• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آرتمیس فاول

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آرتمیس فاول

این مقدمه و فصل 1 کتاب هست که منتشر شده
من الان اصلا وقت ندارم که ترجمش کنم برای همین ببخشید که زبان اصلیه

http://s3.picofile.com/file/7366403545/ArtmisFawl_8.rar.html

این رو توی تورش در آمریکا منتشر کرده که علاقه مندان به سمت کتابش جذب شن!

سلام دوستان... ;D
اینم لینک دانلود کتاب 8... 8-^ :
http://uplod.ir/y1ufivl8dnhx/Artemis_Fowl_08_-_The_Last_Guardian_-_Eoin_Colfer.pdf.htm#.UAUz4_VEHIV
بالاخره اومد! <:-P

اتفاقاً آرتمیس فاول نثر ساده‌ای داره (در حد هری پاتر تقریباً).

× از این‌جا ایبوک کتاب (فرمت ایپاب) رو میتونین دانلود کنین. از پی‌ دی اف خیلی بهتره!

راستی سایت افسانه ها داره کتاب 8 رو ترجمه میکنه :x

سلام بر عاشقان آرتی ... ;;)
آرتمیس بهترین بهترین بهترین بهترین کتاب فانتزیئیه که خوندم ... :x :-* عالی عالی <:-P
جلد هشتم که مثل این که داره کم کم ترجمه میشه به وسیله دوستان تو چند تا از سایتا ... !! باید برم ببینم تو اف افم داره ترجمه میشه یا نه !؟!؟!؟ 8-^
هر کدوم از کتابا رو 300 دور دوره کردم ولی بازم خیلی دوست دارم بخونمشون :x اصلا تو کتابخونم تو یه بخش مخصوص و جدا از بقیه کتابا گذاشتم کتاباشو ;D

سلام من تا جلد پنج شو خوندم
عالیه
جلد چهارش ب نظرم از همه قشنگ تره
ولی لینک کتاب شش و هفت رو می خوام پیداش نمی کنم
کسی داره برام بذاره؟ :-?

ترجمه ی این سایته که افتضاح بود، به هر کسی که می خواد اینو بخونه پیشنهاد می کنم زبان اصلیشو بخونه ، با این ترجمه رسمن داغون کرده بودن کتاب و جوّش رو ..
کتاب آخر آرتمیس فاول هم ، خب اگه مثل همیشه به خوبی و خوشی تمومش نمی کرد خیلی بهتر بود. این آخریه که دیگه خیلی واقعن افلاطونی بود! ولی خب جو آخر کار رو داشت ، جو آخر همه ی کتابای فانتزی که همه ی شخصیت اصلی این نتیجه می رسن باید خودشونو فدا کنن و .. آرتمیس این تغییر شخصیتش یه کم کلیشه ایش کرد. یعنی اون جوری که آرتمیس فاول تو کتاب اول معرفی شد خیلی رو محبوبیتش تاثیر داشت.
با همه ی اینا به تظر من به عنوان پایان آرتمیس فاول بزرگ این کتاب ارزش خوندن رو داشته باشه!

بعله.

ارتمیس جان.

بسیار دوسش دارم.کتاب شیش رو هم که کلی سانسور کردن.(دروغ نمی گم می خواید دانلود کنید می فهمید.)

هشتش رو افسانه ها ترجمه کرده.

واقها عالی.

ولی یک سوال .

ایا ارتی+هالی یا ارتی+مینروا.
مسئله این است.

لطفا روش بحث کنید.

پاسخ:

سلام،
منم هر شش جلد اول ودارم وخوندم ومیشه گفت حفظم ‏‎ ;D ;D ;D‏ ; تا اخرتابستون اون دوتا آخریشم میخونم بالاخره :-" :-"

یکم دیره واسه جواب دادن؟!

من هر هشت جلدشو به جز یکی (جلد هفتو پیدا نکردم) خوندم. بیشترشو دانلود کردم.

عاشقشم
فصل یکی مونده به آخر کتاب هشتم اشکمو در اورد :(( :(( :((

خیلی دوسش داااااارم.
همین!! :-h :-h

Back
بالا