) خیلی طولانی تر بود...کپی این قسمت جدیدو ؟به نقل از z@hra :تو سری جدیدش که خیلی جاهاش حذف شده. من چند وقت پیش قبل از اینکه سی دی اصلش بیاد تو بازار خونه یه بنده خدایی کپی شو دیدم (البته اصلا کار خوبی نیسا) خیلی طولانی تر بود...
)الان اینی که هست، با همون بسته بندی قبلیُ اینا، اصله.به نقل از Mohammadreza128 :الان دقیقا این که اومده همون غیر مجازس که کپی وارد بازار شد یا یکی دیگس؟
(وقت ندارم ببینم به خدا)
میدونم منظورم اینه که فیلمش چی؟؟ فیلمش همونه که لو رفت و تقلبیش اومد یا یه چیز دیگس؟به نقل از ریــحــانــه :الان اینی که هست، با همون بسته بندی قبلیُ اینا، اصله.
من والا تقلبیشُ ندیدم.به نقل از Mohammadreza128 :میدونم منظورم اینه که فیلمش چی؟؟ فیلمش همونه که لو رفت و تقلبیش اومد یا یه چیز دیگس؟

من که خیلی از این فیلم ناراضی ام. واقعا توهین به شعور مخاطبه که با اداهای مسخره شون می خوان ما رو بخندونن! بهتر بود برن برنامه کودک اجرا کنن. (می دونم الان با دیسلایک ها بمباران می شم و خیلی ها با حرفم مخالفند اما باید اینو می گفتم چون مسخرشو در آورده) 

دوست عزیز جا داره بگم در ایران کلا طنز و کمدی راه خودشو گم کرده و اصلا مردم هم نمی دونن چرا باید بخندن وقتی که با سناریو ظعیف و فراموش کردن اصل طنز و واقعی نبودن داستان می خوان به ببیننده پیام بدن آخه چه جوری پیامو بگیریم مگر اینکه خیلی واضح باشه ما هیچ هدفی درین کار نمی بینیمبه نقل از White Devil :این سریال آبروی مهران مدیری رو برد. این از نهایت بی مزه و کلیشه بودنش و حالا هم که سه ماه سه ماه مجموعه ی جدید میده بیرون و هی کشش میده. اگه قیمت هاشون رو جمع کنیم اصلا ارزش نداره این همه پول بدیم به این فیلم. X-(مردم انقدر سرشون شلوغه اصلا توجه نمی کنن که این فیلم این همه تاخیر داشته و انگار فیلم بزرگ و پرسرمایه ای ساختن که پنج ماه واسه سه قسمتش وقت صرف کردن!من که خیلی از این فیلم ناراضی ام. واقعا توهین به شعور مخاطبه که با اداهای مسخره شون می خوان ما رو بخندونن! بهتر بود برن برنامه کودک اجرا کنن. (می دونم الان با دیسلایک ها بمباران می شم و خیلی ها با حرفم مخالفند اما باید اینو می گفتم چون مسخرشو در آورده)
![]()