پاسخ : فارغ التحصیلان استعدادهای درخشان - معرفی
الان من یه سوالی بپرسم؟ میشه بهم بگید هدف از معرفی چیه؟ (نمیگم کار خوبی نیست ها، میخوام هدف رو ببینیم و انجام بدیم) و اینکه آیا افرادی بودند که به هدف مقدس این تاپیک دسترسی پیدا کرده باشند؟
لطفاً جبهه گیری نکنید. راستش فقط به نظرم میزان معرفی که دوستان از خودشون میکنن کمتر از میزانی هست که توی تاپیک توضیح انجمن نوشته شده و برای نیل به اون اهداف به نظرم ناقص میرسه. بعدش هم پیگیری نمیشه (یا لا اقل به نظر من اینطور میرسه - لطفاً اگر اشتباه میکنم بهم بگید) حالا منم خودم رو معرفی میکنم، همونطور که توی تاپیک توضیح انجمن اومده...
1. میثم یعقوبی، متولد 1360/11/12، مجرد
2. بیوگرافی مختصر رو بلد نیستم، بجاش علاقه مندیهام رو مینویسم : کوه نوردی، طبیعت گردی حرفه ای، مطالعه، عکاسی، فلسفه، کمی هم فیلم
3. فارغ التحصیل 1379 دبیرستان علامه حلی تهران، فارغ التحصیل 1388 کارشناسی ارشد رشته مدیریت محیط زیست دانشگاه تهران
4. گفتم که فارغ التحصیل، و در حال اعزام به خدمت مقدس سربازی
5. کارم خویش فرماست. حرفه اصلیم طبیعت گردیه، برخی سفرنامه هام رو میتونید توی وبلاگم بخونید (لینکش پایین هست) اما 2-3 تا بیزنس دیگه هم دارم. شاید به زودی اونها رو هم معرفی کردم.
6. من هیچ افتخار المپ و خوارزمی و اینا نداشتم. فقط رتبه کنکور ارشدم 3 شد، نمره پایان نامه ام هم 20 (که دومی توی گروه مدیریت محیط زیست دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بی سابقه بود)
7. ایمیل :
maisamdawatson@yahoo.com
7. وبلاگ :
http://fogg.blogfa.com
7. شماره تماس : ...
8. کمک به سمپادیا هم هرچی از دستم بر بیاد.
سوالی هم بود در خدمتم.
دوست دارم با دوستان سمپادی ارتباط داشته باشم. اگر توی این مجموعه (که خیلی از بودنش خرسندم) با کسی حال کنم باهاش ارتباط برقرار میکنم.
نوروزتون هم پیروز
×شماره دادن ممنوع!×