مضرات تلفن همراه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fire storm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مضررات تلفن همراه

به نقل از Lily Delicated :
من وقتی زیاد از موبایل استفاده میکنم سر درد میگیرم. شما هم این مشکلو دارید؟

من که نه !
بستگی داره زیاد رو چقدر تعریف کنی البته خب .

به صفحش خیره می شی موقع استفاده ؟

امواج موبایل در رده ی امواج مایکرویوه . یعنی انرژیشون از پرتو ی نور و گرمای آتش و بخاری هم کمتره. حالا چطور اینا باعث جهش کروموزوم ها میشن من نمیدونم

به نقل از شوکوهــ :
من که نه !
بستگی داره زیاد رو چقدر تعریف کنی البته خب .

به صفحش خیره می شی موقع استفاده ؟
آره. البته بیشتر با گوشیم میرم نت و چت میکنم.

من اصن بیشتر از 5 دقیقه بشه صحبتم (که فک کنم یه بار بیشتر نشده :-") اثر امواج موبایل رو حس میکنم.

رسیورش رو تو مغزم دارم! :))

به نقل از Lily Delicated :
آره. البته بیشتر با گوشیم میرم نت و چت میکنم.

خب خیره شدن به صفحش بمدت طولانی اذیت می کنه چشم رو و باعث سر درد می شه ،
تازه خطاشم که ریزه ، باعث می شه گوشی رو به چشمت نزدیکتر کنی که در این حالت کلا چشم بیشتر اذیت می شه ،
حالا ساعت های طولانی هم باشه که دیگه بدتر .

به نقل از H O S E I N :
امواج موبایل در رده ی امواج مایکرویوه . یعنی انرژیشون از پرتو ی نور و گرمای آتش و بخاری هم کمتره. حالا چطور اینا باعث جهش کروموزوم ها میشن من نمیدونم
دقیقا! این همیشه سوال من بوده،چیجوری آخه؟ :-? از نظر فیزیکی که نمیشه دیگه نمیدونم :-??
لطفا جواب بدید

به نقل از آیدا-ق :
دقیقا! این همیشه سوال من بوده،چیجوری آخه؟ :-? از نظر فیزیکی که نمیشه دیگه نمیدونم :-??
لطفا جواب بدید

استدلال کلی اینه که مغز ما به دستگاه مایکرویو تبدیل میشه.

برخورد امواج با مولکول ها باعث قطبیده شدن اون ها میشه. به خاطر نوسانات الکترومغناطیسی این دو قطبی ها مدام تغییر میکنن. و تابش میکنن و مختونو داغ میکنن.

ولی من جایی خوندم که طبق تحقیقات سازمان جهانی بهداشت تأثیر موبایل به اثبات نرسیده.

بچه ها من شنیدم ک موقع خواب اثرش روی مغز بیشتره نمیدونم در چه حد صحت داره
بعد اینکه میگن خانومای باردار نباید استفاده کنن چون اثرات جبران ناپذیری روی مغز جنین میذاره و ممکن باعث جهش نادرست ژن بشه

یکی از ضررهاشو من به چشم دیدم . قلب من یکم مریضه بعد میخوابم که رو زمین ، گوشی رو میذارم رو خودم نزدیک قلبم ، شروع میکنه به درد کردن . علتشو نمیدونما ولی خب اغلب درگیرم باهاش ;D

بچه ها راههای کاهش مضرات موبایل :-" ( اونم مضرات ـه نه مضررات :-" )

1 . زمان مکلمتونو کم کنید ، هم سرطان نمیگیرید هم پول کمتری میفته براتون :-"
2 . از هندزفری سیم دار استفاده کنین ;D
3 . فاصله گوشتون تا موبایل 2 سانتیمتر باشه ( نچسبونین ب گوشتون اون موبایلو :| )
4 . اس ام اس بازی کنین ب جای حرف زدن :-" راهکارام عالیه اصن :-"
5 . بیشتر گوش بدین ب جای اینکه حرف بزنین ( امواج موقع حرف زدن بیشتره ) ;D
6 . در فضاهای آزاد و آنتن دهی کافی از موب استفاده کنین
7 . شبا میخواین بخوابین موبایلتونو از خودتون دور کنین :|
8 . مویابلتونم استاندارد باشه ;D
هر چند ک بازم ب هیچ موبی نمیشه اطمینان کرد ... مثلا این خانمه از آیفون استفاده میکرده :|

0.503508001334063489.jpg

البته این زنه حساسیت پوستی داشته :-"

به نقل از آرام ـش :
7 . شبا میخواین بخوابین موبایلتونو از خودتون دور کنین :|
این یه مورد نمیشه واقعا..
برام سواله گوشی که بهش اس ام اس نمیاد و باهاش حرف زده نمیشه چرا باید امواج مضر داشته باشه؟

به نقل از Mr.Mamareza :
برام سواله گوشی که بهش اس ام اس نمیاد و باهاش حرف زده نمیشه چرا باید امواج مضر داشته باشه؟
خب فک میکنم چیزی شبیه به وایرلس باشه مثلا تا وقتی ازش استفاده نکنی حجمش تموم نمیشه ولی خب در حالتی ک ازش استفاده نمیشه باز سیگنال میده به کامپیوتر اینم ی چیزی شبیه به اونه :-?

به نقل از Mr.Mamareza :
اپراتور چطور لحظه به لحظه مکان گوشی رو داره ؟
حتما ارتباطی مداوم بین گوشی و اپراتور هست .

من چن سال پیش یه مقاله خوندم نوشته بود امواج گوشی روی گردش خون تاثیر دارن.. یا زیاد می کردن یا کم. :-؟
میگف اگر نیاز ندارید خاموش کنید و حداقل تو یک متریتون بذاریدش.
توی مشخصات گوشی ـای جدیدم زده امواجشون چقد زیاده که پارسال که من دیدم مدلای جدید سامسونگ کم بودن، بعد سونی بود. ولی اپل به نسبت بقیه ی ذره بیشتر بود.

به نقل از New Folder :
من چن سال پیش یه مقاله خوندم نوشته بود امواج گوشی روی گردش خون تاثیر دارن.. یا زیاد می کردن یا کم. :-؟
میگف اگر نیاز ندارید خاموش کنید و حداقل تو یک متریتون بذاریدش.
توی مشخصات گوشی ـای جدیدم زده امواجشون چقد زیاده که پارسال که من دیدم مدلای جدید سامسونگ کم بودن، بعد سونی بود. ولی اپل به نسبت بقیه ی ذره بیشتر بود.

منم چند وقت پیش تو یه روزنامه خوندم که دانشمندا برای بررسی امواج موبایل یه تخم مرغ خام رو گذاشتند بین دو تا موبایل . بعد از چند دقیقه بخش سفیده ی تخم مرغ سفت شد.
شاید اکثریت موبایل ها تا حد استاندارد اشعه داشته باشند ؛ ولی بعد از یه مدتی همون مقدار اشعه ی مجاز اثر خودش رو میذاره.

به نقل از Mr.Mamareza :

چون همواره امواج ازش رد و بدل میشه !
باور نمیکنی میتونی امتحان کنی ، وای فای و بولوتوث گوشی رو خاموش کن و اسپیکر کامپیوتر رو روشن بزار ، گوشی رو هم بزار کنارش ، چند ساعت بزاره باشه تو هم کار خودتو بکن
میبینی هر چند وقت یبار نویز میندازه در صورتی که نه تماس داری نه اس ام اس

Back
بالا