Pedram.fe کاربر حرفهای ارسالها 497 امتیاز 1,358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نیو نیشابور سیتی رشته دانشگاه مهندسی عمران 2011/8/23 #391 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! ببخشید! حیاط - واکس مو - عطر - کفش
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/8/23 #392 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! به نقل از Pedram.fe : ببخشید! حیاط - واکس مو - عطر - کفش کلیک کنید تا باز شود... حیاط - واکس مو - عطر - کفش وااااای واااای چه قدر دیره! دیره دیره دیره بدو خواهر دیر شده عطرو بزن کفشو بپوش بیا حیاط با واکس موت!!! بعدی: اهنگ - مبل- ظرف- چوب
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! به نقل از Pedram.fe : ببخشید! حیاط - واکس مو - عطر - کفش کلیک کنید تا باز شود... حیاط - واکس مو - عطر - کفش وااااای واااای چه قدر دیره! دیره دیره دیره بدو خواهر دیر شده عطرو بزن کفشو بپوش بیا حیاط با واکس موت!!! بعدی: اهنگ - مبل- ظرف- چوب
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/8/23 #393 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! اون روزا اون قدیما روی مبل چوبیمون نشسته بودم بی خیال آهنگارو گوش میدادم تو ظرفا من هی تند و تند پوست تخمه پرت میکردم و میخندیدم !!!! کلمه ی بعدی : لعنتی - حوله - مشکی - گیره مو
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! اون روزا اون قدیما روی مبل چوبیمون نشسته بودم بی خیال آهنگارو گوش میدادم تو ظرفا من هی تند و تند پوست تخمه پرت میکردم و میخندیدم !!!! کلمه ی بعدی : لعنتی - حوله - مشکی - گیره مو
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/8/23 #394 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! رفته بودم دستشویی حولمو که برداشتم گیره مومم برداشتم کفشامو در اوردم لعنتی مشقام مونده بود واااای از بخت سیاه ما!! خیلی مسخره بود می دونم بعدی: ارسال - گریفروت- نمایش- مانکن
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! رفته بودم دستشویی حولمو که برداشتم گیره مومم برداشتم کفشامو در اوردم لعنتی مشقام مونده بود واااای از بخت سیاه ما!! خیلی مسخره بود می دونم بعدی: ارسال - گریفروت- نمایش- مانکن
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/8/23 #395 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! ارسال - گریفروت- نمایش- مانکن مانکن خوبه قصه ها نمایشه برای ما مانکن طفلکیه ما گریفوروت دوست داره ها ( ها آخرش فقط واسه قافیس ) ارسال کنید برای اون یک گریفوروت با صفا بعدی : پیژامه - سفره افطار - جیغ - رمان
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! ارسال - گریفروت- نمایش- مانکن مانکن خوبه قصه ها نمایشه برای ما مانکن طفلکیه ما گریفوروت دوست داره ها ( ها آخرش فقط واسه قافیس ) ارسال کنید برای اون یک گریفوروت با صفا بعدی : پیژامه - سفره افطار - جیغ - رمان
parasto jooon کاربر فوقحرفهای ارسالها 637 امتیاز 3,483 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد دانشگاه مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2011/8/23 #396 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! پيژامه اي بر تن...... رماني در دست...... جيغ زمان مرا به خود آورد..... تا بدانم ميشود گاهي بدون سفره ي افطار....روزه اي را باز كرد.... ديگه شرمنده....بضاعتمون همين قدر بود.. بايد برين تو عمقش اصن.... آسمان..زمين ..مهتاب...بهار
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! پيژامه اي بر تن...... رماني در دست...... جيغ زمان مرا به خود آورد..... تا بدانم ميشود گاهي بدون سفره ي افطار....روزه اي را باز كرد.... ديگه شرمنده....بضاعتمون همين قدر بود.. بايد برين تو عمقش اصن.... آسمان..زمين ..مهتاب...بهار
closeman کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,078 امتیاز 6,766 شهر مشهد دانشگاه ازاد:-"" رشته دانشگاه مهندسی معماری 2011/8/23 #397 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! مثل اسمان باش،بی منت ببار... مثل زمین،بی منت برویان... مثل بهار، تولدی دیگر باش و مثل مهتاب...روشنی شب تارم باش... من گفتم؟! بزن تو دهنش هر کی می گه ریحانه نوه ی حافظ نیست،بزن تو دهنش برگ،خزان،پاییز،غم
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! مثل اسمان باش،بی منت ببار... مثل زمین،بی منت برویان... مثل بهار، تولدی دیگر باش و مثل مهتاب...روشنی شب تارم باش... من گفتم؟! بزن تو دهنش هر کی می گه ریحانه نوه ی حافظ نیست،بزن تو دهنش برگ،خزان،پاییز،غم
hermit2 کاربر فوقفعال ارسالها 148 امتیاز 395 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر دزفول، اهواز دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2011/8/23 #398 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! از غم تو خزانم رسيده برگ بهاري من پاييزم را طول نده درس-آيينه-عشق-لاك
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! از غم تو خزانم رسيده برگ بهاري من پاييزم را طول نده درس-آيينه-عشق-لاك
black.rozzz کاربر فوقفعال ارسالها 83 امتیاز 215 نام مرکز سمپاد راهنمایی فرزانگان ۱ مشهد شهر mashhad 2011/8/24 #399 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! درس می خوونم جلو ایینه لاک میزنم با درسام عشق میکنم با کارام بعدی: ساکت- شال- گوسفند - جواهرات
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! درس می خوونم جلو ایینه لاک میزنم با درسام عشق میکنم با کارام بعدی: ساکت- شال- گوسفند - جواهرات
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/8/24 #400 پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! گوسفند بی خیال ساکت و آرام و خواب شال میبافد از آن پشم بلند که در آن فکر بلندش کسی پندارد از جواهر هایش ارزشش بیشتر است بعدی : خر - شما - خدا - مداد
پاسخ : شعر 3 دقیقه ای خلاقانه ! گوسفند بی خیال ساکت و آرام و خواب شال میبافد از آن پشم بلند که در آن فکر بلندش کسی پندارد از جواهر هایش ارزشش بیشتر است بعدی : خر - شما - خدا - مداد