به نقل از ZMF :در فرانسوی Bonjour یعنی روز بخیر.Salut یعنی سلام(به صورت salu خوانده میشود)
به نقل از پگاه :البته salut غیر رسمیه، دوستانه اس، اگه بخوان رسمی حرف بزنن همون bonjour رو میگن.
به نقل از Platanus :1. اگر روز باشه، از دم غروب به بعد دیگه نه
2. مرز رسمی و غیر رسمی الآن خیلی تغییر کرده، برای مثال "تو" یا "شما" خطاب کردن. یا مثلاً شما تو فرانسه وارد بانک که می شین اگه بگین salut کسی جا نمی خوره یا شما رو بی ادب نمی دونه.
به نقل از پگاه :1 رو مطمئن نیسم! ما همیشه میگفتیم یعنی وقتی به عنوان سلام باشه دیگه زمانش زیاد مهم نیست فکر کنم!
2 درسته، ولی من رسمی منظورم مثلا کارمند به رئیسه، رسمی این مدلی
به نقل از Platanus :1.کلاس یا تو خود فرانسه؟؟!!!
2. من رئیسم رو تو خطاب می کنم و به عنوان سلام اغلب یه "هِی" یا "های" تحویلش می دم.
به نقل از پگاه :نه بابا، فرانسه کجا بود!تو کلاس به ما میگفتن اونطوری :- ? ?
نه عزیزم دویچ آلمانیه...داچ هلندیه...آلمانی رو اینجا جرمن نوشتن!به نقل از MELANI :deutsch همون آلمانیه (german ). که به اشتباه نوشتین dutch.
guten tag یعنی روز بخیر.hallo یعنی سلام
لطفا اصلاح کنید
hallo و guten tag هر دو به معنی سلام فرقی نداره ولی guten tag بیشتر یعنی روز به خیربه نقل از بیتا :مثلا من یه دوست آلمانی دارم که بهم گفت سلام میشه hallo ولی اینجا نوشته Guten Tag البته نمیگم این غلطه وای شاید خود "سلام" نباشه ! فرانسوی هم نوشته bonjour که در اصل میشه صیح بخیر ! سلام میشه salut !
صبح بخیر میشه Guten morgenبه نقل از ƊREAƊ :الان بر اساس این ما باید به سلام بگیم Shelam؟!! در ضمن Guten Tag تو آلمانی می شه صبح بخیر فک کنم...