پاسخ : strongold crusader
فرق میکنه خب ، حرومه اصلا" عرب سازی ، پول مفت میدی هیچ غلطی هم نمی کنن هیچ عرضه ای هم ندارن ، یه شمشیر زن انگیلیسی بساز ، 4-5تا شمشیر زن عرب رو حریفه !
از عربا فقط کمانداراش به درد میخوره اونم اول بازی ، دفاع که کامل شد ، دیگه لزومی نداره اصلا" سرباز خونه عرب باشه ، مگه اینکه حالا کماندارای رو برجت کم شن بخوای دوباره عرب بسازی (که من اگه بخوام دوباره بسازم انگیلیسی میسازم)
اتفاقا" کماندارای انگیلیسی یه مزیت خیلی بزرگ دارن ، اونم برد بالاشونه ! از خیلی دور می زنن ، در عوض عربا فقط یکم دیرتر می میرن ، مزیت دیگه ای ندارن ، تیر اندازا هم که کلا" بهترن ، هم دیر می میرن هم تیراشون قوی تره! اما بردشون کمه
غذا که خیلی راحت میشه به دست آورد ، من همیشه میفروشم کلی پول در میارم
اتفاقا" خیلی کمتر از عرباس ! اول بازی 4-5تا چوب بری میزنی ، با یه کمان سازی ، دیگه تا آخر بازی کمانت تامینه ، (یکم که چوب بیشتر شد ، چنتا دیگه هم میزنی واسه تیراندازا)
معدن سنگ و آهن هم که از اول باید بزنی (حالا آهن همون اول نمیخواد ، ولی سری اولی که چوب آوردن باید بزنی دیگه) ، بعد صلاح سازی هارو می زنی و کلا" راحت سرباز میسازی ! (من تاحالا سر این قضیه به مشکل نخوردم)
نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو می زنید ، اما تک تک انگیلیسی ها قوی تر از نوع خودشون تو عربان ! (جز کماندار که که اونم فرق داره استفاده هاشون)
البته از عربا سوارکاراشون هم خیلی خوبن ، بعضی وقتا 5تا شمشیر زن میسازم (انگیلیسی) 300-400 تا سوارکار عرب بعد حمله می کنم به طرف و وقتی هیچی براش نموند ، اون 5تارو می فرستم لرد رو بزنه !
یکی از لذتای بازی هم اینه که ، جون لرد طرف رو زرد کنی ، بعد با لرد خودت بری بکشیش ، خیلی حال میده ، احساس قدرت عجیبی میده