خواهشا قبل از نظر دادن این بحث عریض و طویل را بخونید! این برای بار n ام است که میگم: محتوای مطالب مورد نظر است و نه نویسنده و حتی نه مسائل مربوط به دختران!!!به نقل از **mahtab** :به نظرمن که نشده ..همون اندازه که کابر دختر تو این سایت می بینم همون اندازه هم پسر هست ..فقط دخترا فعال ترند همین !!!
به نقل از sayyed :خواهشا قبل از نظر دادن این بحث عریض و طویل را بخونید! این برای بار n ام است که میگم: محتوای مطالب مورد نظر است و نه نویسنده و حتی نه مسائل مربوط به دختران!!!
این هم شاهد مثال ها برای افراد کم حوصله که قبلا هم گقته بودم:به نقل از **mahtab** :حوصله ندارم این بحث عریضو بخونم .... محتوای مطالب هم دخترونه نشده اگه شما میگین شده 10 تا مثال بزنین اونوقت قبوله ... میشه بگین خاله زنکی یعنی چی؟
چند شاهد مثال از عناوین تاپیک های انجمن عکس:
عكس زن با حجاب در مسابقات کشتی کج !
عکس های عروسی وسلی اشنایدر
خلاصه زندگی یه دختر! جديد
مشکلات یه دختر سر ایستگاه اتوبوس!
عکس دیدنی از زیباترین دختر آمریکا
سوژه جدید از انجلینا جولی!
زیباترین زن سیاست مدار جهان
عکس کمرباریکترین زن دنیا
رسمی جالب در اکراین که در روزی خاص پسرها دخترها رو خیس ...
به نظر شما این ها نشانه ای از سوق به سمت سلیقه ی دخترانه و مسائل خانه زنکی نیست؟!
من که گفتم منظورم محتواست و کاری با نویسنده ی تاپیک یا افرادی که توش نظر میدن(که شاید خودم هم باشم!) ندارم که پسره یا دختر!به نقل از **mahtab** :شاید یکم حق با شماباشه . ولی یه سری به این تاپیکا برنین پسرهاهم خیلی نظر میدن .. حتی نویسنده بعضیاشونم پسرن .......
من این بحث رو برای 4-5 نفر از اول تا آخر توضیح دادم شما این جوری فکر می کنی باشه برو خوش باش!به نقل از **mahtab** :من حوصله ندارم همچنین ...
.
.
.
.
.
.
کم آوردی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از sayyed :من این بحث رو برای 4-5 نفر از اول تا آخر توضیح دادم شما این جوری فکر می کنی باشه برو خوش باش!