اختلال در سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اختلال در سایت

به نقل از کیمیا.پ :
آره سایت خیلی دیر بالا میاد!!

من هميشه با چندتا مرورگر ميام
موزيلا اينترنت اكسپلورر سافاري اپل و غيره........

ولي وقتي موزيلا بالا نياره ديگه هيچ كدوم بالانمياره سايتو........

ويرايش: همين چند دقيقه پيش..........

يه بارم ديشب.........

از اونجايي كه اينجانب كمي عصبي شدم كلا سيستمو خاموش ميكنم..........جز الان......

راستی این تگ getclicky که واسه همه ی صفحه های سایت گذاشتین بعضی وقتا میره رو اعصاب و اذیت می کنه!
یه کم هم مشکل این آواتارهای بزرگ اذیت می کنه اگه یه چیز رو فروم نصب کنید که خودکار عکس ها رو کوچیک کنه عالی میشه!

نه ... همیشه میاد .. ولی بعضی اوقات یکم گیر میده!!

Server not found یکی از چیزایی که من خیلی باهاش تو این سایت سروکله می زنم تقریبا هر هفته 4 یا5 بار اینجوری می شه اشکال از اینترنتم نیس چون ای دی اس ال وقتی تو این جا اینجوری می شه.می رم سایتای دیگه اونا رو. باز می کنه...
یه مشکل دیگه هم داشتم 2ماه پیش من نمی تونستم بیام تو سایت چون تمام نوشته ها می رفت تو هم وقتی رو یه چیزی کلیک می کردی دستگاه هنگ می کرد!تازه ویندوز عوض کرده بودم...ووقتی می خواستی ساین این کنی می زد کد... در کامپیوتر شما نصب نیس خلاصه پدرمو در اورد تا با فایرفاکس درست شد....!

سایت گاهی برای بارگذاری/تعمیرات/بک آپ/....ممکنه از دسترس خارج بشه فکر کنم به همین دلیله که این مشکلات پیش میاد
بله مندر همچین موقع هایی با انواع مرورگر ها و انواع خطوط اینترت سعی می کنم وصل بشم ولی هیچ کدام جواب نمی دهد در حالی که سایر سایت ها را باز می کند این گاهی پیش می آید مثلا یک شب از ساعت حدود دوازده شب تا سه صبح فکرکنم هر کاری کردم نتونستم برم!
من اکثرا شبها میام سایت!

به نقل از independentwise :
سایت گاهی برای بارگذاری/تعمیرات/بک آپ/....ممکنه از دسترس خارج بشه فکر کنم به همین دلیله که این مشکلات پیش میاد
بله مندر همچین موقع هایی با انواع مرورگر ها و انواع خطوط اینترت سعی می کنم وصل بشم ولی هیچ کدام جواب نمی دهد در حالی که سایر سایت ها را باز می کند این گاهی پیش می آید مثلا یک شب از ساعت حدود دوازده شب تا سه صبح فکرکنم هر کاری کردم نتونستم برم!
من اکثرا شبها میام سایت!
فکر نکنم مشکل من برای بارگذاری یا امثال اینا باشه چون دائمی شده...و اعصاب خورد کن!!!!!

به نقل از !Baran! :
Server not found یکی از چیزایی که من خیلی باهاش تو این سایت سروکله می زنم تقریبا هر هفته 4 یا5 بار اینجوری می شه اشکال از اینترنتم نیس چون ای دی اس ال وقتی تو این جا اینجوری می شه.می رم سایتای دیگه اونا رو. باز می کنه...
منم همین!

امروز نزدیک 10 بار سایت حدود یه ربع اصلا باز نمیشد!
یعنی 10 تا 15 دقیقه ;D

همین الان هر کاری کردم ، سایت باز نشد !!! 10 دقیقه اینطورا هم شد

امروز خیلی بد میاد
نمی دونم مشکل از منه یا از اینجا که دیر لود میشه

سایت داغون شده!
امروز اومدم هیچ کاری نمیتونم بکنم هی پیغام میده conection error!
یه کاری کنین خواهشا!

تو رو خدا يه فكري به حال اين هاستتون بكنيد
امروز صبح اشكم دراومده تا باز بشه
يادش به خير ماه قبل مثل بنز بالا ميومد

تو رو خدا سایت رو درست کنین ...تو این چند روزه برای اومدن تو سایت باید جون بکنیم.....

دقیقا 19 دقیقه و 30 ثانیه معطل شدم تا صفحه اول انجمن بالا اومد.

امروز براي سومين بار بالا نميومد
داستان چيه ؟؟؟؟

هن...مال منم چند وقته conection error می ده که خیلـــــــــــــــــــــــــــــی اعصابم خورد می شه اما یه چند بار که dcکنم و دوباره conect می شم میاد....

با هاست تماس گرفتیم تا ببینیم چه خبره ! منتظر جوابشون هستیم.

امروز دوباره اين اتفاق افتاد.

امروز برای من هم این مشکل پیش اومد اما نه به این شدت که دوستان گفتن

به نقل از احمدرضا.ج :
امروز برای من هم این مشکل پیش اومد اما نه به این شدت که دوستان گفتن
آخه كسايي مثل من كه از 6 صبح توي سايتن ميدونن كه 5 يا 6 بار سايت بالا نميومد
ديشب هم اين مشكل بود كه يكي از مديرا گفت چون سايت شلوغه بالا نميومده

Back
بالا