• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

علامه حلی بهترین مدرسه آسیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا شما قبول دارید که مدرسه علامه حلی تهران بهترین مدرسه آسیاست؟

• بلی

رای‌ها: 136 27.6%
  • خیر

رای‌ها: 246 49.9%
  • نظری ندارم

رای‌ها: 111 22.5%

• رای‌دهندگان
    493
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : علامه حلی بهترین مدرسه آسیا

به نقل از پری ناز :
=))
یه سوال
شما الان آسیا رو چی تعریف کردین؟

من قبلاَ روی این موضوع نظری نداشتم و تو رای گیری هم زدم نظری ندارم ولی الان به این باور رسیدم که بهترین دبیرستان آسیاست. :-L

بحث در مورد اسیاست پس باید در مورد مدارس بقیه کشورا هم اطلاعات داشته باشین که ندارین پری ناز هم واسه همین پرسید اسیا رو چی معنی میکنین (اسیا فقط تهرون نیس)

به نقل از nastaran17 :
بحث در مورد اسیاست پس باید در مورد مدارس بقیه کشورا هم اطلاعات داشته باشین که ندارین پری ناز هم واسه همین پرسید اسیا رو چی معنی میکنین (اسیا فقط تهرون نیس)

جناب نابغه! وقتی قبلاَ نظرم این بوده نظری ندارم الان می گم یکی از بهترین مدارس آسیاست حتماَ اطلاعات دارم دیگه. :-w

اقای زرنگ شرط میبندم اسم 5 تا از مدرسه های اسیا رو هم نمیدونی اما میتونین تلاش کنین تا جزئی از بهترین مدارس بشین :)

اگر اطلاعات داری پس یاعلی بگو...

به نقل از mah sa :
اگر اطلاعات داری پس یاعلی بگو...
من هیچ ادعایی ندارم از اون اقا بالاییه بپرس

به نقل از nastaran17 :
اقای زرنگ شرط میبندم اسم 5 تا از مدرسه های اسیا رو هم نمیدونی اما میتونین تلاش کنین تا جزئی از بهترین مدارس بشین :)

متاسفم که بگم شرط رو باختی :))
Mahidol Wittayanusorn School, Thailand
Korea Science Academy of KAIST, Korea
City Montessori School, India
Ritsumeikan High School, Japan
National Junior College, Singapore

یک چیزی که هست اینه که معمولا بهترین توی قاره و کلا مقایسه با کشور های دیگه رو معمولا برای دانشگاه ها انجام میدن چون معیار های بیشتری برای مقایسه هست مثلا تعداد مقاله های علمی و ارجاع به تحقیقات یک دانشگاه. فکر میکنم الان دو تا ار معیار های مقایسه مدارس برتر تعداد بچه های المپیادی و مقام هاشون توی مسابقات رباتیک باشه.

بهتر بودن رو بستگی داره چی تعریف کنی!اگه به امکانات باشه حتی بهترین ایران هم نیست!امکانات انرژی اتمی خیلی بیشتره !اگه به نتیجه باشه خب بهترین ایران هست!بهترین آسیا رو نمی دونم هست یا نه !ولی بعید نیست که باشه !و البته عجیب هم نیست !کشور های مطرح آسیایی مثل کره و ژاپن سیستمی مثل سمپاد ندارن !پس بعیده بتونه یه مدرسشون اونقدر مدال وجایزه بگیره !دلیل اینکه چنین چیزی ندارن اینه که سیستم آموزش دولتیشون اونقدر قویه که دیگه نگران نیستن استعداد هاشون به خاطر نبود امکانات از بین برن !

به نقل از نسترنّگار :
یک چیزی که هست اینه که معمولا بهترین توی قاره و کلا مقایسه با کشور های دیگه رو معمولا برای دانشگاه ها انجام میدن چون معیار های بیشتری برای مقایسه هست مثلا تعداد مقاله های علمی و ارجاع به تحقیقات یک دانشگاه. فکر میکنم الان دو تا ار معیار های مقایسه مدارس برتر تعداد بچه های المپیادی و مقام هاشون توی مسابقات رباتیک باشه.

دقیقاَ معیار منم همینه + مقایسه سمینار خودمون با سمینار های اونا .
نمی دونم واسه یه عده چرا این که هر سال تو روبوکاپ جهانی رتبه میاریم هم سنگ با بهترین بودن نیست!
(فک کنم حسودیشون میشه ;D)

به نقل از حامد مهدوی :
بهتر بودن رو بستگی داره چی تعریف کنی!اگه به امکانات باشه حتی بهترین ایران هم نیست!امکانات انرژی اتمی خیلی بیشتره !اگه به نتیجه باشه خب بهترین ایران هست!بهترین آسیا رو نمی دونم هست یا نه !ولی بعید نیست که باشه !و البته عجیب هم نیست !کشور های مطرح آسیایی مثل کره و ژاپن سیستمی مثل سمپاد ندارن !پس بعیده بتونه یه مدرسشون اونقدر مدال وجایزه بگیره !دلیل اینکه چنین چیزی ندارن اینه که سیستم آموزش دولتیشون اونقدر قویه که دیگه نگران نیستن استعداد هاشون به خاطر نبود امکانات از بین برن !

یه سوال؟ امکانات انرژی تو چه زمینه ای بیشتره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا