- شروع کننده موضوع
mohsen.M
کاربر فعال
- شهر
- تهران
نظر سنجی به ترتیب حروف الفباست
فرم ثبت نامش اومده :)به نقل از artemis :یه سری صحبت هایی هست راجع به اینکه برگزار نمیشه!
الان شما میدونید برگزار میشه یا نه؟!
به نقل از WORM :مسابقات خوارزمی منحل شد (کاملا)
این 4شنبه که رفتم مدرسه!از معلم رباتیک ومکانیکمون می پرسم!هردوشون از مخترعان هستن وتو کارگاه کما کار می کنن!اگه حرفتون در مورد ف1 درست باشه اونا حتما می گن!به نقل از MaVaRa :ببخشید من شنیم فرزانگان تهران به دانشگاه(فکر کنم تهران) پول داده و با روبات اونا به مسابقات المان رفته و اول شده(فکر کنم فوتبالیست مدیوم سایز بود)
میخوام ببینم درسته!؟ چون حرف هر کسیو که نمیشه باور کرد....
به نقل از MaVaRa :ببخشید من شنیم فرزانگان تهران به دانشگاه(فکر کنم تهران) پول داده و با روبات اونا به مسابقات المان رفته و اول شده(فکر کنم فوتبالیست مدیوم سایز بود)
حس نميكني اين حرف زدنش اينجا اصلا درست نيست من كه تو مدرستون نيستم اما حتي برا مطمين شدن هم نبايد حرف رو مطرح كني همين طوري هم يه سري ها تو همين سايت ميخوان ازتون الكي اتو بگيرنبه نقل از MaVaRa :ببخشید من شنیم فرزانگان تهران به دانشگاه(فکر کنم تهران) پول داده و با روبات اونا به مسابقات المان رفته و اول شده(فکر کنم فوتبالیست مدیوم سایز بود)
خب شما اول مطمئن شو بعد مطرح کن . این طوری تهمت میشه که شایسته نیست :)به نقل از MaVaRa :ببخشید من شنیم فرزانگان تهران به دانشگاه(فکر کنم تهران) پول داده و با روبات اونا به مسابقات المان رفته و اول شده(فکر کنم فوتبالیست مدیوم سایز بود)
ای بابا خوبه گفتم چون حرف کسیو نمی شه باور کرد خود ف1 ها بیان بگن!!!!!!!! :-sبه نقل از شواليه سبز :خب شما اول مطمئن شو بعد مطرح کن . این طوری تهمت میشه که شایسته نیست :)