• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امکانات مدرسه شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره ی امکانات مدرستون نسبت به چیزی که هستید چیه؟

• نیاز هامون را برطرف میکنه

رای‌ها: 2 18.2%
  • تا حدی بر طرف میکنه

رای‌ها: 4 36.4%
  • بر طرف نمیکنه

رای‌ها: 4 36.4%
  • امکان برطرف کردن نیست

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
  • Poll closed .
پاسخ : امکانات مدرسه شما

به نقل از a.r.p :
اقا ما یک فامیل داریم تو مدرسشون اکواریوم و خرگوش و هزار تا جک و جونور دارن انگار مدرسه محیط زیستی ان .بعد ما تو مدرسمون تنها موجودی که می بینیم چوقوک می فهمی چوقوک

پ.ن :چوقوک یعنی گنجشک
خب برید خدا رو شکر کنید چون ما همون گنجیشک هم نداریم :D
و خب جدا از اون باید بگم که هم راهنمایی هم دبیرستان (فرزانگان 2) آزمایشگاه ها خوبه

امــــــکــــآنـــآت؟!

1-سقف سوراخ!
2-آزمایشگاه 4متری :-\ ک فقط ی میز توشه با چن تا بشر و ی چراغ الکلی :D !!!
3-حیاط در حد رشته کوه از بس پستی بلندی داره!!
4-...!!

سلام
اهم اهم .
فقط اینا نی که..در کل اینا امکانات مدرسمونن که بعضیاشون در حال ساختن
سالن ایروبیک و ژیمناستیک دور تا دور اینه :>
باشگاه بزرگ و خوب که مال خود مدرسست و اسمش صدف صادق وزیریه >:D<
استخر <:-P
سه لابراتور زبان
هشت تا نیم طبقست مدرسه که شامل کلی معاونت و....میشه
اتاق بهداشت داره
سالن اجتماعات بزرگ
سالن امتحانات بزرگ
هشت ازمایشگاه فوق العاده مجهز و عالی زیست فیزیک حرفه و فن هنر شیمی که فیزیک شیمی و زیست دو تا ان
دو تا سایت که کامپیوتر زیادی داره و مجهزه تخته هوشمندم هست
امفی تاتر
نماز خونه بیار تمیز
کتابخونه خوب
حیاط خوب‌ با وسایل ورزشی و نیمکت که خیلی بزرگه تازه دارن یه تیکه از پارک‌کناریرو نرده میکشن که دیوار بینش رو خراب کنن و بشه جزئی از مدرسه
سالن بیلیارد بولینگ فوتبال دستی پینگ پنگ
و یک ناهارخوری

تکبیر! بالاخره یه سمپاد داغون تر از مدرسه ما هم پیدا شد. :))

مدرسه ما یه اسپانسر پیدا کرده ی مهندس شدیدا پولدار ساکن آلمان :D کلا از وقتی اومده مدرسه ما شده دبیرستان وست پورت بریز و بپاش میکنن و قبلنا تابلو خراب میشد تا چهار ماه عوض نمیشد چند روز پیش خراب شد خودشو عوض کردن که هیچی یدونه دیگه هم زدن کنارش. واسه گرفتن کلید آزمایشگاه اونموقع ۷ تا لایه امنیتی داشت تازه بالاترین آپشنش اتانول بود الان یه چیزایی داریم معلممون نمیدونست چی اان =)) خلاصه برید اسپانسر گیر بیارید جایزه های جشن نخبگان بجای ۵۰ میشه ۲۰۰ :D

امسال کتابدار و مسئول آزمایشگاه ها و دو تا ناظم مارو برداشتن گفتن آموزش پرورش گفته! تو بقیه شهرا هم اینجوری شده؟

به نقل از Sepehr0026 :
دوست عزیزم....
همه چی رو اینجا ننوشتم....
شما فکر کن یه معلم زیست داشته باشی که وقتی از سوال بپرسی ، ازت نمره کم میکنه یا بهت صفر میده.... زشت ترین حرفا رو بهت میزنه که حتی تو کوچه-خیابون هم آدم نمیشنوه....
همین آقا.... سوالای ترم اول رو میفروشه(!) یا این که میده به شاگردای کلاس خصوصیاش...

یه روز همین اقا تو یه سوال تستی داده بود که مفهوم کلیش این بود که پروتئین های ترشحی توسط کدوم "اندامک" ساخته میشن؟ من زدم شبکه آندوپلاسمی زبر ولی ازم غلط گرفتم و گفتش میشه ریبوزوم(!) منم گفتم که : ریبوزوم که اندامک نیش! (در حالی که کتاب دستم بود) اینا همین جای کتاب نوشته و ایشان در سخنی نورانی فرمودند: کتــــــــــاب ...... خورد
اینا مشتی از خروار بود...... فقط نوشتم تا بدونید ما با کیا طرفیم....
دبیری که علم و ادب و اخلاق و معرفت نداره...
عععععععع :-\ :-\
ولی فک کنم یه همچین کسی تو مدرسه ما بود بچه ها اعتصاب میکردن تا اخراج شه 8-|

ما توي مدرسمو دبليو سي داريم :-"
تخته پاك كن داريم ماژيك داريم
صندلي داريم :-" كه مديرمون همون اول سال اومد كلي تاكيد كرد كه كلي پول داديم واستون صندلي راحتي گرفتيم
دوچرخه هاي باكلاس داريم تور بسكتبال داريم ولي اينقدر زمين اسفالتش سوراخ سنبه :D داره كه من خودم سال اول پام پيچ خورد ولي خوب نميدونم چي شد نشكست :)) خلاصه نميتونيم اصلا بدوييم توي همچين زميني !! ولي زمين فوتبالش خوبه ٢ تا دروازه هم داريم :-". نمازخونه ي بزرگي داريم
يه ازمايشگاه داريم هميشه امپرسنج هاش و چيزاي ديگش خرابن مال ١ قرن پيشن
ولي مثلا ازمايشگاه شيميمون تكميله تقريبا (٢ تا ازمايشگاه جداگانه داريم :-")
يه كتابخونه كوچيكي هم داريم كه از نظر كتاب تقريبا هيچ كتابي نيست كه توش نباشه امسال تركوندن حتي از كتاباي مهم چند تا خريدن ولي توش نميشه درس خوند!
ولي خوب يكي از ارزوهاي بچگيم اين بود برم تيزهوشان بعد بريم لابراتورا هدفون بزاريم توي گوشمون زبان گوش بدين كه نداريم خوب ! ولي اون يكي فرزانگان دارن

میشه یکی درباره ی دبیرستان دوره دوم فرزانگان7 تهران برای من بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

Back
بالا