'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید من&#15

به نقل از marlik :
بهش بگو فحش نده ؛ توهین نکنه , من باهاش بحث میکنم اگه اهل ِ منطق ِ

او از سروش میگه و وختی من از ایه ی قران میگم میگه شرم باد تو را

اخه اینکه نمیشه او از ارزشاش بگه و من نگم

اره درست میگی ؛ با ادم ِ بی منطق هرگز نمیشه کل انداخت
من بحثاتونو نخوندم ولي چون آرمانو ميشناسم ميدونم قرآنو قبول نداره
شما بايد اول قرآنو بهش اثبات كني حقانيتشو بعد بگي اينو ميگه و اينو نفي ميكنه

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

بحثا رو ميشه با فلسفه جواب داد اگه فلاسفه اسلامي رو قبول نداره با فلاسفه غربي بالاخره ميشه بحث كرد ولي وقتي با سفسطه و توهين روبرو ميشي ديگه بحث كردن بي فايدس و اونجا من نميتونم بحث كنم البته هيچكس نميتونه بحث كنه

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از siher :
بحثا رو ميشه با فلسفه جواب داد اگه فلاسفه اسلامي رو قبول نداره با فلاسفه غربي بالاخره ميشه بحث كرد ولي وقتي با سفسطه و توهين روبرو ميشي ديگه بحث كردن بي فايدس و اونجا من نميتونم بحث كنم البته هيچكس نميتونه بحث كنه

آخه اون بنده خدا قرآنو قبول نداره شما بايد بهش بقبولونيش تا بعد بحث كني يا نه ؟
اين مشكل هميشگي ماست
يه فرض كل داريم و هيچوقت ازش كوتاه نميايم و دنبال اثباتش حتي به خودمونم نيستيم
شرط ميبندم 80 درصد بچه هاي همينجا خدا رو به عنوان فرض قبول كردن و دنبال اثباتش نرفتن
من اين كارو كردم و موفق شدم يعني از كفر به ايمان رسيدم اما آرمان به اون فرض نرسيد

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

فک نمی کنم این بحثا مربوط به اینجا باشه

کسی می شناسید ؛ معرفی کنید ... !!

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من تعجب می کنم
می گن کسی نیست جواب بده در فکر رو تخته کنید بریم
می گن نمی تونیم رو بروی فلسفه ی غرب دلیل بیاریم علوم انسانی رو اسلامی کنیم
می گن رو بروی حرف اینا جواب نداریم دهنشون رو می بندیم
چفدر تفکرات افراد یک جریان به هم نزدیک هست
اما من اینو بگم حتی مطرح کردن و جواب نگرفتن بهتر از مطرح نکردن هست

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

با محمد رضا كاملا موافقم اصلا نميشه جلوي انديشه رو گرفت چون خدا انسانو جستجوگر آفريد
انسان بايد تفكراتشم ارضا كنه ديگه..........

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

با هر دوتاتون موافقم اما توهین نباشه

خصوصن با احمدرضا ؛ چون حرفای ِ دکتر رو فهمیدم چی میگه و درست میگه ؛ فقط باید ترجمه بشن حرفاش

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

انجمن اعتقادی و دینی همچنان سر جای خودش هست، و فعلا هم به همین سبک اداره خواهد شد.

طرح های مدیریتی خاصی در شورای فرهنگ و ادب برای مدیریت انجمن های خاصی مثل انجمن اعتقادی در دست بررسیه که به زودی به نتیجه میرسه.

به هرحال نظرات ایجاد کننده تاپیک، کاربر "فرزاد" هم در شورا بررسی میشه و هر چیزی که به اجماع رسید اجرا میشه.

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم

به نقل از مدیریت :
من مسئول چیزی نیستم. من کاری رو که میتونم انجام میدم. اینجا "باید"ی برای مدیران وجود نداره.

اینکه افکار ضداسلامی مطرح میشن رو من چیکار کنم؟ انجمن رو ببندم؟ نمیشه که ! به هرحال هرکس فکری داره. فروم رو ببندم ، ذهن مردم رو که نمیشه بست .

قرار نیست حکومت برای هر فروم یک متصدی قرار بده ، اما میتونه از ابزارهاش استفاده بکنه. البته اگر بخواد برای فروم ها هم میتونه متصدی قرار بده ، کم نیستند طلاب بیکار.
چطور برای تبلیغ اندیشه های سیاسی ، صداوسیما با اون شدت کار می کنه؟ برای دین چرا کار نمی کنه؟

به قول علی مطهری ، روی شبکه سیاسی پارازیت میندازین ، روی شبکه های غیراخلاقی نه !
در هر صورت به من ربطی نداره و علاقه ای به وارد شدن به بحث حکومت و سیاست ندارم. صرفا میگم فروم جایی برای بحث است و افراد در بیان کردن اندیشه ها آزاد هستند. ما هم نیروی کاری نداریم برای پاسخ دادن به شبهات . شما توی قم بودین ، در دسترستون بود توی سایت مسئول میگذاشتین. ما به این امکانات دسترسی نداریم.

دوباره سلام
آقاي مدير محترم ، اين كه شما مسئول چيزي نيستيد و اينكه در قسمت قوانين نوشتيد مديران مي توانند بر خلاف قانون عمل كنند و.... يه حرف غير منطقيه ، پس اصلا شما براي چي اسم مدير گذاشتيد روي خودتون ، مي نوشتيد طراح سايت يا چيزايي مثل اين ؛ چون مدير وظيفه اش مديريت هست و به دنبال نام مديريت ، "بايد "ها به دنبالش مياد .
در مورد قسمت دوم صحبتتون كه به رنگ ديگه نشان دادم ، فكر مي كنم حرفتون اونقدر بي منطق هست كه بهش جواب ندم. البته در مورد حكومت و اشتباهاتش در اين زمينه فعلا مايل به صحبت نيستم چون از بحث اصلي دور مي شيم.

به نقل از ISO9002 :
ما در اون انجمن حضور داریم. فکر نمیکنم تا این حدی که شما بگید در اونجا افکار ضد اسلامی وجود داشته باشه. ولو اینکه اگرم باشه کمکاری شما و امثال شما رو هم میرسونه. من فکر میکنم امروز انهایی که وظیفشون نشر عقاید اسلامیه، به وظیفه هر کس دیگه ای عمل میکنند غیر از وظیفه ی خودشون. این افکار هم افکار روز بعضی از جوانان در دانشگاه ها و محیط های عمومی مملکت ماست. با بستن یک انجمن در یک تالار چیزی حل نمیشه. متذکر میشم که در اون انجمن افکار ضد اسلامی خاصی نشر نشده و به عموم مسائل حدالامکان پاسخ داده شده. در عین حال اگر شما اساتیدی رو میشناسید که کمی وظیفه شناس باشند و بیان و جواب بدن، ما خیلی خوشحال میشیم.

ببينيد خانم يا آقاي عزيز ،آيا من اين سايت رو ايجاد كردم ، كه امروز در قبال به انحراف افتادن كاربرانش مسئول باشم؟ كم كاري امثال من رو در چي مي بينيد ؟ مگه امثال من كيا هستيم؟
در مورد حوزه ي علميه و ساير مراكز مذهبي قبول دارم مي توانستند خيلي بهتر از اين در جامعه ي مجازي حضور داشته باشن ، اما بي منطق نيست كه شما هر اشكالي رو مربوط به اونها مي دونيد؟ بله ،‌ دانشگاه ها و محيط هاي عمومي با چنين معضلاتي حتي با درجات بالاتر مواجهند ، و در مقابل اونهايي كه طالب حقيقت باشند ، دنبال جواب مي روند و اونهايي كه منتظر بهانه براي پاسخ مثبت به خواسته هاي شايد منفي خودشون هستند هم با وارد شدن شبهه اي همه چيز رو انكار مي كنند.با اين حال آيا واقعا درسته ما بگيم اگر مشكلي هست از ناشران دين هست ، و مردم هيچ نقشي ندارند؟ بله اگر شما در جزاير دورافتاده اي بوديد كه اصلا نامي با عنوان دين نشنيده بوديد، مي توانستيد با اين استدلال حركت كنيد.
در مورد پاسخگويي به اشكالات ، تا اونجايي كه من ديدم ،‌پاسخ كاملي لااقل در تاپيك هايي كه خوندم نبود .
من هم نگفتم انجمن رو ببنديد ، من حتي صحبت از گسترشش مي كنم ،اما با وجود يه مدير مطلع. همونطور كه توي فروم شهيد قدوسي حدود چهار يا پنج انجمن فقط مذهبي داشتيم.
در مورد اينكه كسي رو من بيارم هم ، اولا وظيفه من نيست ، دوما كه براي مديريت چنين بخش هايي اون فرد بايد حداقل روزي سه يا چهار ساعت وقت بگذاره ، كه حتي فكر نمي كنم مديران انجمن هاي مذهبي اون فروم تقريبا فسيل شده! هم امروز بتونن بيان اين كار رو بكنن گرچه اون موقع بيش از اين هم گاها وقت مي گذاشتن. البته اين جواب آقا يا خانوم marlik هم به نوعي بود .

در آخر هم لازم مي دونم يه چيزي رو دوباره بگم:
ببينيد ، ماها حتي بعضي وقت ها حوصله ي گوش كردن به معلم ديني و خوندن كتاب دين و زندگي رو هم نداريم ، حالا بعضي از شما مي خواهيد كه يكي بياد بگه بسم الله الرحمن الرحيم ، حالا خدا كيه ، بعد دين چيه ، حالا پيغمبر كيه ‌، بعد بياد شيعه و سني رو بگه ، بعد بياد يكي يكي دوازده امام رو اثبات كنه ‌و بعد بياد بقيه اديان رو يكي يكي بگه چي بودن و... ، نه آقاجون اينطوري نيست ، همه ي اينا، روي هم ديگه ايمان رو تشكيل مي ده ، ايمان يه چيز فردي هست ،‌براي بدست آوردنش مي شه از بقيه كمك گرفت ، ولي نمي شه بقيه براي آدم بيارن بدن دستش ،‌بگن بي زحمت بريد بهشت! ، اصلا شما ها تاحالا چند بار به سايت مرجع تقليدتون سر زديد؟ اصلا بعضي هاتون مرجع داريد؟ اصلا تا حالا رفتيد سراغ يه روحاني ازش سوال كنيد؟ نه انصافا اين كار ها رو كرديد؟ بله مي دونم كه بين شما خيليا اين كارها رو كردن ، ولي كسايي كه از همه بيشتر مدعي اند و فقط بقيه رو مقصر مي دونن آيا تابه حال اين كارها رو كردن؟ ما خودمون هستيم كه بايد دنبال راه درست بريم ، وگرنه غريزه و نفس آدم رو به جايي مي رسونه كه فقط مستي رو در نوشيدن پياله اي از نجاست مي بينه. من خودم يه آدمم ، با كلي افكار ناقص و عقايد سست ، ولي حداقل قبول دارم از خودمه اين اشكال ها ،‌اگر هم يه ذره عقل داشته باشم بايد بفهمم كه منم كه بايد دنبال درست كردنش برم ، نه يه روحاني بيفته دنبال من!
اگر هم اينجا مي گم بايد اين انجمن رو مديريت كرد و نگذاشت افراد با عقايد باطل در اون جولان بدن ، به اين معني نيست ، كه بيان همه ي خدا و دين وايمان رو براي مردم درست كنن برن ، بلكه من مي گم بايد يه كاري كرد كه اگه يه آدمي به هر نيتي يه عقيده ناردست رو آورد ، جواب داده بشه ، تا كسي خيال نكنه اسلام جوابي نداره كه اين همون تبيليغ ديگران هست .
به هر حال ما معتقديم كه اسلام هميشه پاسخ گوست ،‌اما بايد به دنبال پاسخش رفت...

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از .M. :
دوباره سلام
آقاي مدير محترم ، اين كه شما مسئول چيزي نيستيد و اينكه در قسمت قوانين نوشتيد مديران مي توانند بر خلاف قانون عمل كنند و.... يه حرف غير منطقيه ، پس اصلا شما براي چي اسم مدير گذاشتيد روي خودتون ، مي نوشتيد طراح سايت يا چيزايي مثل اين ؛ چون مدير وظيفه اش مديريت هست و به دنبال نام مديريت ، "بايد "ها به دنبالش مياد .
در مورد قسمت دوم صحبتتون كه به رنگ ديگه نشان دادم ، فكر مي كنم حرفتون اونقدر بي منطق هست كه بهش جواب ندم. البته در مورد حكومت و اشتباهاتش در اين زمينه فعلا مايل به صحبت نيستم چون از بحث اصلي دور مي شيم.

ببينيد خانم يا آقاي عزيز ،آيا من اين سايت رو ايجاد كردم ، كه امروز در قبال به انحراف افتادن كاربرانش مسئول باشم؟ كم كاري امثال من رو در چي مي بينيد ؟ مگه امثال من كيا هستيم؟
در مورد حوزه ي علميه و ساير مراكز مذهبي قبول دارم مي توانستند خيلي بهتر از اين در جامعه ي مجازي حضور داشته باشن ، اما بي منطق نيست كه شما هر اشكالي رو مربوط به اونها مي دونيد؟ بله ،‌ دانشگاه ها و محيط هاي عمومي با چنين معضلاتي حتي با درجات بالاتر مواجهند ، و در مقابل اونهايي كه طالب حقيقت باشند ، دنبال جواب مي روند و اونهايي كه منتظر بهانه براي پاسخ مثبت به خواسته هاي شايد منفي خودشون هستند هم با وارد شدن شبهه اي همه چيز رو انكار مي كنند.با اين حال آيا واقعا درسته ما بگيم اگر مشكلي هست از ناشران دين هست ، و مردم هيچ نقشي ندارند؟ بله اگر شما در جزاير دورافتاده اي بوديد كه اصلا نامي با عنوان دين نشنيده بوديد، مي توانستيد با اين استدلال حركت كنيد.
در مورد پاسخگويي به اشكالات ، تا اونجايي كه من ديدم ،‌پاسخ كاملي لااقل در تاپيك هايي كه خوندم نبود .
من هم نگفتم انجمن رو ببنديد ، من حتي صحبت از گسترشش مي كنم ،اما با وجود يه مدير مطلع. همونطور كه توي فروم شهيد قدوسي حدود چهار يا پنج انجمن فقط مذهبي داشتيم.
در مورد اينكه كسي رو من بيارم هم ، اولا وظيفه من نيست ، دوما كه براي مديريت چنين بخش هايي اون فرد بايد حداقل روزي سه يا چهار ساعت وقت بگذاره ، كه حتي فكر نمي كنم مديران انجمن هاي مذهبي اون فروم تقريبا فسيل شده! هم امروز بتونن بيان اين كار رو بكنن گرچه اون موقع بيش از اين هم گاها وقت مي گذاشتن. البته اين جواب آقا يا خانوم marlik هم به نوعي بود .

در آخر هم لازم مي دونم يه چيزي رو دوباره بگم:
ببينيد ، ماها حتي بعضي وقت ها حوصله ي گوش كردن به معلم ديني و خوندن كتاب دين و زندگي رو هم نداريم ، حالا بعضي از شما مي خواهيد كه يكي بياد بگه بسم الله الرحمن الرحيم ، حالا خدا كيه ، بعد دين چيه ، حالا پيغمبر كيه ‌، بعد بياد شيعه و سني رو بگه ، بعد بياد يكي يكي دوازده امام رو اثبات كنه ‌و بعد بياد بقيه اديان رو يكي يكي بگه چي بودن و... ، نه آقاجون اينطوري نيست ، همه ي اينا، روي هم ديگه ايمان رو تشكيل مي ده ، ايمان يه چيز فردي هست ،‌براي بدست آوردنش مي شه از بقيه كمك گرفت ، ولي نمي شه بقيه براي آدم بيارن بدن دستش ،‌بگن بي زحمت بريد بهشت! ، اصلا شما ها تاحالا چند بار به سايت مرجع تقليدتون سر زديد؟ اصلا بعضي هاتون مرجع داريد؟ اصلا تا حالا رفتيد سراغ يه روحاني ازش سوال كنيد؟ نه انصافا اين كار ها رو كرديد؟ بله مي دونم كه بين شما خيليا اين كارها رو كردن ، ولي كسايي كه از همه بيشتر مدعي اند و فقط بقيه رو مقصر مي دونن آيا تابه حال اين كارها رو كردن؟ ما خودمون هستيم كه بايد دنبال راه درست بريم ، وگرنه غريزه و نفس آدم رو به جايي مي رسونه كه فقط مستي رو در نوشيدن پياله اي از نجاست مي بينه. من خودم يه آدمم ، با كلي افكار ناقص و عقايد سست ، ولي حداقل قبول دارم از خودمه اين اشكال ها ،‌اگر هم يه ذره عقل داشته باشم بايد بفهمم كه منم كه بايد دنبال درست كردنش برم ، نه يه روحاني بيفته دنبال من!
اگر هم اينجا مي گم بايد اين انجمن رو مديريت كرد و نگذاشت افراد با عقايد باطل در اون جولان بدن ، به اين معني نيست ، كه بيان همه ي خدا و دين وايمان رو براي مردم درست كنن برن ، بلكه من مي گم بايد يه كاري كرد كه اگه يه آدمي به هر نيتي يه عقيده ناردست رو آورد ، جواب داده بشه ، تا كسي خيال نكنه اسلام جوابي نداره كه اين همون تبيليغ ديگران هست .
به هر حال ما معتقديم كه اسلام هميشه پاسخ گوست ،‌اما بايد به دنبال پاسخش رفت...

ببینید ما اینجا بحث اعتقادی نمیکنیم. ما اینجا یک انجمنی داریم و این وضعیتی که الان هست. بله بنده هم از روز اول اعتقاد داشتم که اینجا جای مطرح کردن هر شبهه ای نیست چون پاسخگوی هر شبهه ای وجود نداره. اما به هر حال شما بگید که چه کنیم؟ الان این انجمن رو ببندیم؟ یا قانون بذاریم که دیگه کسی سوالی رو نپرسه یا نظرش رو نگه؟

طبیعیه که هیچ کدوم اینها منطقی نیست. منطقی ترین راه ممکن اینه که اون کسانی که امکانش رو دارند از چندین نفر که در این عرصه ها اطلاعات کافی دارند دعوت کنند تا بیان اینجا. و اگر این اتفاق هم ممکن نشد گروهی از کاربران مطلع که ارتباط با منابع دینی دارند تشکیل بشه. اینها در دستور کار هست.

من خود شما رو خوب میشناسم. میدونم که کاملا دسترسی به منابع دینی دارید. خب حالا آیا شما به عنوان یک نفر حاضرید که به ما کمک کنید؟

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم

فكر مي كنم جواب نظرات شما رو در پاسخ قبلي خودم داده بودم ، من نگفتم كه سوال پرسيده نشه يا انجمن رو ببنديد ، به هر حال وضعيتيه كه ايجاد شده البته متاسفانه ايجاد شده. راه حل خودم رو هم توي اون پاسخ گفتم .
نمي دونم شما از كجا من رو مي شناسيد ، شايد هم اشتباه گرفته باشيد ،ولي در هر صورت من نه اطلاعاتش رو كامل دارم ، نه وقتش رو كه روزي سه يا چهار ساعت وقت بگذارم ، و نه توان اين كار رو و حتي شايد صلاحيتش رو. اما براي اينكه خودم يه كاري كرده باشم سعي مي كنم به يكي از مديراي فروم شهيد قدوسي پيشنهاد بدم ، كه باز هم فكر نمي كنم جواب مثبت بده . به نظرم آخرش هم مديراي همين جا خودشون بايد يه فكري بكنن چون حداقل از دست من يكي كه خارجه.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

خلاصه که من متوجه نشدم بالاخره حرف شما چیه؟ اگر نبندیم نهایتا میتونیم بگیم که افرادی رو بیاریم و یا گروهی رو تشکیل بدیم که پاسخ بدن. خب این موضوع قبل از اینکه شما بگید در دستور کار بود.

فروم شهید قدوسی تا اونجایی که من یادمه برای بخش اعتقادیش غیر از شما مدیر خاص دیگه ای نداشت. شایدم من اشتباه میکنم.

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم

ببخشيد من دستور كار شما رو مطالعه نمي كنم!!!
اولا اين موضوع بيشتر براي پاسخ گويي مديران بود ، كه جواب خوبي بهش داده نشد ، دوما من از وضع موجود گله كردم نه از دستور كار شما كه نمي دونم چي هست . سوما اشتباه يادتونه ، چند تا مدير داشت ، كه دوتاش انجمن هاشون به اسم خودشون بود.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از .M. :
ببخشيد من دستور كار شما رو مطالعه نمي كنم!!!
اولا اين موضوع بيشتر براي پاسخ گويي مديران بود ، كه جواب خوبي بهش داده نشد ، دوما من از وضع موجود گله كردم نه از دستور كار شما كه نمي دونم چي هست . سوما اشتباه يادتونه ، چند تا مدير داشت ، كه دوتاش انجمن هاشون به اسم خودشون بود.

ببخشید. ماهم دستور کارمون رو با شما هماهنگ نمیکنیم.

چه فرقی میکنه که کی پاسخ بده. مهم اینه که پاسخ داده شد. وضع موجود هم مناسب نیست. ولی ماهم ایده آل گرا نیستیم. بالاخره یک فروم عمومی با وبسایت حوزه علمیه فرق میکنه. ما برای بهتر شدنش تلاش میکنیم. از شما هم درخواست میکنیم که همکاری کنید.

بالا