مرسی ولی این مرحله ک میگم بعد ایناست
تو زیرزمین چجوری میرن؟ اون پیرمرده رو ویلچرو چیکارش کنم؟عه منم دارمش
ولی خیلی وقت پیش تمومش کردم
خب دقیق بگو کجاش گیر کردی ؟/
روغنرو دادی به پیر مرده؟/
تو زیر زمینه رفتی؟/
باتری عه رو گرفتی؟/(که البته باید اون زنه که کنار ساعت نشسته پاشه بعد کاغذ پشتشو ببینی و بعدشم طبق اون ساعتو کوک میکنی بعد اون مرده بالای برجه میره تو کلیسا و تو میتونی بلندگو رو برداری و به اون ضبط صوته که خانمه تو مرحله قبل انداخته بود اضافه کنی و بدی به آچار فرانسه هه تو زیر زمینه بعد کل اتاق بغلی اون جایی که دوز بازی میکردی رو آب میگیره و الباقی)
فعلا بگو دقیقا کجاششی؟/
اون پایین ی بازی دوز هس بازی میکنم طرف مهره ها رو پرت میکنه . چجوری ازش نفت بگیرم؟نفت دادی بهش؟/ روغن تیره هه؟/
نفت رو از اون قسمت ای طرفی گروه اجرای موسیقی میگیری همون جایی که اول بازی ازش رد شدی
منظورت از روغن همون ی ظرف شبیه ابپاشه؟! : )) اونو دارمنه به اون ربطی نداره اون یکی طرفش یه در هست میری بیرون ازش اون جا از بالا یه ناودون مانندی هس ازش نفت میاد
ببین الان روشن کردم رفتم تو بازی. بلندگو و ضبط صوت ی گیاه و تیکه پازل دارم. چیکارشون کنم؟نه به اون ربطی نداره اون یکی طرفش یه در هست میری بیرون ازش اون جا از بالا یه ناودون مانندی هس ازش نفت میاد
نوکی اقا! ازکجا برم اینجا؟ این مرحله یجای دیگس ک پله داره.
ببین اون ظرفه رو میگیری زیر اون روغنه ..اکی؟/
خب روغن ریخت رو چرخش رفت کنار رفتم او زیرزمینه ضبط صوتو زدم ب برق. حالا چی؟
نمیره. این رباته هم پنج دیقس داره میرقصه باهاش : ))خب اون اچار فرانسه هه میرقصه یه دور بعدش میره اون مخزنه رو باز میکنه بعد (از بالا که شیر فلکه رو بستی؟/) بعد میری توش
اقا رو این حوضه کلیک میکنم این رباته مث احمقا میگه نه. اون چیزه شبیه دوشم هم داره همینجوری اب میریزه تو حوض. شیرش کجاس؟ : ))ای بگما ((: اون قدر اون ور پیام اومد اطلاعیتو ندیدم((:
برو بالا کنار اون پیرمرده حوض هست اونجا ببند
شایدم از اول بسته باشه نمیدونم
وای رفتم مرحله بعد. مرسیفک کنم تو این باشه
شیرشو نمیدونم والا بازیه از اول اومده باید تا اونجاش برم تا بگم
http://pardisgame.net/story-10776-پرونده-هفته--استودیو-Amanita-Design.html