• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا شیطان وجود دارد؟و آیا خدا شیطان را خلق کرد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آیا شیطان وجود دارد؟و آیا خدا شیطان را خلق کرد؟

به نقل از farzad** :
این که شیطان وجود خارجی داره رو بر اساس متون دینی و در راس آن ها قرآن میتوان اثبات کرد اما نکته اینجاست که شیطان حدود 6 میلیارد سال اگر اشتباه نکنم قبل از این که از درگاه باری تعالی اخراج بشه ، خدا رو عبادت میکرد ...
بعدش هم نکته دیگر اینه که حرف های استاد کاملا نادرسته ! خدا هیچ موجودی روصالح یا ناصالح خلق نکرد ! اگه از اول خدا شیطان رو ناصالح خلق میکرد اونوقت حرف استاد درست بود ولی هر موجودی با اراده ی خودش مسیر زندگیش رو تعیین میکنه .... که این ربطی به خالق نداره ...
اما من يه سوال هميشگي دارم و جوابش رو نميتونم بدم (شايد عقل انسان درك نميكنه)
مگه نميگيم خدا همه چيزو ميدونه
خوب اينم قبول دارم كه انسان ها پاك به دنيا ميان ولي مگه خدا نميدونه كه سرنوشت ادما چيه مگه نميگيم كه خدا از اينده ادما خبر داره خب پس چرا خدا يه موجودي رو كه ميدونه قرار ادم بدي شه خلق ميكنه؟؟؟

به نقل از farzad** :
این که شیطان وجود خارجی داره رو بر اساس متون دینی و در راس آن ها قرآن میتوان اثبات کرد اما نکته اینجاست که شیطان حدود 6 میلیارد سال اگر اشتباه نکنم قبل از این که از درگاه باری تعالی اخراج بشه ، خدا رو عبادت میکرد ...
بعدش هم نکته دیگر اینه که حرف های استاد کاملا نادرسته ! خدا هیچ موجودی روصالح یا ناصالح خلق نکرد ! اگه از اول خدا شیطان رو ناصالح خلق میکرد اونوقت حرف استاد درست بود ولی هر موجودی با اراده ی خودش مسیر زندگیش رو تعیین میکنه .... که این ربطی به خالق نداره ...

فکر کنم منظوره بحث اینه که شیطان یعنی جایی که خدا نیست ...

ببخشید من متوجه نمیشم یا حرفای شما ربطی به بحث نداره ؟

به نقل از راضيه :
اما من يه سوال هميشگي دارم و جوابش رو نميتونم بدم (شايد عقل انسان درك نميكنه)
مگه نميگيم خدا همه چيزو ميدونه
خوب اينم قبول دارم كه انسان ها پاك به دنيا ميان ولي مگه خدا نميدونه كه سرنوشت ادما چيه مگه نميگيم كه خدا از اينده ادما خبر داره خب پس چرا خدا يه موجودي رو كه ميدونه قرار ادم بدي شه خلق ميكنه؟؟؟
خوب ببین این میره تو بحث جبر و اختیار !
انسان نه دارای اختیار کامله و نه جبر کامل!
من خودمم تو این بحث مشکل دارم اما بهت توصیه میکنم که حتما بری دنبال این قضیه و ببینی که چی به چیه!
البته اگه خودمم وقت بیشتری داشتم اینکارو میکردم...

به نقل از pico :
فکر کنم منظوره بحث اینه که شیطان یعنی جایی که خدا نیست ...

ببخشید من متوجه نمیشم یا حرفای شما ربطی به بحث نداره ؟

خوب به گمونم شما متوجه نشدی!...

خوب این بحث داره؟!!

یه انسان شعور داره و تصمیم می گیره؟!! مثلا بره آدم خوبی بشه یا نه؟!!

یعنی یه دو راهیه که هر کدوم رو انتخاب کنی یه عاقبتی داره؟!! ;D

به نقل از legend :
خوب این بحث داره؟!!

یه انسان شعور داره و تصمیم می گیره؟!! مثلا بره آدم خوبی بشه یا نه؟!!

یعنی یه دو راهیه که هر کدوم رو انتخاب کنی یه عاقبتی داره؟!! ;D
سوال اينجاست كه ما ميگيم خدا سرنوشت ادم رو ميدونه پس چرا يه كسي رو خلق ميكنه كه ميدونه قرار ادم بدي بشه وقتي كه ميدونه قرار بد شه پس اون ادم چه تقصيري داره؟ وقتي كه سرنوشتش معلومه
البته احتمالا دركش براي ما انسان ها ممكن نيست همونطور كه گفته شده انسان قادر به درك همه چيز نيست
هيچ كار خدا بي حكمت نيست

به نقل از راضيه :
سوال اينجاست كه ما ميگيم خدا سرنوشت ادم رو ميدونه پس چرا يه كسي رو خلق ميكنه كه ميدونه قرار ادم بدي بشه وقتي كه ميدونه قرار بد شه پس اون ادم چه تقصيري داره؟ وقتي كه سرنوشتش معلومه
من این سوال رو خیلی وقت بود تو ذهنم داشتم :
ما قبول داریم که خدا هم عادله هم توانا ه.....
اگر ما به دنیا بیایم و خدا واسمون این سرنوشت رو رقم زده باشه پس خدا عادل نیست و اگر خدا ندونه من عاقبتم چیه و رو زندگیه من نتونه تاثیر بذاره دیگه توانا نیس !

ولی الان 1 مدته که به جواب ه این سوال رسیدم :
خداوند عادله پس مارو آزاد میذاره که هر کار میخوایم بکنیم .
و از اوجا که تواناو داناست میدونه که عاقبت ما چی میشه .
اما چه جوری ؟
خدا موجود نیست و جسم نداره
وچیزی هم که جسم نداره محدود در زمان نیست پس زمان براش مثه ما تعریف نمیشه
یعنی هم میتونه الن ه مارو ببینه ، هم میتونه ببینه که ما تو زندگیمون چه راهی رو انتخاب کردیم و عاقبتمون چی میشه......

ببخشید اگه بد توضیح دادم :)
اگرم بحثی بود در خدمتم ;D

شیطان رو نمیشه اون چیزایی که تو سریال ما نشون میده که مثلا شیطان اومده به قیافه ی یه آدم که بهش بگه کارای بد کنه دونست و اینا همش الکیه و وجود نداره #-o
وقتی کسی یه کار بدی میکنه میگن شیطان گولش زد اینا همش یه مشت تلقینه مسخرس که به خورد ما دادن [-(
در حقیقت شیطان رو خود آدم با کارایی که میکنه میسازه ربطی هم به بود و نبود خدا نداره که مثلا بگی چون کسی خدا رو قبول نداره شیطانه ممکنه اون فرد از کسی خدا رو قبول داره بهتر باشه و کارای بهتری بکنه

شیطان وجود داره و قضیه کردارما نمایانگر صفات ماست شامل خدا نمیشود یعنی ما خدا رو به قانون ها ی خود آوردیم پس طبق هزاران نظریه و قانون خدا حجم دارد وزن دارد
شتاب میگیرد اصتکاک ایجاد میکند و... اما ما میدانیم خدا از این قوانین جداست این ها قوانین این جهان وانسان است و خدا را نمیشود شامل کرد
در همان قضیه آمده است کردارما یعنی ما خدارا جزو خود به شمار می آوریم؟

شيطان ميتونه يه حس باشه......يا خلاء‌ و كمبود وجدان و روح پاك.........مثل سرما

ميتونه هم افريده شده باشه ............مثل هر مخلوق ديگه

حالا اين چيزي كه مارو به چالش كشيده اين مسئلس كه اين دوتاجنس با هم تلفيق شده و ما نميدونيم اصلش كدومه.......

يك سوال فني الان يه پست بدم خلاف قوانينه(دوبار پشت سر هم؟)

Back
بالا