- شروع کننده موضوع
منا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- مدال المپیاد
- ریاضی وشیمی
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
چرا ظرفیت واقعی امضاها 300 کاراکتر نیست؟!
به نقل از GABRIELE :چرا ظرفیت واقعی امضاها 300 کاراکتر نیست؟!
به نقل از Dr.Eniac :300 تا كمه ولي بايد به فكر سايتم باشيد
سرعت بالا اومئن سايت خيلي روي تعداد بازديد كننده ها تاثير داره
این از اون مطالب تاریخی است! البته چون فعل جمع بود تاریخی هست... آخه کسی در مورد سیستم سایت فعل جمع به کار نمیبرهبه نقل از GABRIELE :مشکل اینه که چرا به مردم دوروغ می گن 300تا؟!
شمارش ِ موقع ثبت با گرفتن طول رشته ی در حال تایپ فرق می کنه... باید همین باشه و از دست ما کاری بر نمیادبه نقل از سعید ز. :مطهری! :دال
داستان کار اداری شده.. سوت..
دلیل مشکل اینه که برخی از کاراکترهای یونیکد فارسی گاه یک، دو، یا حتی یک و نیم تا توسط تابع مربوطه که فقط اسکی می فهمه شمرده می شوند. باید تابع عضو بشه توسط تیم اس ام اف.
به نقل از سعید ز. :دلیل مشکل اینه که برخی از کاراکترهای یونیکد فارسی گاه یک، دو، یا حتی یک و نیم تا توسط تابع مربوطه که فقط اسکی می فهمه شمرده می شوند. باید تابع عضو بشه توسط تیم اس ام اف.
جمع بسته برای احترام شاید...به نقل از مـهمّد بذرکار :این از اون مطالب تاریخی است! البته چون فعل جمع بود تاریخی هست... آخه کسی در مورد سیستم سایت فعل جمع به کار نمیبره
به نقل از Samaneh.Z :شما راه حلی نداری؟ (من که از این حرفا که میگی سر در نمیارم!)
به نقل از peg0a2h1 :فکر کنم یعنی شما مثلا تو امضات مینویسی "من" و فکر هم میکنی این 2 تا کاراکتره ولی واسه سیستم این 2 تا نیست، بیشتر از 2 تا حساب میکنه برای همین 300 تای سیستم کمتر از 300 تا از دید ما میشه