دارم,مواقع بیکاری هم میام تو نت!!
اما اگه از نت هم خسته بشم, میرم سراغ ماهواره. خدایی تلویزیون ایران به جز مصاحبه به روحانی ها(آخوند ها!!!) برنامه ی دیگه ای هم داره؟
بین شبکه های ماهواره هم سراغ فیلم نمیرم. شب ها مستند های BBC Persia رو می بینم, روز ها JSC Documentry رو میبینم, بعضی وقت ها هم Gem.