خیر ! Blade of Zeus در سری GOW سابقه ی قدیمی داره! قوی ترین و شاخ ترین شمشیره که کریتوس همیشه بدنبال بدست اوردن اون بوده!به نقل از homayun :شمشيري كه ميگين اولين بار تو كدوم قسمت بوده? Gow3 ؟
به نقل از homayun :شما که میگی کپیه بیا به من بگو من هرچی فکر کردم نفهمیدم #-o
انصافا شبیه؟!به نقل از John Soap MacTavish :اصلا شبیه نیستن هیتال این دیگه واضحه!
به نقل از John Soap MacTavish :این بازی اومده؟ کی میاد؟
خب باید تو تابستون میومد تا حالش بیشتر باشهبه نقل از homayun :والا گفتن واسه 15 مهر(روز نمایشگاه)اماده میشه اما امیدوارن که زودتر از اون هم تو بازرا اومده باشه
ایول خوشم اومد! مغزشون کار می کنه بازی یه سی دی 5 تومن قالب نمی کنن! فقط یه سوالی: چرا 2 تا سی دی از یه دی وی دی ارزون تره؟ معمولا بر عکس نیست؟به نقل از homayun :خوب دوستان بالاخره لوح زرین نیکان تاریخ عرضه و چیزهایه دیگه رو اعلام کرد:
تاریخ عرضه در تمام کشور 15مهر و شروع خرید اینترنتی از اول مهر
اینم قیمت و محتویات پکیج:
بهای فروش نسخه DVD : مبلغ 35.000ریال * پکیج ارسالی شامل : کاور مخصوص ، قاب DVD ، نسخه DVD بازی ، پوستر ، بروشور ، کارت قرعه کشی + هولوگرام بنیاد ملی بازی های رایانه ای
بهای فروش نسخه CD : مبلغ 30.000 ریال * پکیج ارسالی شامل : کاور ، 2 حلقه CD ، بروشور ، پوستر ، کارت قرعه کشی + هولوگرام بنیاد ملی بازی های رایانه ای
دقت کرده باشی نوشته کاور مخصوص و قاب دی وی دی.احتمالا سی دی توی جلد مقواییه!به نقل از Black fire :ایول خوشم اومد! مغزشون کار می کنه بازی یه سی دی 5 تومن قالب نمی کنن! فقط یه سوالی: چرا 2 تا سی دی از یه دی وی دی ارزون تره؟ معمولا بر عکس نیست؟
از اول مهر میتونین از سایت زیر بخریدش:به نقل از namak :از كدوم سايت بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواب خدا رو شکر که 15 سال بیشتر دارم وگرنه نمی خریدمش!به نقل از homayun :دقت کرده باشی نوشته کاور مخصوص و قاب دی وی دی.احتمالا سی دی توی جلد مقواییه!از اول مهر میتونین از سایت زیر بخریدش:
www.lohezarinnikan.ir
اینم نسخه نهایی جلد بازی(که دوستان به box art گیر داده بودن )
نه عصر پهلوانان مثلا آر پی جیه ولی این یه چیز تو مایه های پرنس و گاد آو وار قراره در بیاد!به نقل از namak :بايد عين
AGE OF PAHLVANS باشه :)
نه؟
به نقل از John Soap MacTavish :همایون به بازی های ایرانی اعتمادی نیس!
بازی رو خریدی ، خوب بود به ما هم بگو!