اگه رو درجه آسون بازی می کنی که خبری نیست سلامتی از وسط دشمنا رد شو چیزیت نمی شه!به نقل از fograd :کمک کنید بازی splinter cell conviction :
اون مر حله ای که sam میره تو یه اداره منشی بهش میگه اداره تعطیله . بعد سم میگه : "i used to work here"
بعد یه دگمه میزنه همه برقا میره ....
از اینجا به بعد در ها آروم بسته میشن چیجوری باید هم آدم بکشم هم از در ها رد بشم؟؟؟؟!!!
به نقل از eqsan :بازیه call of duty5 world at war: بعد از اینکه برلین فتح میشه و میری تو یه هواپیما من اون مرحله رو هم تموم کرد ولی یه قسمتش هست که مرحله به اخراش میرسه همون جایی که سلاح سنگین بهت میده با اتش انداز ائون مرحله رو پیش میرم ولی وقتی همشونو میکشی و از یه قسمت می ری بالا اونجا یه در هست که با هیچی باز نمیشه اونجا باید چی کار کرد؟
در مورد بازی age of empires3 همون جا که میرسیم به دهه ی سوم که با کشور امریکا بازی رو شروع میشه... یه مرحله داره که باید از صخره های برفی بگذری و سواره نظام المان هم دنبالمونه و بر اثر سرما اگثره سربازان تلف میشن باید تو اون مرحله چی کار کرد؟
اسمش یادم نیست(یعنی وقتی نوشت توجه نکردم)به نقل از NADIMATRIX :اسم chapter ش رو بگو تا من برم بازی کنم بهت بگم . خیلی وقته تمومش کردم و هیچی ازش یادم نمیاد
در ضمن اسم تاپیک رو به "راهنمای بازی ها" تغییر بدی بنظرم بهتر باشه
به نقل از SiXaXiS :اسمش یادم نیست(یعنی وقتی نوشت توجه نکردم)
اون قسمتی که تو برف ها میفته از هوش میره یه مرده میبرتش تو یه دهکده ای که زبون اونا رو هم بلد نیست بعد اون دوست دخترشو میبینه و یک پیرمرد باهاش صحبت می کنه بعد با اون مرده که نجاتش داده بود میرن توی یه کوهی و انجا یک حیوان بهشون حمله میکنه!
میشه سریع تر بری لطفا؟به نقل از NADIMATRIX :باشه . هر وقت حوصله کردم میرم اون چپترش رو بازی میکنم بت میگم .
به نقل از SiXaXiS :میشه سریع تر بری لطفا؟
نمیشه لطفا الان بری؟به نقل از NADIMATRIX :الان حال و حوصلش رو ندارم
شب حتما میگم
رفتم بابابه نقل از SiXaXiS :نمیشه لطفا الان بری؟
من هرچی تیر میزنم هیچیش نمیشه و میاد میزنتم باید تا کی تحمل کنم و نمیرم تا Tenzin بیاد کمکم؟؟به نقل از NADIMATRIX :رفتم بابا
باید تیر بزنی به سرش تا ولت کنه و دووم بیاری(یعنی نمیری) تا Tenzin بیاد کمکت
به نقل از SiXaXiS :من هرچی تیر میزنم هیچیش نمیشه و میاد میزنتم باید تا کی تحمل کنم و نمیرم تا Tenzin بیاد کمکم؟؟