سر قیمت با هم کنار نیومدنبه نقل از violet :من 2 قسمت اولشو دیدم. جالب بود. نگاه منتقدانه ای داشت به مسائل اجتماعی.
دلیل اینکه توی تلویزیون پخش نمیکنن چیه؟ بعضی ها میگن مجوز داده نشده بعضی ها میگن خود مهران مدیری نخواسته تو تلویزیون پخش بشه.
به نقل از nimafo :سر قیمت با هم کنار نیومدن
به نقل از !!...me :بله ! اول توافق میکنن سر مسائل مالی ، بعدش مثل اینکه خرج میره بالا ...
بعدش معلومه دیگه ! خرج بره بالا پورسانت کم میشه ! پور سانت کم شه ...
+ منم دیدم سه قسمتشو ... دو قسمت اول یکم لوس بود به نظرم ... قسمت سومش بد نبود ...
خواهش می کنم کپی نکنید ...!
به نقل از جرنولیا :البته دوستان این هفته 5 شنبه نمیاد و شنبه هفته دیگه میاد.چون هنوز جعبه ی سیدی هاشون اماده نشده
به نقل از Kinder :من نمی فهمم چرا واسه هر کپی پیستی تاپیک می زنین ؟!!
این تاپیک در مورد همین سریاله !
چرا توی همون پست هاتون رو اضافه نمی کنید ؟!!
مدیریت محترم کجا تشریف دارند ؟!! :)
به نقل از هیتال :فکر کردم این موضوع انقدر مهم هست که تاپیک جداگانه بزنم!
استاد!!! کپی پیست نکردم ! خودم نوشتم! X-(
چه راحت هم قضاوت میکنند!
به نقل از Kinder :عزیزم فکر می کنم حداقل 50 بار همین جمله ی « خواهش می کنم کپی نکنید ! » و اینا توی این انجمن بوده و لازم نیست واسه هر چیزی که مد شد تاپیک بزنید !
اون تاپیک « عکس های مهران مدیری و سایر بازیگران در قهوه ی تلخ! » یک تاپیک جامع برای همه ی مسائل مربوط به این سریال هست ! ( گرچه فکر کنم بهتره اسمش رو عوض کنند ! )
تاپیک « سریال قهوه تلخ !! » هم قبلاً باز شده بود که چون تکراری بود توسط مدیریت محترم قفل شد ! :)
درضمن، 4_5 خط تکراری و بدون نقد کارشناسانه و هیچ مطلب مفیدی، به هیچ عنوان ارزشی بیشتر از کپی/پیست ندارند !
من متوجه هستم که نیت شما اسپم نیست اما ارزش پست مسئله ی مهمی هست که خیلی اوقات اون رو به اسپم تبدیل می کنه ! :)
مطمئن هستم اگر یاشار جان هم اینجا بودند حرف بنده رو تایید می کردند ! B-)
اما باز هم ممنون از مطلبتون ! عکس ها مفید بودند !
به نقل از Kinder :مطمئن هستم اگر یاشار جان هم اینجا بودند حرف بنده رو تایید می کردند ! B-)
به نقل از محمد رضا :اينو ميشه با يه تاپيك ديگه كه تو انجمن هست و در مورد قهوه تلخه تركيب كرد.
خوب مسلما هر فيلمي و سرياليو نبايد كپي كرد.ولي من نمي دونم اجارشون مشكلي داره؟؟؟؟؟