میخوایم آمار دستمون بیادبه نقل از نرگـــ :) ـــس :منم هستم !:)
(الان فایده ی نظرسنجی چیه ؟!!)
به نقل از sadaf-a :خیلی نجومو دوست دارم تابستون امسالم بالاخره مدرک آماتوریمو می گیرم
باید دوره های آموزشیشو بگذرونین.بیشتر جاها 4 دورست مقدماتی 1 و 2.پیشرفته 1 و 2.پیشرفته 2 رو که تموم کردین می شین منجم آماتور و بهتون مدرک میدن بعد از اونم یه سری کلاسای دیگه دارین مثل نجوم رصدی که دوره خودمه با شناخت ابزار نجومی و ... .تو مقدماتی 1 و 2 بیشتر بحث درباره منظومه شمسی و کهکشان راه شیریه یعنی هر چیزی که مربوط به اینا باشه و نامگذاری اجرام آسمانی و کهکشانها.پیشرفته دیگه هر چیزیه که مربوط به کیهان میشه مسایل مربوط به کهکشانها و نسبیت خاص و عام بیشتر مد نظره.به نقل از Pariya :چه جوری این مدرک رو میگیرن؟
چه چیزایی باید بلد باشی؟
مظمئنی ؟ مدرکش معتبره ؟ من انجمن نجوم کلاس میرم ، اولاً ترتیبش این نیست ! اینــه : 1.مقدماتی 2. متوسطه که سه قسمته : 1.رصدی 2.محاسباتی 3.عکاسیبه نقل از sadaf-a :باید دوره های آموزشیشو بگذرونین.بیشتر جاها 4 دورست مقدماتی 1 و 2.پیشرفته 1 و 2.پیشرفته 2 رو که تموم کردین می شین منجم آماتور و بهتون مدرک میدن بعد از اونم یه سری کلاسای دیگه دارین مثل نجوم رصدی که دوره خودمه با شناخت ابزار نجومی و ... .تو مقدماتی 1 و 2 بیشتر بحث درباره منظومه شمسی و کهکشان راه شیریه یعنی هر چیزی که مربوط به اینا باشه و نامگذاری اجرام آسمانی و کهکشانها.پیشرفته دیگه هر چیزیه که مربوط به کیهان میشه مسایل مربوط به کهکشانها و نسبیت خاص و عام بیشتر مد نظره.
منم وقتی مرحله دوم قبول نشدم خیلی ناراحت بودم.خیلی هم واسش زحمت کشیدم ولی الان کاری جز خبر خوندن و روی موج نجوم شنیدن ندارم. میخوام بگم منم هستم تا شاید یه تحولی تو فعالیت هام ایجاد بشه :-[به نقل از 13 :سياسيش نكن!!! B-)
اما يه دليل ديگه هم شايد هست كه از نجوم زده شدم
اين كه المپياد قبول نشدم.انصافا براي المپياد خيلي زحمت كشيدم حتي بيشتر تز كنكور اما ...
يادش بخير وقتي نتايج رو دادن تا چند روز شكه بودم اما شبش با وجود اين كه اصلا حالم خوب نبود زنگ زدم به دوتا از بچه كه زيست شده بودن تبريك گفتم
بحث خيلي پرت رفت.از همه معذرت مي خوام
کی پخش میشه این روی موج نجوم؟به نقل از آبنبات چوبی :منم وقتی مرحله دوم قبول نشدم خیلی ناراحت بودم.خیلی هم واسش زحمت کشیدم ولی الان کاری جز خبر خوندن و روی موج نجوم شنیدن ندارم. میخوام بگم منم هستم تا شاید یه تحولی تو فعالیت هام ایجاد بشه :-[
به نقل از 13 :کی پخش میشه این روی موج نجوم؟