اشتباه میکنی.به نقل از Happiest chemist :حتی به دیدنش فکر نمیکنم.
درون مایش خیلیم به زمانای دور بر نمی گردهبه نقل از Sina SSh :اشتباه میکنی.
باید ببینی وقتی انیشتین و دانشمندای غرب درگیر چه مسایلی بودن و ما تو همون دوره درگیر چی بودم . بهترین حالت برای جذب مخاطب هم طنز بوده . ولی خوب چون فیلم تاریخیه بیشتر از این خنده دار نمیشده .
به نقل از Kinder :یعنی خاک بر سرشون با این پخششون !!! (
رفتم سی دی فروشی، می گم دی وی دیش رو بده ! میگه شرکت هایی که برای قهوه تلخ دی وی دی می زنن،برای مجموعه 6، دیویدیاشون یا قاب هاشون تموم شده، فقط تو تهران پخش کردن !!!
خب این چه وضعشه ؟!! بیا، اینم از مجموعه ایرانی !!!
مثلاً می خوایم این مجموعه کوفتیت رو نگه داریما !!!
بعد آقا میاد برا ما التماس می کنه که کپی نکنید ! O0
هر کدوم از سی دی هاشم که یک رنگه !!!
الهی اون پولا کوفتت بشه !!! X-(
منم تو کف این حرکتش موندم.به نقل از علـي :یه سوتی نمی دونم شما هم متوجه شدین یا نه
اون زمان که برق نبوده این چه جور لپ تاپش رو شارژ کرد؟
به نقل از علـي :یه سوتی نمی دونم شما هم متوجه شدین یا نه
به نقل از sh@zde :منم تو کف این حرکتش موندم.
راستی تو یکی از سکانسای فیلم یه دوربین مدار بسته دیده میشه.یادم نیست کدوم قسمت بود
چرا بوده.....دمه دره كاخ شبا روشنه!به نقل از علـي :یه سوتی نمی دونم شما هم متوجه شدین یا نه
دقیقا فرق کارای مهران مدیری و بقیه طنز پردازان به قولی مثل رضا عطاران همینه..به نقل از RoZh!n D :به نظرم علاوه بر این که میتونه آدمو یکم از مشغله های روزانه دور کنه، باید به اینکه طنز اجتماعی هست هم توجه بشه.موضوع فقط خندیدن نیست...
هه هه اره منم فهمیدم. کلی داشتم بهش فکر می کردم.به نقل از علـي :یه سوتی نمی دونم شما هم متوجه شدین یا نه
خوب اونم سوتیهبه نقل از afroDt :چرا بوده.....دمه دره كاخ شبا روشنه!
اخه ديگه اين كه خيلي تابلو ميشه...من نميدونستم برق از كي وارد ايران شده وا3 همين فك كردم!....به نقل از علـي :خوب اونم سوتیه
اخه برق مال بعد از اونه
اینا رو دیگه سوتی حساب نکنین.دیگه زیر نور شمع که نمی تونن فیلم بگیرن.اگه اینجوریه اون قسمتیم که میخوان سوء قصد کنن یه دفعه اتاق روشن میشه سوتی.برق که نبوده اون موقع.اینا چیزاییه که چاره ای واسش نیست.اما شارژ کردن لپ تاپ و دوربین مدار بسته سوتیهای ضایعینبه نقل از afroDt :چرا بوده.....دمه دره كاخ شبا روشنه!