یادگیری یا نمره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یاد گیری یا نمره؟

اول از همه یاد گیری مهمه ولی نمره هم برام خیلی مهمه کسی که یاد بگیره قطعا بالاترین نمره رو میگیره و سعی میکنه همیشه بالاتر از همه باشه این افراد برای معلما خیلی عزیزن ;D

یادگیری مهمه ولی خب نمره ست که به نظر میاد! ;D
همین بچه های مدرسه ما...وای به روزی که 19.75 بشن! زمین وزمان رو به هم میریزن! :-\

درهرحال آخرش کسی سود میبره که یاد گرفته...به نظر من :-?

به نظر من یادگیری خیلی بیشتر اهمیت داره و اینکه میگن هر کی خوب یاد بگیره خوبم نمره میاریه رو قبول ندارم چون نمره و امتحان فقط درصد کمی به یادگیری ربط داره و عوامل دیگه ای چون استرس و زمان بندی و ... توش دخیلن.متاسفانه تو کشور ما نمره محور شدن همه و این دانش آموزا و خصوصا سمپادی ها رو اذیت میکنه.

به نظر من یادگیری خیلی مهم تر از نمره است!
ولی متاسفانه همه به نمره توجه میکنن!
همچنین نمره واسه همه ارزش داره [-(
وقتی که ادم کارنامه میگیره دیگه این یادگیری تاثیر نداره!
مثلا خود من سال دوم ترم اول امتحان ریاضی یه سوال 5/3 نمره ای بود که من یه قسمتشو جا گذاشتم و 5/1 نمره خوشگل از دست دادم!
دیگه کسی نمیگه من بلد بودمو جا گذاشتم همه ب نمره نگاه میکنن! X-(

مطمئنا یادگیری مهم تر از نمرس!
اما این 2تا با هم متناسبن.. اگه آدم واقعا یه مطلبو یاد گرفته باشه و عواملی مثل بی دقتی و این جور چیزا رو هم کنار بذاریم، نمرشم خوب میشه..

طبیعتا یاد گیری خیلی مهم تر از نمرس!
ولی از دست خونواده ها بچه ها هم به فکر نمرن!
به قول شاعر:
ما برای اخذ مدرک امدیم نی برای درک مطلب امدیم

به نظرم آدمی که درست یاد گرفته باشه میتونه نمره خوبی هم بیاره، اما اگه یه نفر نمره خوب بیاره الزاما درست یاد نگرفته! :-?
اگرم از این لحاظ در نظر بگیریم که یه نفر براش مشکل پیش اومده و نتونسته درس بخونه و نمره اش بد شده، پس به خاطر مشکلش نتونسته اون درس خاص رو یاد بگیره دیگه، درسته؟ :)

اول یادگیری وقتی آدم چیزی رو به خوبی بفهمه و یاد بگیره معلومه نمره ی خوبی میاره

ولی کسی که واسه نمره میخونه هیچ چیزی یاد نمیگیره و به نظر من در آینده به ضرر خودشه 8-^

والا اول که درس میدن و میگن کی حاضره بیاد سر تخته هیشکی نمیره.معلمه میگه هدف یاد گرفتنه پاشین بیاین بچه ها هم جو میگیرتشون میریزن اونجا و هیچی هم بلد نمیشن و برمیگردن جلوس می کنن.ولی همین که معلم از کلاس میره بیرون دفترو وا میکنیم میبینیم نوشته تدریس و پرسش همه هم از دم 17 و 18 نمیدونم این چجور هدفیه خدا بخیر کنه.ولی واقعا تو کشور ما هدف نمرس...تو کنکورم همینجوریه نمیگیم اصلش رو یاد بگیریم میگیم آسون ترین راه برا به ج رسیدن چیه :| :| :| :|

معلما ك بيشتر ب نمره اهميت ميدن ولي ب نظرمن يادگيري خيلي مهمتره

تواین شرایطی ک ماهستیم همه ب نمره اهمیت میدن نه یادگیری

نمونش امتحان نهایی :| :| :| :| :|

صد در صد به نمره!!!!که اگر به یادگیری اهمیت میدادن ما به خودمون اجازه نمیدادیم تقلب کنیم علم یکی دیگه رو بدزدیم و بگیم ما هم بلدیم بلدیم:-"
اگر به نمره بیشتر اهمیت داده نمیشد سر نیم نمره در عرض یه هفته سه نفر تو مدرسه ما سرکلاس غش نمیکردن....
اگر....و....

برای من،خودم ب شخصه یادگیری مهمه... اما بیاید قبول کنیم الان واسه همه نمره مهمه فقط! از معلم و مدیر بگیر تا دوستا و خانواده و....
معلما هم میگن یادگیری مهمه اما همش شعاره... فقط نمره اتو میبینن

یا مثلا همین مادر من وقتی یه نمرده 19/75 میارم کلی بهم غر میزنه اما اصلا ب این دقت نمیکنه که شاید من مفهوم این درسو عالی یاد گرفته باشم و این 25 صدم هم فقط مثلا واسه اینه ک جمله ب جمله حفظ نکردم و حالا یه جای خالی رو غلط نوشتم
یا حالا در کل از اینا ک بگذریم شما واسه کارهم ک بخوای بری ریزنمرات و اینا ازت میخوان... نمیان بپرسن تو چقدر درساتو یادگرفتی که!

یادگیری خیلی مهمه.ولی من واسه نمره میخونم(واسه اونم زیاد نمیخونم)!ولی تا یاد نگیری نمره خبری نیست

نمره. :| :|

یادگیری به نظرم اصلا تو سیستم آموزشی ایران جا نداره !
احتمالا هرکس درس مورد علاقه شو به شیوه یادگیری میخونه ! مث من و زیست :x
الان بیشتر دو تا مقوله تراز و نمره بیشتر مطرحه

برای همه ی معلما نمره مهم تره =(( =(( [-( >:p
به غیراز معلم فیزیک وشیمی :x :x

نمره نمره نمره نمره ... :|

معمولا برای بیشتری هاشون نمره مهم تره!8-|
به جز دبیر فیزیک،زبان،ریاضی و زیست فکر کنم!;;)

معلم ریاضی پارسالمون اقای صفر نمره براش مهم نبود همین طور معلم فیزیکمون اقای کاظم زاده.

Back
بالا