مهتاب کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 390 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه BUMS رشته دانشگاه Med 2010/8/10 #11 پاسخ : شعر : خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (طنز) آخه بیچاره خب معلومه توقعاتش بالایه !! حتما که زن نداره ..
پاسخ : شعر : خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (طنز) آخه بیچاره خب معلومه توقعاتش بالایه !! حتما که زن نداره ..
pofila کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 180 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر تهران مدال المپیاد شیمی D: دانشگاه سنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/8/10 #12 پاسخ : شعر : خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (طنز) چه قانع
goooogooooli کاربر حرفهای ارسالها 476 امتیاز 557 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران! شهر تهران مدال المپیاد زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد! رشته دانشگاه دندان پزشكي 2010/8/10 #13 پاسخ : شعر : خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (طنز) عجب ادمیه!دیگه چی می خواد بفرما کوکاکولا! اگه اینقدر توقعش بالا نبود الان به جای یه زن 40تا زن داشت!
پاسخ : شعر : خدایا پس چرا من زن ندارم؟ (طنز) عجب ادمیه!دیگه چی می خواد بفرما کوکاکولا! اگه اینقدر توقعش بالا نبود الان به جای یه زن 40تا زن داشت!