arti کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 33 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد هیچی! 2014/4/10 #861 پاسخ : ديالوگ های ماندگار i believe whatever doesnt kill you simply makes you stronger heath ledger,dark knight
پاسخ : ديالوگ های ماندگار i believe whatever doesnt kill you simply makes you stronger heath ledger,dark knight
Radikal کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,576 امتیاز 31,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد داغ دیده ام بعله! دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه سیاستگذاری علم و فناوری 2014/4/12 #862 پاسخ : ديالوگ های ماندگار - ببینم! اینجاها قبر متری چنده؟ - مفت! تو بمیر ... ـ باغ های کندلوس
baseri F@|-|!mEh فارغالتحصیل ارسالها 2,821 امتیاز 6,856 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2014/4/12 #863 پاسخ : ديالوگ های ماندگار اگر بخواید خیلی زود به هدفتون برسید ، خیلی زود هم از دستش میدید... دیالوگ فیلم نبود ، واسه رادیو بود
پاسخ : ديالوگ های ماندگار اگر بخواید خیلی زود به هدفتون برسید ، خیلی زود هم از دستش میدید... دیالوگ فیلم نبود ، واسه رادیو بود
Pari sima کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 110 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد 2014/4/13 #864 پاسخ : ديالوگ های ماندگار دیگه نمیخوام خواهرم باشی خواهر ... میخوام نفسم باشی خواهر .. (شهاب حسینی ، فیلم دل شکسته )
پاسخ : ديالوگ های ماندگار دیگه نمیخوام خواهرم باشی خواهر ... میخوام نفسم باشی خواهر .. (شهاب حسینی ، فیلم دل شکسته )
mobina7 کاربر حرفهای ارسالها 538 امتیاز 1,554 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بهشهر دانشگاه دانشگاه مازندران رشته دانشگاه حسابداری 2014/4/13 #865 پاسخ : ديالوگ های ماندگار تق تق تق: سرخی هســــــت سرخی نیســــت؟ خفته هســـــــت خفته نیســـــــــــت؟ (خنجری) شاهگوش قسمت 14!
پاسخ : ديالوگ های ماندگار تق تق تق: سرخی هســــــت سرخی نیســــت؟ خفته هســـــــت خفته نیســـــــــــت؟ (خنجری) شاهگوش قسمت 14!
یه نفر!!! کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 391 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد 2014/4/24 #866 پاسخ : ديالوگ های ماندگار فرمانده لاک: همه که عقاید تو رو باور ندارن! مورفیس: عقاید من نیازی به باور اون ها نداره! ماتریکس-اندی و لری واچوفسکی
پاسخ : ديالوگ های ماندگار فرمانده لاک: همه که عقاید تو رو باور ندارن! مورفیس: عقاید من نیازی به باور اون ها نداره! ماتریکس-اندی و لری واچوفسکی
s.sh.14 کاربر حرفهای ارسالها 320 امتیاز 621 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان 2014/4/27 #867 پاسخ : ديالوگ های ماندگار ننگ بر جنازه ی سربازی که تو خشاب اسلحه اش تیر باشه. چ-ابراهیم حاتمی کیا
maryammovahedzadeh کاربر فوقحرفهای ارسالها 628 امتیاز 7,443 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی معماری 2014/4/27 #868 پاسخ : ديالوگ های ماندگار فرید: تا کجا میخوای بری؟ فک نمیکنی راه رسیدن بهش طولانیه ؟ سیاوش: من مسافت عشقمو با تپش قلبم اندازه میگیرم .... سریال خط
پاسخ : ديالوگ های ماندگار فرید: تا کجا میخوای بری؟ فک نمیکنی راه رسیدن بهش طولانیه ؟ سیاوش: من مسافت عشقمو با تپش قلبم اندازه میگیرم .... سریال خط
sara J کاربر نیمهحرفهای ارسالها 210 امتیاز 1,042 نام مرکز سمپاد فرز ۳ شهر پایین مایینا (کرج) مدال المپیاد :| 2014/4/28 #869 پاسخ : ديالوگ های ماندگار vampire diaries s1 e1 . . . Stefan "Wherever you go, people die." Damon: "That's a given . . ^________^
پاسخ : ديالوگ های ماندگار vampire diaries s1 e1 . . . Stefan "Wherever you go, people die." Damon: "That's a given . . ^________^
Miraneh کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 813 امتیاز 3,959 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر اهواز سال فارغ التحصیلی 97 2014/4/28 #870 پاسخ : ديالوگ های ماندگار ژان وال ژان: من را برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند ؛و پانزده سال در آنجا هر روز یک قرص نان کامل مجانی خوردم! بینوایان-
پاسخ : ديالوگ های ماندگار ژان وال ژان: من را برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند ؛و پانزده سال در آنجا هر روز یک قرص نان کامل مجانی خوردم! بینوایان-